Skip to content Skip to footer

Ζώδια και Χαρακτηριστικά

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των Ζωδίων ; Τι ιδιαίτερο χαρακτηριστικό έχει το κάθε Ζώδιο ; Πως λειτουργεί στον έρωτα, στην φιλία, στην οικογένεια, στον επαγγελματικό τομέα του ; Μάθε τα πάντα μόνο εδώ

Κριός

Μαρ 21 - Απρ 19

Ταύρος

Απρ 20 - Μαι 20

Δίδυμοι

Μαι 21 - Ιουν 20

Καρκίνος

Ιουν 21 - Ιουλ 22

Λέων

Ιουλ 23 - Αυγ 22

Παρθένος

Αυγ 23 - Σεπ 22

Ζυγός

Σεπ 23 - Οκτ 22

Σκορπιός

Οκτ 23 - Νοε 21

Τοξότης

Νοε 22 - Δεκ 21

Αιγόκερος

Δεκ 22 - Ιαν 19

Υδροχόος

Ιαν 20 - Φεβ 18

Ιχθύες

Φεβ 19 - Μαρ 20

Χαρακτηριστικά Ζωδίων. Ποια είναι;

Διάβασε και μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων. Προσωπικότητα, Έρωτας, Σχέσεις, Φιλία, Οικογένεια, Επαγγελματικά, Οικονομικά.

Astrological Readings

Rahu Enters Cancer and Ketu Enters Capricorn
I am searching for no bullshit Tarot card meanings which I can apply to love, business and more!
Become the Transit or Moon Suffer
I am searching for no bullshit Tarot card meanings which I can apply to love, business and more!
Intro to Astrological Rising Signs
I am searching for no bullshit Tarot card meanings which I can apply to love, business and more!

Κριός

Μαρ 21 - Απρ 19

Κριός χαρακτηριστικά – Προσωπικότητα

Ο δυναμισμός αλλά και αυθορμητισμός είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ανθρώπου που ανήκει στο ζώδιο του Κριού.

Με κυβερνήτη πλανήτη του τον Άρη, ο Κριός είναι πολεμοχαρής, ανθεκτικός και μάχιμος! Πρόκειται για ένα ζώδιο ειλικρινές και ενθουσιώδες, με ηγετικές ικανότητες αλλά κάποιες στιγμές και παιδαριώδεις συμπεριφορές.

Του αρέσει να ξεχωρίζει, γεγονός που τον καθιστά αρκετά ανταγωνιστικό στην καθημερινότητά του. Η αισιόδοξη ματιά του στη ζωή είναι αξιοζήλευτη, και έχει το ταλέντο να προκαλεί και στους άλλους ενθουσιασμό και χαρά.

Η ορμητικότητα του βέβαια, ορισμένες φορές ξαφνιάζει και αιφνιδιάζει τον υπόλοιπο κόσμο, όπως και ο ίδιος πληρώνει πολλές φορές τις συνέπειες της βιασύνης και της επιπολαιότητάς του!

Μετανιώνει για τις απερισκεψίες του και δεν κρατά κακίες! Αυτός ο αιώνιος έφηβος ζει με ένταση, είναι απρόσεκτος και παρορμητικός, δεν αντέχει τη στασιμότητα, είναι πολύ νευρικός και βρίσκει μία ιδιαίτερη γοητεία στις φιλονικίες και στους τσακωμούς.

Είναι ένα ριψοκίνδυνο πλάσμα, του αρέσει η ταχύτητα και να δίνει μάχες για να πετύχει τους στόχους του, τις οποίες δεν σταματά, μέχρι να τα καταφέρει. Με ό, τι καταπιαστεί πρέπει να είναι νικητής!

Σαν ένα μικρό παιδί, η ειλικρίνεια του μπορεί να είναι αφοπλιστική και ίσως κάποιες φορές, πληγώνει. Ως ζώδιο της φωτιάς, πρόκειται για φλογερή προσωπικότητα, που καταφέρνει συχνά να ζεσταίνει και τις ζωές των άλλων, μερικές φορές όμως και να τις κάψει…

Κριός χαρακτηριστικά –  Έρωτας

Ο Κριός ερωτεύεται γρήγορα και δυνατά, κεραυνοβόλα αλλά και επιπόλαια. Αγαπάει το φλερτ και δεν του αρέσουν οι εύκολοι στόχοι αλλά ούτε και οι ακατόρθωτοι.

Του αρέσει να διεκδικεί και δεν πρέπει ποτέ να θεωρήσει δεδομένο το ταίρι του, γιατί χάνει το ενδιαφέρον του. Απεχθάνεται την ρουτίνα και την καταπίεση και αν ο σύντροφός του προσπαθήσει να του επιβληθεί,

Ο Κριός απλά θα πάρει το καπελάκι του και θα φύγει μακριά. Στο σεξ έχει πάθος, είναι ορμητικός και… ακούραστος. Ο Κριός θα παραμείνει πιστός όσο ο σύντροφος κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον του ώστε να μην χάσει ποτέ το ρόλο του κυνηγού, διαφορετικά θα κυνηγήσει αλλού. Ο Κριός θα διαλέξει τον δρόμο του χωρισμού μόνο αν καταπιεστεί, ενώ αν το επιλέξει ο σύντροφος η αντίδραση του θα είναι ή επιθετική ή μία εκ νέου διεκδίκηση.

Κριός χαρακτηριστικά – Φιλία

Ο φίλος Κριός, θα σου πει πάντα αλήθειες έστω και αν ξέρει ότι θα σε πληγώσει. Θα φροντίσει πάντα με τον αυθορμητισμό αλλά και την ειλικρίνειά του να σου δώσει τις κατάλληλες συμβουλές, χωρίς να προσπαθήσει να σου επιβάλει ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος στην προσωπική σου ζωή!

Αρκετές στιγμές όμως ο Κριός, θα θελήσει να σου επιβάλει τις δικές του απόψεις για ένα θέμα, αφού τις περισσότερες φορές θεωρεί ότι αυτός έχει δίκιο και ότι όλοι οι υπόλοιποι απλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Ένας Κριός, τιμά και σέβεται την φιλία, έστω και αν και συχνά τσακώνεται ή συμπεριφέρεται εγωιστικά! Είναι το ζώδιο που εύκολα κάνει φιλίες, γνωρίζει αρκετό κόσμο, διατηρεί όμως λίγες και σταθερές φιλίες με άτομα που μοιράζεται μαζί τους τα ίδια ενδιαφέροντα!

Κριός χαρακτηριστικά – Οικογένεια

Ο άνθρωπος που ανήκει στο ζώδιο του Κριού, μπορεί να μην τηρεί κατά γράμμα τις οικογενειακές παραδόσεις, όμως τιμά, σέβεται και αγαπά την οικογένειά του και στο σπίτι του . Έχει τον ηγετικό ρόλο του προστάτη, που υπερασπίζεται και μάχεται για το καλό όλων! Συχνά αντιδρά στις οικογενειακές υποδείξεις, επαναστατεί, φωνάζει και τσακώνεται … είναι όμως ο πρώτος που θα τρέξει όταν υπάρχει πρόβλημα και μπορείς πραγματικά να βασιστείς πάνω του!

Ο Κριός στην οικογένεια θεωρεί ότι πρέπει να υπάρχει ανεξαρτησία, αυτό σημαίνει ότι ως παιδί και αργότερα ως γονέας διεκδικεί ελευθερία κινήσεων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι πάντα δίπλα να στηρίζει τα άτομα που αγαπά.

Κριός χαρακτηριστικά –  Επαγγελματικά

Ο Κριός στην εργασία του είναι δυναμικός, φιλόδοξος και αυθόρμητος. Του αρέσει να παίρνει πρωτοβουλίες, δουλεύει με γρήγορους ρυθμούς και πάντα θέλει να είναι πρώτος σε αυτό που κάνει. Πολλές φορές η παρορμητικότητα και η οξυθυμία του προκαλούν λάθη και προβλήματα στο εργασιακό περιβάλλον.

Ορισμένες φορές δεν είναι πολύ συνεργάσιμος γιατί πιστεύει κυρίως στις δικές του και μόνο δυνατότητες. Είναι ισχυρογνώμων, και δεν δέχεται εύκολα παρατήρηση ή διόρθωση. Παρ όλα αυτά η εργασιακή ατμόσφαιρα είναι πάντα ευχάριστη με έναν Κριό, λόγω του χιούμορ του και της εξωστρέφειας του. Πιο εύκολα του ταιριάζουν τα ελεύθερα επαγγέλματα, αδυνατεί να εργαστεί στο περιοριστικό περιβάλλον ενός γραφείου, θέλει να έχει πάντα κίνηση και να μην έχει αφεντικό πάνω από το κεφάλι του!

