fbpx
 

Ταρώ

Ρίξτε ΔΩΡΕΑΝ τις κάρτες Ταρώ με αυτή την πανάρχαια μέθοδο των 4 καρτών.

Οι ερμηνείες των καρτών είναι από αριστερά προς τα δεξιά. Παρελθόν, παρών, μέλλον και η απάντηση στο ερώτημά σας.

Προσοχή, θα πρέπει πριν ρίξετε τις κάρτες να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην ερώτηση σας, όπως ένας επαγγελματίας.

Μην ρίχνετε ξανά και ξανά τις κάρτες Ταρώ, μία φορά αρκεί!

Ο Διάβολος

Αν είστε ελεύθεροι πολύ σύντομα θα βρεθεί στο δρόμο σας το άλλο σας μισό. Αν όμως είστε παντρεμένοι ή έστω δεσμευμένοι, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί είναι πάρα πολύ πιθανό να δημιουργήσετε μία παράνομη σχέση. Παρόλα αυτά, παράνομη ή μη, αυτή η σχέση θα είναι γεμάτη από έντονο πάθος.

Θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή γιατί τα πράγματα στην σχέση σας ή στο γάμο σας δεν πάνε και τόσο καλά. Ο σύντροφος σας δεν είναι πλέον αυτός που ήταν. Αργά ή γρήγορα θα δημιουργηθούν καβγάδες και παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, αν δεν θέλετε να χάσετε αυτό που έχετε.

Η Αυτοκράτειρα

Αγωνίζεστε εδώ και πάρα πολύ καιρό και επιτέλους ήρθε ο καιρός να ανταμειφθείτε για τον κόπο σας και τις προσπάθειές σας. Είναι πολύ πιθανό να πάρετε κάποια αύξηση στη δουλειά σας ή ακόμη και μία προαγωγή. Με ό,τι κι αν καταπιαστείτε αυτό το διάστημα θα τα καταφέρετε περίφημα.

Φροντίστε να κινηθείτε προσεκτικά, γιατί είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε απώλεια χρημάτων ή υλικών αγαθών. Το σίγουρο είναι πως κάτι θα χάσετε. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, σκεφτείτε την καλά.

Ο Πύργος

Δυστυχώς για εσάς δεν μπορείτε να δεχθείτε τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας. Θα κάνετε κάποιες προσπάθειες για να αλλάξετε τα πράγματα, αλλά δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που περιμένετε. Ευτυχώς όμως, έστω και την τελευταία στιγμή θα καταφέρετε να σώσετε κάπως την κατάσταση.

Οι αποκαλύψεις θα διαδέχονται η μία την άλλη. Τα ψέματα που έχουν ειπωθεί στο παρελθόν, αρχίζουν πλέον να βγαίνουν στην επιφάνεια. Στα αισθηματικά σας επικρατεί το χάος και το μόνο που κάνετε είναι να καβγαδίζετε. Το τέλος της σχέσης σας είναι σχεδόν βέβαιο.

Ο Τρελός

Είστε έτοιμοι να κάνετε μία μετακίνηση σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες που μπορεί να υπάρξουν στον δρόμο σας, εσείς θα τα καταφέρετε και θα βγείτε νικητές. Δείξτε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και όλα θα έρθουν όπως τα θέλετε.

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε αυτή την περίοδο είναι να προσέξετε και να σκεφτείτε διπλά πριν πάρετε κάποια σημαντική απόφαση. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Κινηθείτε με γνώμονα την σύνεση και τη λογική. Αποφύγετε οποιοδήποτε ρίσκο, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό

Δημοφιλέστερα

100% επιτυχία με την εγγύηση του mystik.gr

xorkia-mystik.gr
Πανίσχυρο ξόρκι για Δέσιμο και Φούντωμα σχέσης με εγγυημένα αποτελέσματα κατασκευασμένο από πανάρχαιες συνταγές 450 ετών αποκλειστικά στα στοιχεία σας με άμεσα αποτελέσματα ακόμη και στις ποιο δύσκολες περιπτώσεις !
149.99
xorkia-mystik.gr
Πανίσχυρο ξόρκι για Επανασύνδεση - Επαναφορά σχέσης με εγγυημένα αποτελέσματα κατασκευασμένο από πανάρχαιες συνταγές 450 ετών αποκλειστικά στα στοιχεία σας με άμεσα αποτελέσματα ακόμη και στις ποιο δύσκολες περιπτώσεις !
199.99
xorkia-mystik.gr
Πανίσχυρο ξόρκι Υποταγής με εγγυημένα αποτελέσματα κατασκευασμένο από πανάρχαιες συνταγές 450 ετών αποκλειστικά στα στοιχεία σας με άμεσα αποτελέσματα ακόμη και στις ποιο δύσκολες περιπτώσεις !
149.99

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣΠάρτε τις προσωπικές σας προβλέψεις !

Επιλέξτε ανάμεσα σε Προσωπικό Αστρολογικό Χάρτη, Προσωπική Ερωτική Συναστρία και Προσωπικές Αστρολογικές Μηνιαίες Προβλέψεις. Λάβετε τις προσωπικές αναλύσεις στο email σας.

mystik.gr
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
Προσωπικός Αστρολογικός Χάρτης με εύρεση ωροσκόπου στον γενέθλιο χάρτη σας και αναλυτική ερμηνεία των πλανητών και Οίκων !
9.99
mystik.gr
ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ
Σύγκριση των δύο γενέθλιων χαρτών. Εσάς και του συντρόφου σας με ανάλυση των πλανητών και οίκων. Μάθετε για γάμο, διάρκεια σχέσης, συμπεριφορά συντρόφου, γνωρίστε τα θετικά και αρνητικά σημεία της σχέσης αυτής και οδηγηθείτε σε μία καλύτερη κατανόηση του συντρόφου σας !
9.99
mystik.gr
ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Ετήσια συνδρομή η οποία περιλαμβάνει :
Μηνιαίες προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις.
Ερωτική συναστρία.
Αστρολογικό Χάρτη.
Προσωπική Αριθμολογική πρόβλεψη
99.99

Follow Us