Κριός χαρακτηριστικά –  Ιδανικά Επαγγέλματα 
 
 • Κυνηγός
 • Αθλητής
 • Οπλουργός
 • Πυροσβέστης
 • Αστυνομικός
 • Επιχειρηματίας
 • Σωματοφύλακας
 • Προπονητής.
 • Στρατιωτικός
 • Μηχανικός αυτοκινήτων
 • Χειρουργός
 • Ποδοσφαιριστής
 • Υπάλληλος/ιδιοκτήτης καταστήματος ειδών κυνηγιού
 • Αθλητικός ρεπόρτερ
Κριός χαρακτηριστικά –  Οικονομικά

Ο Κριός θέλει από νεαρή ηλικία να είναι ανεξάρτητος οικονομικά. Το χρήμα δεν του μένει για πολύ στα χέρια του, αφού η βιασύνη και η παρορμητικότητά του, οδηγούν αυτό το ζώδιο σε απερίσκεπτες σπατάλες!  Η αλήθεια είναι ότι αυτό το ζώδιο αγαπά το χρήμα, θέλει να έχει άνεση και μάλιστα θέλει πάντα να είναι ο πρώτος που θα κάνει μία σημαντική αγορά, την οποία και θα επιδείξει! Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσες αυτό το ζώδιο να το χαρακτηρίσεις “σφιχτό” με το χρήμα!  Δεν σκέφτεται πριν ξοδέψει, δεν βάζει στην άκρη χρήματα, δεν κάνει προϋπολογισμό και πολλές φορές του τελειώνουν τα χρήματα χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει που τα ξόδεψε. Ωστόσο είναι τόσο δυναμικός, που θα δουλέψει όσο πιο πολύ μπορεί, προκειμένου να έχει τις αποδοχές που επιθυμεί.

 

Ταύρος

Απρ 20 - Μαι 20
Ταύρος χαρακτηριστικά – προσωπικότητα

Η υπομονή, η αξιοπιστία και η σταθερότητα είναι τρία από τα βασικά χαρακτηριστικά του Ταύρου! Θα τον διακρίνεις από τους ήρεμους, χαλαρούς του τόνους, από τον αργό βηματισμό του, αλλά και από την ανεξάντλητη επιμονή και το πείσμα του να μην το βάζει ποτέ κάτω. Με κυβερνήτη πλανήτη του ζωδίου του την Αφροδίτη, είναι ένα άτομο με καλλιτεχνικά ταλέντα, λατρεύει την κομψότητα, την άνεση και την ομορφιά και κατατάσσει τον έρωτα, στους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής του! Ιδιαίτερα σημαντικό για έναν Ταύρο, είναι να μπορεί να έχει οικονομική άνεση, ώστε να αισθάνεται ασφάλεια, σιγουριά και σταθερότητα για το μέλλον του! 

Ένας Ταύρος, λατρεύει τις τέχνες, το καλό φαγητό, τις απολαύσεις και τις ανέσεις, ενώ έχει και εξαιρετικό γούστο! Η ποιότητα είναι πολύ σημαντική για αυτό το ζώδιο, όπου και φροντίζει με εκλεκτικό τρόπο να την εφαρμόζει σε όλους τους τομείς της ζωής του! Είναι ο «σπιτόγατος» του ζωδιακού, με παραδοσιακές αξίες και παγιωμένες απόψεις! Οι αργοί αλλά σταθεροί ρυθμοί του, κάνουν έναν Ταύρο να καθυστερεί να πάρει αποφάσεις αλλά να παραμένει αμετάπειστος όταν έχει αποκρυσταλλώσει άποψη και έχει κάνει μία επιλογή.  Οι αλλαγές δεν του αρέσουν και δεν μπορεί εύκολα να προσαρμόζεται σε νέες συνθήκες.  Η συνέπειά του τον κάνουν να κερδίζει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων γύρω του!

Ταύρος χαρακτηριστικά – Έρωτας

Ο Ταύρος είναι πολύ συναισθηματικός, αγαπάει τον ουσιαστικό έρωτα και τις σταθερές σχέσεις. Δεν έχει ιδιαίτερο ταλέντο στο σπορ του φλερτ αλλά όταν βάλει κάτι στόχο, το διεκδικεί γοητευτικά αργά και επίμονα μέχρι να το αποκτήσει. Στις σχέσεις του αποζητά την ασφάλεια από όλες τις απόψεις, την σταθερότητα και είναι πολύ ζηλιάρης και κτητικός, γεγονός που πνίγει πολλές φορές το σύντροφο. Είναι πολύ αισθησιακό ζώδιο και δίνει πολύ σημασία στο καλό σεξ σε μία σχέση. Είναι αχόρταγος και ξεχνάει κάθε πουριτανισμό του στο κρεβάτι. Είναι το πιο πιστό ζώδιο, αλλά θα απιστήσει αν δεν είναι πλήρης συναισθηματικά και σεξουαλικά. Για να πει «χωρίζουμε» ο Ταύρος, πρέπει να έχει εξαντλήσει κάθε είδους προσπάθεια για τη σωτηρία μίας σχέσης. Αν όμως το επιλέξει ο σύντροφος, πονάει πολύ και για καιρό, ιδιαίτερα επειδή δεν αντέχει να αποχωριστεί κάποιες συνήθειες.

Ταύρος χαρακτηριστικά – Φιλία

Ο Ταύρος είναι ο πιο αξιόπιστος και σταθερός φίλος. Κρατάει μακροχρόνιες φιλίες και δύσκολα τις διαλύει γιατί είναι υπομονετικός και ανεκτικός. Δεν εμπιστεύεται εύκολα, για το λόγο αυτό ο χρόνος πάντα κρίνει την εξέλιξη μίας φιλίας ενός Ταύρου .Του αρέσει να περνάει πολλές ώρες με τους φίλους του γιατί αισθάνεται ασφάλεια με οικεία πρόσωπα. Θα στηρίξει τον φίλο του σε οτιδήποτε κι αν χρειαστεί, θεωρώντας όμως δεδομένη και την αντίστοιχη στήριξη και από εκείνον. Προτιμά να έχει στο πλευρό του λίγους, αλλά καλούς φίλους όπου η σχέση τους έχει δοκιμαστεί στο χρόνο, παρά να αφήνεται σε νέες άσκοπες γνωριμίες. Ένας Ταύρος, διατηρεί φιλίες από τα παιδικά του χρόνια και είναι πάντα εκεί δίπλα σου, να σου δείξει την αγάπη του!

Ταύρος χαρακτηριστικά – Οικογένεια

Ο Ταύρος αγαπάει πολύ την οικογένεια και τη σπιτική ζωή, γιατί νιώθει απόλυτα ασφαλής υπό την προστασία της οικογενειακής εστίας. Επιδιώκει ηρεμία και γαλήνη με τα οικογενειακά του πρόσωπα και δένεται πολύ με αυτά. Αγαπάει πολύ τους γονείς του και λατρεύει τα παιδιά του ακόμα κι αν είναι αρκετά αυστηρός γονιός. Το σπίτι του, οι γονείς, τα παιδιά αλλά και όλη του η οικογένεια είναι το σταθερό λιμάνι που νιώθει σιγουριά και ασφάλεια ένας Ταύρος. Πολλές φορές μπορεί να παραμελήσει τις δικές του ανάγκες ή τα δικά του “θέλω” προκειμένου να ικανοποιήσει την οικογένειά του ή να τηρήσει με ήθος και αξιοπρέπεια τους κανόνες και τα “πρέπει” που έχει μάθει από παιδί.

Ταύρος χαρακτηριστικά – Επαγγελματικά

Ο Ταύρος είναι ένας μεθοδικός, σταθερός και εργατικός επαγγελματίας. Είναι πολύ καλός στην οργάνωση και έχει έντονο το αίσθημα της ευθύνης αλλά και της υποχρέωσης.  Ολοκληρώνει με επιτυχία κάθε εργασία που αναλαμβάνει, όμως προτιμά να ασχολείται με ένα επαγγελματικό έργο,  παρά να διασπάται σε πολλές εργασίες. Θέλει πάντα να τελειώνει στους χρόνους που έχει υποσχεθεί κάθε εργασία και πάντα λειτουργεί με συνέπεια σε κάθε τι που αναλαμβάνει. Είναι πολύ σημαντικό για έναν Ταύρο να ασχολείται με ένα επάγγελμα που το αγαπά, που είναι το μεράκι του και σίγουρα στην εργασία του βάζει πάντα την δική του ξεχωριστή ή και καλλιτεχνική πινελιά.

Ταύρος χαρακτηριστικά – ιδανικά επαγγέλματα
 • Χρηματιστής
 • Ταμίας
 • Ηθοποιός
 • Τραγουδιστής
 • Αισθητικός
 • Γεωργός
 • Αρχιτέκτονας
 • Εστιάτορας
 • Διαφημιστής
 • Κηπουρός
 • Χρυσοχόος
 • Γλύπτης
 • Λογιστής
 • Κτηνοτρόφος
 • Τοπογράφος
 • Σύμβουλος επιχειρήσεων
 • Σεφ
 • Οικονομολόγος
Ταύρος χαρακτηριστικά – Οικονομικά

Ο Ταύρος είναι πολύ οικονόμος και ικανότατος στην οικονομική διαχείριση και στον προϋπολογισμό. Δεν ξοδεύει χωρίς λόγο, γιατί έχει ανάγκη από οικονομική ασφάλεια στη ζωή του. Ωστόσο ακόμα κι αν δεν είναι ευκατάστατος, μπαίνει συχνά στο πειρασμό να ξοδέψει υπέρογκα ποσά για λόγους πολυτέλειας ή καλλωπισμού. Και πάλι όμως θα έχει κάνει την απαραίτητη οικονομία πρωτύτερα, για να το κάνει. Η ανασφάλεια για το οικονομικό μέλλον, προκαλούν έντονο άγχος για έναν Ταύρο, ο οποίος θέλει να ξέρει πάντα που πατά και πού βρίσκεται. Ένας Ταύρος στην πορεία της ζωής του επενδύει χρήματα για την απόκτηση σπιτιού!

 

Δίδυμοι

Μαι 21 - Ιουν 20
Δίδυμοι χαρακτηριστικά – προσωπικότητα.

Ο Δίδυμος είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, συλλέκτης γνώσεων και εμπειριών που θέλει να ξέρει όλους τους κανόνες, αλλά να μην τους ακολουθεί πάντα. Με κυβερνήτη πλανήτη του ζωδίου τον Ερμή, ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός και κοινωνικός, απεχθάνεται τη μοναξιά και επιδιώκει να περιβάλλεται από κόσμο. Τον χαρακτηρίζει η κυκλοθυμία, η προσαρμοστικότητα, αλλά και η αστάθεια σε απόψεις και θέσεις, που τον καθιστά αναξιόπιστο και… το κακό παιδί του ζωδιακού. Είναι ευχάριστος, συμπαθητικός, ομιλητικός με αξιοθαύμαστη επιχειρηματολογία. Συνήθως μικρο δείχνει και έχει ζωηρό βλέμμα. Συμβαδίζει εύκολα με όλες τις ηλικίες, επιλέγει όμως να βρίσκεται πάντα με άτομα νεότερα από εκείνον!

Ένα περίεργο άτομο που θέλει να μαθαίνει τα πάντα αλλά και να τα μεταδίδει στους άλλους, περισσότερο για να τον θαυμάσουν. Αν τον αμφισβητήσει κάποιος, επιμένει στις απόψεις τους και ακόμα κι αν αποδειχθούν λάθος, εκείνος θα βρει τρόπο να τις παρουσιάσει ως σωστές. Πρόκειται για την χαρά της ζωής και την ψυχή της παρέας και όλοι θα θέλαμε ένα φίλο Δίδυμο να μας γεμίζει αισιοδοξία. Δίπλα σε έναν Δίδυμο, δεν θα βαρεθείς ποτέ την κουβέντα, αφού πάντα έχει κάτι νέο να σου πει, ενώ οι γνώσεις του σε κάνουν να μαθαίνεις στο πλάι του νέα πράγματα!  Αυτό το χαρούμενο,  σπιρτόζικο πλάσμα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το αγαπήσεις, τουλάχιστον ένα από τα πολλά του πρόσωπα…

Δίδυμοι χαρακτηριστικά – Έρωτας

Ο Δίδυμος ερωτεύεται εγκεφαλικά και για εκείνον ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι, που ξέρει να παίζει καλύτερα απ’ τον καθένα. Αγαπάει το φλερτ και δεν βιάζεται να κερδίσει το στόχο του γιατί τον καλύπτει αυτό το παιχνιδάκι ανταλλαγής ματιάς και ατάκας. Είναι όμως ασταθής στις σχέσεις του και χάνει γρήγορα τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον του. Το εγκεφαλικό ταίριασμα, η επικοινωνία και η διατήρηση της προσωπικής του ελευθερίας, είναι απαραίτητα για να διατηρήσει μία σταθερή σχέση. Αν και δεν φημίζεται για τον αισθησιασμό, το πάθος και τη σεξουαλική συχνότητα, αν υπάρχει το απαραίτητο φλερτ πριν από κάθε σεξουαλική επαφή, έχει πλούσια φαντασία που την κάνει εύκολα πράξη. Είναι από τα πλέον άπιστα ζώδια, του αρέσει το διαφορετικό και δεν σταματά ποτέ να φλερτάρει. Οδηγείται και δέχεται εύκολα τον χωρισμό, αφού προτιμά τα τελειώσει κάτι παρά να βαλτώσει.

Δίδυμοι χαρακτηριστικά – Φιλία

Ιδιαίτερα σημαντική είναι στη ζωή ενός Δίδυμου η φιλία! Ένας Δίδυμος, έυκολα θα πιάσει κουβέντα, θα γνωρίσει κόσμο και γρήγορα θα πιάσει φιλίες, είτε από κοντά , είτε και μέσω ίντερνετ! Του αρέσει να γνωρίζει νέους ανθρώπους, διαφορετικούς από τον ίδιο και θέλει να διατηρεί φιλίες και με άτομα που έχουν διαφορετική κουλτούρα ή ζουν σε άλλη χώρα. Παρόλο που είναι αρκετά εξωστρεφής και κοινωνικός, λίγοι είναι οι πιστοί, σταθεροί του φίλοι στους οποίους μπορεί να ανοίξει ελεύθερα τα χαρτιά του! Το αρνητικό ενός Διδύμου, είναι ότι άθελά του μπορεί εύκολα να μαρτυρήσει τα μυστικά των φίλων του.

Δίδυμοι χαρακτηριστικά – Οικογένεια

Στο Δίδυμο δεν αρέσει να περιορίζεται από τους κλασσικούς οικογενειακούς κανόνες. Παρ’ ολ’ αυτά είναι πολύ αγαπητό πρόσωπο στην οικογένεια, και κάποια στιγμή όλοι θα τον χρειαστούν, πράγμα που τον κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Δεν υπακούει τις εντολές των γονέων και είναι όλο υπεκφυγές. Γι’ αυτό και στα δικά του παιδιά δεν είναι καταπιεστικός, όμως τα υποχρεώνει να ακολουθήσουν τις δικές του απόψεις. Ο Δίδυμος θέλει πάνω απο όλα να είναι το καλύτερο φιλαράκι τόσο με τους γονείς του, όσο και με τα παιδιά του, τα αδέρφια ή τα ξαδέρφια του!

Δίδυμοι χαρακτηριστικά – Επαγγελματικά

Ο Δίδυμος έχει άριστες και ευχάριστες σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες. Έχει επιχειρηματολογία και πειθώ. Είναι γρήγορος, ικανός και έξυπνος. Η κοινωνικότητα του, τον βοηθάει πολλές φορές στην επαγγελματική του εξέλιξη. Το πρόβλημα με τον επαγγελματία Δίδυμο, είναι ότι ενώ έχει την μοναδική ικανότητα να καταπιάνεται με αρκετές διαφορετικές εργασίες συγχρόνως, δεν τις ολοκληρώνει όλες ή πέφτει συχνά σε λάθη. Δεν είναι εγωιστής και εξυπηρετεί ή βοηθά συχνά τους συναδέλφους του, χωρίς αντάλλαγμα. Ένας Δίδυμος επιλέγει πάντα ένα επάγγελμα το οποίο σχετίζεται με την επικοινωνία, την μετακίνηση ή και τα ταξίδια

Δίδυμοι χαρακτηριστικά – ιδανικά επαγγέλματα

 

 • Πωλητής
 • Δημόσιες σχέσεις
 • Δημοσιογράφος
 • Τηλεφωνητής
 • Σερβιτόρος
 • Μετρ
 • Διπλωμάτης
 • Μεταφορέας
 • Διαφημιστής
 • Ταχυδρόμος
 • Αρθρογράφος
 • Οδηγός
 • Εκφωνητής ραδιοφώνου
 • Προγραμματιστής
 • Πιλότος
 • Φωτογράφος
Δίδυμοι χαρακτηριστικά – Οικονομικά

Ο Δίδυμος λόγω της ενθουσιώδους και ζωηρής του φύσης, ξοδεύει πολύ. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για κοινωνικές υποχρεώσεις ή ταξίδια. Επίσης είναι πολύ επιρρεπής στο να κερνάει φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Παρ’ όλα αυτά, έχει έξυπνο και πολυμήχανο μυαλό και καταφέρνει σχεδόν πάντα να αντεπεξέρχεται οικονομικά στις υποχρεώσεις του. Μέχρι και τελευταία στιγμή, θα βρει τρόπο να διαχειριστεί τα οικονομικά του, έτσι ώστε να μην ξεμείνει.

Καρκίνος

Ιουν 21 - Ιουλ 22
Καρκίνος χαρακτηριστικά – προσωπικότητα 

Το υγρό και γεμάτο συναίσθημα βλέμμα, είναι  το σήμα κατατεθέν ενός ανθρώπου που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου, ο οποίος και διακρίνεται από εκφραστικά μάτια αλλά και την ιδιαίτερη αισθαντικότητα του! Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Καρκίνου είναι η ευαισθησία του, όπου συχνά τον παρασέρνει σε ένα κυκεώνα σκέψεων, αναζητήσεων αλλά και αγώνων, προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτά που του προστάζει η καρδιά του! Αρκετά συχνά αυτό το ζώδιο, αναζητά αιτίες για να ταλαιπωρείται, να γκρινιάζει και να προβληματίζεται, ενώ έχει την τάση να παρεξηγείται πολύ εύκολα και να παίρνει πολύ προσωπικά τις καταστάσεις, με αποτέλεσμα να πληγώνεται.   Οι στόχοι ζωής  ενός Καρκίνου είναι η δημιουργία σταθερών βάσεων  και οι τομείς που απορροφάται και δίνει όλη του την προσοχή είναι η καριέρα και η οικογένεια!

Το ζώδιο του Καρκίνου, αντιπροσωπεύει την ψυχή, το συναίσθημα, την αγάπη, την πατρίδα και την οικογένεια, με αποτέλεσμα όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, να έχουν ως κινητήριο μοχλό της ζωής τους, τις παραπάνω έννοιες.  Σημαντικό είναι το γεγονός ότι  το ζώδιο του Καρκίνου έχει ως κυβερνήτη πλανήτη του την Σελήνη, με αποτέλεσμα η διάθεση του να μεταβάλλεται πολύ συχνά και βιώνει με έντονο τρόπο όλες τις καταστάσεις που του προκύπτουν.  Ένας Καρκίνος, έχει ισχυρή διαίσθηση, χαρακτηριστική μνήμη και ιδιαίτερο σύνδεσμο με τους ανθρώπους που αγαπά! Το ζώδιο του Καρκίνου δεν ξεχνά, αλλά δεν ξεχνιέται και εύκολα ….

Καρκίνος χαρακτηριστικά – Έρωτας

Η βαθύτερη συναισθηματική ανάγκη ενός Καρκίνου, είναι να νιώσει οικειότητα, ασφάλεια και σιγουριά από μία σχέση που θα του ξυπνά τα πιο όμορφα συναισθήματα! Ερωτεύεται  με όλη την δύναμη της ψυχής του, όμως δεν φανερώνει τις προθέσεις του , αν δεν έχει την βεβαιότητα ότι δέχεται την πλήρη ανταπόκριση.  Τα συναισθήματά του έχουν διάρκεια  και ουσία σε βάθος χρόνου και είναι το άτομο που μπορεί πραγματικά να τα δώσει όλα για τον σύντροφό του! Αναζητά μία μόνιμη, σταθερή σχέση που να έχει την προοπτική για δημιουργία οικογένειας, όμως πάντα λειτουργεί με το συναίσθημα και όχι με τη λογική, με αποτέλεσμα να υπάρχουν κάποιες στιγμές που χάνει πολύτιμο χρόνο σε σχέσεις που δεν έχουν την πορεία που θα ‘θελε!

Στις ερωτικές του σχέσεις ο Καρκίνος, είναι αρκετά ανασφαλής, με αποτέλεσμα να εκφράζει συχνά τα παράπονά του  γκρινιάζοντας και δημιουργώντας καβγάδες που προκαλούν πρόβλημα στο ταίρι του. Θεωρείται αρκετά πιστός και στο σεξ είναι καυτό και άκρως αισθησιακό, όταν είναι σίγουρος ότι υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα. Ένας Καρκίνος δεν μπορεί εύκολα να πει το τελευταίο αντίο σε μία σχέση που ήταν σημαντική για τον ίδιο. Όταν αγαπά πραγματικά, δίνει πολλές ευκαιρίες και υπομένει πολλά… Αν όμως προδοθεί και εξαπατηθεί,  τότε δύσκολα μπορεί να το ξεπεράσει και να γυρίσει σελίδα …!

Καρκίνος χαρακτηριστικά – Φιλία

Στην κοινωνική του ζωή, ο Καρκίνος είναι ένας δοτικός και τρυφερός φίλος. Τα φιλαράκια του είναι για αυτόν η οικογένειά του, τα «δικά» του πρόσωπα στα οποία μπορεί να εκμυστηρευτεί τις χαρές , τις λύπες, τις ανησυχίες και οτιδήποτε του περνά από το μυαλό! Προτιμά να έχει λίγους αλλά καλούς φίλους, κολλητούς και δεν ανοίγεται εύκολα σε νέες γνωριμίες! Ο Καρκίνος είναι ο φίλος που ποτέ δεν ξεχνά το καλό ή το κακό …για αυτό λοιπόν αν τον προδώσεις, είναι δύσκολο να σου δώσει μία δεύτερη ευκαιρία, ενώ αν τον βοηθήσεις, θα στο «ξεπληρώσει» εις διπλούν!

Καρκίνος χαρακτηριστικά – Οικογένεια

Ο Καρκίνος είναι κατεξοχήν το ζώδιο της οικογένειας! Η προτεραιότητα της ζωής του είναι να  μπορεί να διατηρεί αρμονικές σχέσεις με τα οικογενειακά του πρόσωπα αλλά και η βαθύτερη επιθυμία του είναι η οικογενειακή επέκταση. Εισπράττει συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά από την μητέρα του, τον πατέρα του, τα αδέλφια του, το σύζυγο και τα παιδιά και του αρέσει να φροντίζει τα πρόσωπα που αγαπά, σε σημείο που πολλές φορές τα καταπιέζει με την υπερβολική του αγάπη! Σίγουρα όμως, είναι εμφανές ότι το κυρίαρχο πρόσωπο στη ζωή ενός Καρκίνου είναι πάντα η μητέρα, που παίζει τον πιο σπουδαίο ρόλο στη ζωή του!

Καρκίνος χαρακτηριστικά – Επαγγελματικά

Ένας φιλόδοξος αλλά και εργατικός επαγγελματίας είναι ο Καρκίνος, ο οποίος διψά για καταξίωση και επαγγελματική επιτυχία!  Θέλει να διατηρεί μία μόνιμη εργασία που θα του προσφέρει την οικονομική ασφάλεια που του είναι απαραίτητη, για να μπορεί στη συνέχεια να προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον στο σπίτι και στην οικογένειά του!   Στην δουλειά του, χρησιμοποιεί πολύ το ένστικτό του, έχει έντονη διαίσθηση και οι αποφάσεις που παίρνει είναι σχεδόν πάντα σωστές γιατί ακούει την εσωτερική του φωνή. Θέλει να αισθάνεται ότι είναι απαραίτητος και σημαντικός στον τομέα της εργασίας του και ότι η συνεισφορά του είναι αναγκαία και σημαντική!

Αγωνίζεται σκληρά για να πετύχει τους επαγγελματικούς του στόχους, το ελάττωμα του όμως είναι ότι λειτουργεί παρορμητικά, βιάζεται και πολλές φορές δεν έχει την ανάλογη υπομονή και επιμονή για να κατακτήσει τους στόχους της καριέρας του ! Οι επαγγελματικές δυσκολίες και αποτυχίες, αποθαρρύνουν τον Καρκίνο, ο οποίος τις περισσότερες φορές αναζητά το «κανάκεμα» και την επιβράβευση! Δεν είναι λίγες οι στιγμές που θα λειτουργήσει και ανταγωνιστικά, προκειμένου να έχει την επαγγελματική καταξίωση που του αρμόζει!  Η επαγγελματική του πορεία χαρακτηρίζεται πάντα από αλλαγές

!Καρκίνος χαρακτηριστικά – ιδανικά επαγγέλματα
 • Εκπαιδευτικός (Νηπιαγωγός, Δάσκαλος, Καθηγητής)
 • Ψυχολόγος
 • Διατροφολόγος
 • Σεφ
 • Μέντιουμ
 • Ζαχαροπλάστης
 • Μαιευτήρας
 • Οικογενειακός σύμβουλος
 • Ιστορικός
 • Παλιατζής
 • Ναυτικός
 • Αλιεύς
 • Babysitter
Καρκίνος χαρακτηριστικά – Οικονομικά

Στον τομέα των οικονομικών του, ο Καρκίνος είναι από τα ζώδια που μπορεί πολύ εύκολα να ζήσει και με τα πολλά αλλά και με τα λίγα! Δεν τον νοιάζουν τα πλούτη και οι πολυτέλειες, θέλει όμως να έχει την άνεση να προσφέρει απλόχερα στο σπίτι και στην οικογένειά του, όλα τα απαραίτητα! Υπάρχουν αρκετές διακυμάνσεις στα χρήματά του, πολλές από αυτές οφείλονται στους δικούς του λανθασμένους χειρισμούς. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα του Καρκίνου, γίνονται πολλές φορές η αιτία, να σκορπάει άσκοπα τα χρήματά του, γιατί έτσι βρίσκει διέξοδο και εκτόνωση! Το shopping therapy που είναι το αγαπημένο χόμπι αυτού του ζωδίου, είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο μπορεί ο μισθός του Καρκίνου να εξανεμιστεί σε χρόνο ντε τε! Σημαντικό είναι ότι ο άνθρωπος που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, μπορεί να περιοριστεί  αλλά και να στερηθεί οικονομικά ο ίδιος, αρκεί να μην λείψει απολύτως τίποτα από την οικογένεια του!

Λέων

Ιουλ 23 - Αυγ 22
Λέων χαρακτηριστικά – προσωπικότητα

Το ζώδιο του Λέοντα έχει μία λαμπερή και άκρως δυναμική προσωπικότητα! Είναι γεννημένος ηγέτης και χωρίς να το προσπαθήσει και πολύ, καταφέρνει να στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω του, κερδίζοντας πάντα είτε μεγάλες συμπάθειες , είτε και μεγάλες αντιπάθειες. Ο κυβερνήτης πλανήτης του Λέοντα, είναι ο Ήλιος, γεγονός που κάνει τον άνθρωπο που ανήκει σε αυτό το ζώδιο να είναι αισιόδοξος, φωτεινός, δημιουργικός, γεμάτος δίψα για ζωή και γενναιοδωρία προς όλους! Ένας Λέοντας θέλει πάντα να φαίνεται, να προβάλετε, να επιδεικνύει και να φαίνεται, φροντίζει λοιπόν μέσα από την δράση του, να προκαλεί!

Η εξωτερική εμφάνιση ενός Λέοντα είναι πάντα εντυπωσιακή, ενώ η πλούσια κόμη του, αλλά και τα έντονα χαρακτηριστικά του, του δίνουν ένα ιδιαίτερο στυλ! Το έντονο πείσμα αλλά και ο εγωισμός, είναι δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν έναν Λέων να γίνεται πολλές αντιπαθής ή και κουραστικός! Η δραματικότητα και η υπερβολή είναι και αυτά με τη σειρά τους κάποια από τα στοιχεία του χαρακτήρα ενός Λέοντα, που τον κάνουν να έχει μία χειμαρρώδη προσωπικότητα! Η διασκέδαση, η πολυτέλεια, τα παιδιά, η τέχνη, η δημιουργία αλλά και ο έρωτας είναι οι βασικοί παράγοντες στη ζωή ενός Λέοντα, όπου και του δίνουν χαρά! Ένα Λιοντάρι θέτει υψηλούς στόχους και έχει μεγάλο όραμα για τη ζωή του …φροντίζει όμως πάντα και για την χαρά των ανθρώπων που έχει δίπλα του!

Λέων χαρακτηριστικά – Έρωτας

Ο Λέων ζει για τον έρωτα, τον λατρεύει σαν θεό και τον βιώνει έντονα και δραματικά. Αγαπάει το φλερτ, το παιχνίδι ματιών και λέξεων, αλλά ψάχνει πάντα την μεγάλη αγάπη. Στη σχέση του, όσο περισσότερο του δείχνει το ταίρι του την αγάπη, την αφοσίωση και τον θαυμασμό του, τόσο πιο παράφορα ερωτεύεται και γίνεται ο πιο συναισθηματικά γενναιόδωρος σύντροφος. Είναι όμως πολύ απαιτητικός και εγωκεντρικός κάνοντας λάθη ανεπανόρθωτα στη σχέση. Στο σεξ έχει αστείρευτο πάθος και προσπαθεί να έχει άριστες επιδόσεις ώστε να ακούει μόνο ότι είναι ο καλύτερος. Είναι πολύ πιστός όμως αν ο σύντροφος σταματήσει να τον θαυμάζει καθημερινά, θα αναζητήσει επιβεβαίωση αλλού. Ο Λέων θα χωρίσει μόνο αν χαθεί ο έρωτας μέσα στη σχέση και δεν συμβιβάζεται. Τον χωρισμό ως επιλογή του άλλου, δεν τον αποδέχεται εύκολα και είναι σίγουρος ότι θα μείνει αξέχαστος στον εκάστοτε σύντροφο.

Λέων χαρακτηριστικά – Φιλία

Ο Λέοντας είναι ένας ευχάριστος αλλά και περιζήτητος φίλος. Είναι πολύ γενναιόδωρος και πιστός στις φιλίες του  αλλά ζητά συνεχώς αναγνώριση γι’ αυτό, όπως και πολλές φορές προκαλεί τσακωμούς γιατί δεν ένιωσε προτεραιότητα από εκείνους. Είναι τυπικός και συνεπής σε γιορτές και γενέθλια των φιλών του ενώ είναι ο πρώτος που τρέξει να σταθεί σε πρόβλημα αγαπημένου του προσώπου!

Λέων χαρακτηριστικά – Οικογένεια

Ο Λέων αγαπάει πολύ την οικογένεια, θέλει να είναι ο αρχηγός του σπιτιού, όποια κι να είναι η οικογενειακή του θέση. Όπως και να ‘χει είναι εκείνος που θα δώσει ζεστασιά και χαρά στους δικούς του ανθρώπους μέσα στο σπίτι. Νιώθει περήφανος για την οικογένεια του και κάνει τα πάντα να την κρατήσει σε καλό κοινωνικό επίπεδο. Ο Λέοντας σαν γονιός μπορεί να σπαταλήσει μία μεγάλη περιουσία για την μόρφωση των παιδιών του.

Λέων χαρακτηριστικά – Επαγγελματικά

Ο Λέων προσπαθεί πολύ στην δουλειά του για λόγους επαγγελματικής αναγνώρισης και εξέλιξης. Με ότι κι αν ασχολείται, θέλει να ξεχωρίζει και να τον επευφημούν. Λόγω της φιλοδοξίας του και της υπερηφάνειας του, ίσως χαρακτηριστεί αλαζόνας από συναδέλφους ή συνεργάτες. Στην πραγματικότητα όμως, είναι άνθρωπος που του δίνει μεγάλη ευχαρίστηση να προσφέρει στους άλλους την βοήθεια του ή την παρέα του. Του αρέσουν οι δουλειές που μπορεί να νιώσει δημιουργικός, διαφορετικά βαριέται εύκολα.

Λέων χαρακτηριστικά – ιδανικά επαγγέλματα

 

 • Παρουσιαστής
 • Παιδίατρος
 • Επιχειρηματίας
 • Διευθυντής
 • Ιδιοκτήτης πρακτορείου τυχερών παιχνιδιών
 • Σκηνοθέτης
 • Πολιτικός
 • Υπάλληλος ή ιδιοκτήτης κέντρου διασκέδασης
 • Καρδιολόγος
 • Celebrity
 • Διευθύνων σύμβουλος
 • Κοσμηματοπώλης
Λέων χαρακτηριστικά – Οικονομικά

Ο Λέοντας από τη μία λατρεύει το χρήμα σαν θεό, γιατί το θεωρεί μέσο για να ικανοποιήσει τα ακριβά του γούστα και την τάση του για διασκέδαση, αλλά απ’ την  άλλη δεν το υπολογίζει πολύ, γιατί ξοδεύει πολλά χρήματα και για τους άλλους λόγω της γενναιοδωρίας του. Βέβαια και οι δύο περιπτώσεις πηγάζουν από την ανάγκη του να ξεχωρίσει, να αναγνωριστεί και να αγαπηθεί. Γενικά δεν συμπαθεί τον προϋπολογισμό γιατί τον αγχώνει, αλλά στα δύσκολα αναγκάζεται να «μαζευτεί» και γίνεται οικονόμος.

Παρθένος

Αυγ 23 - Σεπ 22
Παρθένος χαρακτηριστικά – Προσωπικότητα

Λεπτολόγος, ήσυχος και απαιτητικός είναι τα χαρακτηριστικά του Παρθένου, που τα προβάλλει όμως με τόση χάρη όσο κανένας άλλο ζώδιο. Προσγειωμένος αλλά ρομαντικός, μοναχικός αλλά επικοινωνιακός, ιδιότροπος αλλά εξυπηρετικός, στενόμυαλος αλλά πανέξυπνος. Δεν τον ενδιαφέρει να ζει στο προσκήνιο, αντιθέτως το αποφεύγει, αλλά έχει μια κρυφή δύναμη και ένα κοφτερό μυαλό που τον καθιστά απαραίτητο σε όποιον υπάρχει στη ζωή του.

Ο κυβερνήτης πλανήτης του Παρθένου, είναι ο Ερμής, γεγονός που τον κάνει να έχει συγκροτημένη σκέψη, πρωτοποριακές ιδέες αλλά και να έχει δίψα για γνώση. Είναι τελειομανής και δεν σταματά ποτέ, μέχρι να ολοκληρώσει αυτό που άρχισε. Ορισμένες φορές υποχόνδριος, ιδιότροπος και έντονα επικριτικός, παρόλο που η αυτοκριτική του είναι αρκετά επιεικής.

Του αρέσει να προσφέρει βοήθεια και να εξυπηρετεί χωρίς αντάλλαγμα. Όχι, δεν θεωρείται γενναιόδωρος ή ευαίσθητος, απλά πιστεύει πως αυτή είναι η αποστολή του σε αυτό τον κόσμο. Εργατικός, προσγειωμένος, σώφρον και οικονόμος, ανταπεξέρχεται τέλεια σε όποια εργασία και να του αναθέσουν.

Στον έρωτα είναι ρομαντικός και δοτικός αλλά όχι ιδιαίτερα παθιασμένος και συναισθηματικός. Αναμφισβήτητα πάντως, πρόκειται για τον πιο χρήσιμο και απαραίτητο πλάσμα… Προσέχει πολύ την φυσική του κατάσταση, φροντίζει την διατροφή και το σώμα του, όμως πολλές φορές γίνεται υποχόνδριος με την υγιεινή και την καθαριότητα.

Παρθένος χαρακτηριστικά – Έρωτας

Όταν ερωτεύεται ο Παρθένος γίνεται στην κυριολεξία «χαλί να τον πατήσεις». Από την αρχή ακόμα φλερτάρει έντονα αλλά γλυκά και ευγενικά. Ακόμα κι αν έχει να κάνει με δύσκολο στόχο, δεν τον ενοχλεί, ούτε θίγεται ο εγωισμός του με την αρχική απόρριψη, και συνεχίζει να πολιορκεί, με διακριτικό όμως και σοβαρό τρόπο. Του αρέσουν οι σταθερές σχέσεις, είναι ρομαντικός και περιποιητικός αλλά μερικές φορές η ψυχρότητα της λογικής του και η επικριτική του, χαλάνε τη μαγεία. Στο σεξ δεν φημίζεται για την φαντασία, το πάθος και τη φλόγα του, αλλά είναι το πιο σεξουαλικά περιποιητικό ζώδιο και του αρκεί να ευχαριστήσει το σύντροφο. Ενώ ιδεολογικά είναι πιστός, η τελειομανία του τον κάνει να ψάξει ότι δεν έχει ο σύντροφος του, σε κάποιον άλλο. Σε ένα χωρισμό, για τον Παρθένο πάντα φταίει ο άλλος και ποτέ εκείνος. Παρ’ όλα αυτά δεν θα διστάσει ακόμα και να παρακαλέσει για επανασύνδεση, αν είναι πραγματικά ερωτευμένος.

Παρθένος χαρακτηριστικά – Φιλία

Ο Παρθένος είναι ιδιαίτερα επιλεκτικός στις φιλίες του αλλά γενικότερα και στα άτομα του κοινωνικού του περιβάλλοντος! Διατηρεί μακρόχρονες φιλίες με ανθρώπους και από τα παιδικά του χρόνια. Είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικός, φροντίζει, προσέχει και είναι πάντα στο πλάι των ανθρώπων που θεωρεί ότι τους συνδέει μία βαθιά και ειλικρινής φιλία. Αρκετές στιγμές γίνεται αυστηρός κριτής με τους φίλους του προκειμένου να τους προστατέψει από κακοτοπιές.

Παρθένος χαρακτηριστικά – Οικογένεια

Του Παρθένου του αρέσει να φροντίζει και να περιποιείται την οικογένεια του. Είναι πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε ανάγκη των δικών του ανθρώπων, φροντίζει την οικογενειακή εστία και θα συνήθως αναλαμβάνει εκείνος τα οικονομικά του σπιτιού. Καθυστερεί να κάνει την δική του οικογένεια, όχι γιατί φοβάται το γάμο, αλλά επειδή θέλει να έχει την σιγουριά και την ωριμότητα ότι η επιλογή του είναι η σωστή.

Παρθένος χαρακτηριστικά – Επαγγελματικά

Στην εργασία του ο Παρθένος είναι οργανωτικός, λεπτολόγος, συνεπής και πάντα αποτελεσματικός. Έχει αυτοσυγκέντρωση και είναι ο πιο υπεύθυνος επαγγελματίας. Ενώ είναι επικοινωνιακός, κρατάει τυπικές σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες. Είναι πολύ υπάκουος και εξυπηρετικός προς όλους, αρκεί να μην αποσπάται από τη δουλειά του. Το αρνητικό του Παρθένου επαγγελματικά είναι η υπερ αναλυτικότητα και η τελειομανία του, γιατί ορισμένες φορές αργεί στην ολοκλήρωση μίας εργασίας που πρέπει να γίνει γρήγορα.

Παρθένος χαρακτηριστικά – Ιδανικά επαγγέλματα 
 • Ελεγκτής
 • Τηλεφωνητής
 • Διαχειριστής
 • Βιβλιοθηκονόμος
 • Καθαριστής
 • Βοηθός σερβιτόρου
 • Χημικός
 • Γραμματέας
 • Μεταφραστής
 • Υπάλληλος γραφείου
 • Δημόσιος υπάλληλος
 • Νοσοκόμος
 • Φυσιοθεραπευτής
 • Οδηγός λεωφορείου
Παρθένος χαρακτηριστικά – Οικονομικά

Ο Παρθένος είναι άριστος στη διαχείριση και την οργάνωση των οικονομικών του. Δεν ξεφεύγει ποτέ από τον προϋπολογισμό του, είναι φανατικός υποστηρικτής της αποταμίευσης, δεν θα κάνει περιττά έξοδα, ακόμα κι αν είναι ευκατάστατος και μερικές φορές μπορεί να χαρακτηρισθεί και τσιγκούνης. Τα οικονομικά προβλήματα μπορεί να έχουν αρκετά αρνητική επίδραση στην ψυχολογία του και στη συμπεριφορά του.

Ζυγός

Σεπ 23 - Οκτ 22
Ζυγός χαρακτηριστικά – προσωπικότητα

Ο Ζυγός είναι ένα γλυκύτατο, ευγενέστατο άτομο που σε κερδίζει απευθείας με το ζεστό του χαμόγελο. Είναι ευχάριστος και ισορροπημένος με μία καλή κουβέντα να πει πάντα, χωρίς όμως να είναι απαραίτητα ειλικρινής. Λόγω του κυβερνήτη πλανήτη του ζωδίου του, την Αφροδίτη, ζει για τον έρωτα, ψάχνει πάντα την τέλεια σχέση και αγαπάει τις τέχνες, την ομορφιά και είναι καλλιτεχνική φύση. Είναι όμως αναποφάσιστος, ευθυνόφοβος και ανασφαλής και απογοητεύει συχνά τους άλλους με αυτή τη συμπεριφορά. Είναι πολύ έξυπνος αλλά κυρίως χρησιμοποιεί το μυαλό του με στρατηγική για το δικό του συμφέρον. Μπορεί πολύ εύκολα να παίξει σε διπλό ταμπλό αλλά δύσκολα ανακαλύπτεται. Η τρυφερή και διπλωματική του συμπεριφορά σκλαβώνει και ξεγελά. Αγχώνεται πολύ όταν τα γεγονότα δεν κυλούν αρμονικά, στρωτά και δίκαια. Αυτό το συναισθηματικό πλάσμα, του αρκεί μόνο να έχει την αγάπη και την αποδοχή των άλλων, για να είναι ευτυχισμένο…

Ζυγός χαρακτηριστικά – Έρωτας

Ο Ζυγός είναι ουσιαστικά το ζώδιο του έρωτα. Ερωτεύεται συνέχεια, γιατί πολύ απλά είναι ερωτευμένος με τον ίδιο τον έρωτα. Η ανάγκη του για συντροφικότητα βέβαια, τον κάνει μερικές φορές να νομίζει ότι είναι ερωτευμένος. Έχει ταλέντο στο φλερτ και συνήθως πετυχαίνει αυτό που θέλει με την γοητεία του αλλά και την στρατηγική του. Δεν είναι ποτέ αυτό που φαίνεται, αφού προσπαθεί πάντα να γίνει αυτό που θέλει ο εκάστοτε σύντροφος. Όταν είναι σε σχέση ή γάμο, δεν ενδιαφέρεται για τίποτε άλλο, θυσιάζοντας τα πάντα για τον έρωτα. Στο σεξ είναι αισθησιακός και ερωτικός, αλλά δεν έχει συγκεκριμένη σεξουαλική ταυτότητα γιατί και πάλι προσαρμόζεται σε κάθε κατάσταση. Ο Ζυγός πολύ εύκολα κάνει παράλληλη σχέση ή ερωτεύεται δύο άτομα ταυτόχρονα. Δεν μπορεί να αντέξει το χωρισμό και δεν τον ανακοινώνει σχεδόν ποτέ εκείνος. Είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του «ο έρωτας με έρωτα περνάει».

Ζυγός χαρακτηριστικά – Φιλία

Με τους φίλους του ο Ζυγός είναι ευγενικός, δοτικός και καλοσυνάτος. Δεν είναι πάντα ειλικρινής και έχει την συνήθεια να «χαϊδεύει τα αυτιά». Έχει μεγάλο κοινωνικό κύκλο αλλά λίγους στενούς φίλους, όπου θα μπορέσει να φανερώσει τον αληθινό του εαυτό. Αλλάζει φιλίες συχνά και επιλέγει κοντά του άτομα με τα οποία μπορεί να περνά καλά και να διασκεδάζει!

Ζυγός χαρακτηριστικά – Οικογένεια

Ο Ζυγός αγαπάει πολύ την οικογένεια, γιατί αισθάνεται την αγάπη και την αποδοχή τους. Κρατάει τις ισορροπίες και την αρμονία μέσα στο σπίτι και είναι πολύ δοτικός με τους δικούς του ανθρώπους. Από την στιγμή που θα παντρευτεί όμως και θα ξεκινήσει δική του οικογένεια, ξεχνάει την πατρική του.

Ζυγός χαρακτηριστικά – Επαγγελματικά

Ο Ζυγός είναι ο τέλειος συνάδελφος και συνεργάτης. Ευγενικός, κοινωνικός και ήρεμος. Θέλει και προσπαθεί να είναι αποδοτικός για να έχει την αποδοχή που επιθυμεί. Δεν του αρέσει να αναλαμβάνει σοβαρές ευθύνες και πολλές φορές χρησιμοποιεί ψεύτικες δικαιολογίες για την αποφυγή σκληρής δουλειάς ή κάποιας παρατήρησης. Παρ’ όλ’ αυτά είναι πολύ συνεργάσιμος και δεκτικός. Εργάζεται καλύτερα όταν είναι μέρος ομάδας ανθρώπων. Έχει κλίση σε επαγγέλματα που σχετίζονται με την τέχνη.

Ζυγός χαρακτηριστικά – ιδανικά επαγγέλματα

 

 

 • Δικηγόρος
 • Διπλωμάτης
 • Ζωγράφος
 • Σχεδιαστής ρούχων
 • Ηθοποιός
 • Τραγουδιστής
 • Αρωματοποιός
 • Πορτιέρης
 • Πωλητής
 • Λογοτέχνης
 • Φωτομοντέλο
 • Σύμβουλος γάμου
 • Δημόσιες σχέσεις
 • Κομμωτής
 • Αισθητικός
 • Διακοσμητής
Ζυγός χαρακτηριστικά – Οικονομικά

Ο Ζυγός ξέρει πολύ καλά να κρατάει τις ισορροπίες στα οικονομικά του. Δεν αντέχει το άγχος των οικονομικών προβλημάτων, γι’ αυτό προσέχει πολύ. Ωστόσο πολλές φορές βρίσκεται εκτός προϋπολογισμού γιατί παρασύρεται εύκολα στην αγορά ρούχων, καλλυντικών, διακοσμητικών ειδών ή σε έξοδα για διασκέδαση ή καλλωπισμό. Είναι ευθυνόφοβος και μπορεί να αναθέσει σε κάποιον άλλο την διαχείριση των οικονομικών του, τις φορολογικές του υποθέσεις ή την πληρωμή λογαριασμών.

Σκορπιός

Οκτ 23 - Νοε 21
Σκορπιός χαρακτηριστικά – προσωπικότητα

Σκορπιός χαρακτηριστικά, έχει διαπεραστικό μαγνητικό βλέμμα και μία εσωτερική δύναμη, που τον κάνει αξιοπρόσεκτο, όσο κι αν εκείνος προσπαθεί να κρατηθεί στο παρασκήνιο. Αποπνέει μυστήριο και είναι πολύ έξυπνος. Έχει τρομερά ανεπτυγμένη διαίσθηση και είναι πολύ καχύποπτος, με αποτέλεσμα να προσπαθεί συνεχώς να ψυχολογεί και να «διαβάζει» τους άλλους. Έχει εμμονές με το παρελθόν και κυρίως με τις αρνητικές εμπειρίες. Δεν ξεχνάει ποτέ την προδοσία κάποιου, με αποτέλεσμα πολλές φορές να εκδικείται με το χειρότερο τρόπο, ενώ λησμονά ότι καλό του έχει προσφέρει κάποιος, αν κάποια στιγμή τον απογοητεύσει.

Αγαπάει βαθιά και πιο αληθινά απ’ το καθένα, πράγμα που τον κάνει κτητικό και ζηλιάρη. Είναι το απόλυτα ερωτικό ζώδιο, με αξιοζήλευτες αποδόσεις, πολύ πάθος και αισθησιασμό . Αγαπά το χρήμα και πολλές φορές μπορεί να λειτουργήσει ύπουλα ή και μυστικά,  προκειμένου να επωφεληθεί! Ο κυβερνήτης πλανήτης του Σκορπιού είναι ο Πλούτωνας, γεγονός που σημαίνει ότι αυτό το ζώδιο έχει την δύναμη να γεννιέται πάντα μέσα από τις στάχτες του!

Σκορπιος χαρακτηριστικά – Έρωτας

Ο Σκορπιός δεν αφήνει τον εαυτό του να ερωτευτεί εύκολα. Όμως αν ερωτευτεί, αγαπά πιο δυνατά και πιο παθιασμένα από τον καθένα. Όταν φλερτάρει, του αρέσουν οι δύσκολοι και ίσως απαγορευμένοι στόχοι, δεν ανοίγει τα χαρτιά του, αλλά αυτός προσπαθεί να διεισδύσει στον ψυχισμό του άλλου. Στη σχέση του είναι κτητικός και πολύ ζηλιάρης, βλέπει τα πάντα καχύποπτα και αυτό φθείρει τη σχέση. Αυτή όμως η αποπνικτική αλλά τόσο αληθινή αγάπη, κάνει τον εκάστοτε σύντροφο να μην μπορεί να ξεφύγει από τα δίχτυα του. Είναι γνωστός για την μοναδικότητα και την επίδοση του στο σεξ. Η ηδονή και το πάθος για εκείνον, είναι απαραίτητα στη διατήρηση μίας σχέσης. Είναι πολύ πιστός και θα παραστρατήσει μόνο αν η σεξουαλική ζωή της σχέσης του δεν τον ικανοποιεί. Παρόλο που είναι σταθερός, θα χωρίσει με την παραμικρή προδοσία, έστω κι αν είναι μόνο στο μυαλό του και σίγουρα θα εκδικηθεί. Αν ο σύντροφος, του ανακοινώσει το χωρισμό, θα φτιάξει σενάρια προδοσίας στο μυαλό του και πάλι θα εκδικηθεί.

Σκορπιός χαρακτηριστικά – Φιλία

Στους φίλους του ο Σκορπιός  είναι πιστός, κάνει μακροχρόνιες φιλίες και έχει αδερφική σχέση μαζί τους. Γι’ αυτό, ακόμα κι αν υποπτευθεί προδοσία, δεν θα τερματίσει απλά μια φιλία αλλά θα φροντίσει και για την τιμωρία του «πρώην» φίλου. Δεν είναι και το πιο κοινωνικό ζώδιο, δυσκολεύεται να ανοιχτεί σε νέες γνωριμίες και προτιμά να έχει έναν καλό και αδελφικό φίλο παρά πολλές γνωριμίες. Ο Σκορπιός είναι ο ιδανικός φίλος για να εκμυστηρευτείς ένα μυστικό!

Σκορπιός χαρακτηριστικά – Οικογένεια

Ο Σκορπιός αγαπάει πάρα πολύ την οικογένεια του, παρόλο που συχνά είναι απόμακρος από αυτή ή φαίνεται σκληρός, ακόμα και στους ανθρώπους που αγαπά. Μέσα στην οικογενειακή εστία, νιώθει ότι μπορεί να εκφράσει ελεύθερα τον ψυχισμό και τα συναισθήματα του. Γίνεται σκληρός και απόλυτος γονέας αλλά αγαπάει υπερβολικά τα παιδιά του και ως παιδί, ίσως φανερώσει ζήλια προς τα αδέρφια του.

Σκορπιός χαρακτηριστικά – Επαγγελματικά

Ο Σκορπιός στη δουλειά του είναι πολύ δυναμικός και αποδοτικός γιατί παθιάζεται με ό, τι καταπιαστεί. Είναι ανταγωνιστικός και φιλόδοξος και θα προσπαθήσει να πετύχει ακόμα και με αθέμιτα μέσα. Δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικός με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες του, αλλά αν ταιριάξει με κάποιον, δένεται πολύ. Είναι έμπιστος και δεν αποκαλύπτει επαγγελματικά μυστικά. Ορισμένες φορές βλέπει παντού εχθρούς και ασχολείται πολύ για την εξουδετέρωση τους, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να αποσπάται από τη δουλειά του.

Σκορπιός χαρακτηριστικά – ιδανικά επαγγέλματα

 

 • Ντετέκτιβ
 • Σεξολόγος
 • Σεκιούριτι
 • Σωματοφύλακας
 • Ψυχίατρος
 • Αφροδισιολόγος
 • Κρεοπώλης
 • Μυστικός πράκτορας
 • Ψυχαναλυτής
 • Υπάλληλος/ιδιοκτήτης καταστήματος ερωτικών ειδών
 • Υπάλληλος/ιδιοκτήτης γραφείου τελετών
 • Φαρμακοποιός
 • Ιατροδικαστής
 • Μέντιουμ
 • Εγκληματολόγος
 • Οικονομολόγος
Σκορπιός χαρακτηριστικά – Οικονομικά

Ο Σκορπιός αγαπάει πολύ το χρήμα και μπορεί να κάνει τα πάντα για να το αποκτήσει. Κυνηγάει το εύκολο κέρδος και δεν περιμένει μόνο μέσα από το εισόδημα του να εξυπηρετηθεί οικονομικά. Μπορεί να κάνει μέχρι και γάμο με σκοπό το χρήμα ή μυστικές ενέργειες. Παρόλο που έχει τόση αγάπη για τα λεφτά, δεν θεωρείται καθόλου τσιγκούνης. Ξοδεύει πολύ χωρίς να το σκεφτεί, και για τον εαυτό του αλλά και για τα άτομα που αγαπά.

Τοξότης

Νοε 22 - Δεκ 21
Τοξότης χαρακτηριστικά – προσωπικότητα

Τοξότης χαρακτηριστικά, περιπετειώδες, ανήσυχο και ανεξάρτητο πλάσμα ο Τοξότης πορεύεται στη ζωή, ακόμα και στις δυσκολίες της, με γνώμονα την αισιοδοξία. Αυθόρμητος και παρορμητικός στο λόγο του, γεγονός που ορισμένες φορές τον καθιστά ωμό και αθυρόστομο. Δεν αντέχει την ρουτίνα, τους περιορισμούς και τη σοβαροφάνεια. Είναι νευρικός και οξύθυμος, με άσχημες αντιδράσεις πολλές φορές. Πετυχαίνει πάντα τους στόχους του λόγω του πολυμήχανου και κοφτερού μυαλού του. Είναι εγωιστής αλλά δεν κοιτάει μόνο τον εαυτούλη του.

Έχει τόση ενέργεια που την διοχετεύει και στο να βοηθάει τους άλλους. Δύσκολα χαλάει η διάθεση του, αλλά το να του πει κάποιος ψέματα, είναι σίγουρα ένας τρόπος. Γοητεύεται από το διαφορετικό, γι’ αυτό δεν παραμένει σταθερός για πολύ στις σχέσεις του. Ίσως ασχοληθεί με τον αθλητισμό, όπου μπορεί να εκφράσει την αγωνιστικότητα και την ενεργητικότητα του. Επίσης μπορεί να τον απασχολούν θέματα άγραφων νόμων, θρησκείας και φιλοσοφίας. Ο Τοξότης θεωρείται το αιώνιο ζωηρό αλλά και απρόσεκτο παιδί του ζωδιακού… Με Κυβερνήτη Πλανήτη του τον Δία, το ζώδιο του Τοξότη διαθέτει φιλοσοφικό πνεύμα και επιθυμία για γνώση και επέκταση!

Τοξότης χαρακτηριστικά – Έρωτας

Τον έρωτα ο Τοξότης τον βλέπει σαν περιπέτεια και σαν πρόκληση. Και αυτό ισχύει και στο φλερτ αλλά και στη σχέση. Φλερτάρει επίμονα, με ένταση και μέχρι να κατακτήσει το στόχο του, δεν το βάζει κάτω. Όλο αυτό το βρίσκει απόλυτα διασκεδαστικό και πρέπει να συνεχιστεί και μέσα σε μια σταθερή σχέση, για να μην έχει τάσεις φυγής. Όταν ερωτεύεται θέλει να κάνει όλο διαφορετικά πράγματα με το σύντροφο, να τον κάνει χαρούμενο με ευχάριστες εκπλήξεις και δεν αντέχει την ρουτίνα. Το σεξ επίσης το αντιμετωπίζει με ενθουσιασμό και ως διασκέδαση και έχει έντονη σεξουαλική προσωπικότητα. Η ανάγκη για ελευθερία και διαφορετικότητα όμως, τον καθιστούν άπιστο σύντροφο. Στο χωρισμό αντιδρά σχετικά ψύχραιμα και ακόμα κι αν πληγωθεί, συνεχίζει απτόητος το παιχνίδι του έρωτα.

Τοξότης χαρακτηριστικά – Φιλία

Δίνει πολύ σημασία και αξία στη φιλία ο άνθρωπος που ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη. Του αρέσει να βρίσκεται με φίλους, να συζητά, να ταξιδεύει με παρέες και συνήθως οι φίλοι του είναι τελείως διαφορετικοί μεταξύ τους αλλά και από εκείνον. Το μόνο πρόβλημα που ίσως προκύψει είναι και πάλι η οξυθυμία του.

Τοξότης χαρακτηριστικά – Οικογένεια

Αν και  ο Τοξότης δεν περνάει αρκετές ώρες μέσα στο σπίτι, όταν εμφανίζεται προσφέρει αγάπη, αισιοδοξία και χαρά σε όλη την οικογένεια. Από πολύ νωρίς ανεξαρτητοποιείται από τους γονείς του, χωρίς να θέλει να ακούει ή να δέχεται υποδείξεις ή συμβουλές. Είναι της άποψης πως η οικογένεια πρέπει απλά να αποδέχεται τις επιλογές των συγγενών, ενώ προτιμά οι σχέσεις να είναι αγαπημένες αλλά κάπως ποιο αποστασιοποιημένες!

Τοξότης χαρακτηριστικά – Επαγγελματικά

Ο Τοξότης είναι πολύ έξυπνος, δραστήριος και δυναμικός επαγγελματίας. Του αρέσει να ρισκάρει και θέλει πάντα να πετυχαίνει τους στόχους του. Θέλει να ασχολείται με πολλά και διαφορετικά πράγματα, διαφορετικά θα βαρεθεί γρήγορα. Είναι κάπως νευρικός αλλά θεωρείται σίγουρα ένας ευχάριστος και φιλικός συνάδελφος και συνεργάτης. Αρνητικά όμως επιδρά η υπέρμετρη αισιοδοξία του, γιατί συχνά πέφτει έξω στα σχέδια του.

Τοξότης χαρακτηριστικά – Ιδανικά επαγγέλματα

 

 

 • Αθλητής
 • Φιλόσοφος
 • Αεροπόρος
 • Ιερέας
 • Υπάλληλος/ιδιοκτήτης σκοπευτικού ομίλου
 • Ενεργειακός επιθεωρητής
 • Δημοσιογράφος
 • Διασκεδαστής
 • Κυνηγός
 • Δημόσιες σχέσεις
 • Καθηγητής ξένων γλωσσών
 • Πολιτικός
 • Εκπαιδευτής ζώων
 • Εκδότης
 • Πολιτικός μηχανικός
Τοξότης χαρακτηριστικά – Οικονομικά

Ο Τοξότης δεν υπολογίζει τα χρήματα και θέλει να είναι πολύ ανεξάρτητος οικονομικά. Μπορεί να ξοδέψει πολλά λεφτά για διασκεδάσεις, ταξίδια, μετακινήσεις και αντικείμενα που τον εντυπωσιάζουν, αλλά είναι γενναιόδωρος και στους άλλους αν έχουν ανάγκη. Δεν ξεμένει εύκολα γιατί είναι έξυπνος ,τυχερός και έχει τον τρόπο να βρίσκει πάντα λύση στα οικονομικά προβλήματα που ίσως του παρουσιαστούν

 

Αιγόκερος

Δεκ 22 - Ιαν 19
Αιγόκερος χαρακτηριστικά – Προσωπικότητα

Αιγόκερος χαρακτηριστικά, με κυβερνήτη τον Κρόνο, ο Αιγόκερως όλη του τη ζωή εργάζεται ευλαβικά και ακούραστα, για να φτάσει την κορυφή, σε όλους τους τομείς. Είναι φιλόδοξος και μεγαλεπήβολος. Κρατάει απόσταση από τους άλλους, καθώς δεν τον γεμίζει η πλούσια κοινωνική ζωή, έτσι ώστε ορισμένες φορές να θεωρείται σνομπ και ψυχρός. Λειτουργεί μόνο με γνώμονα τη λογική, τη μεθοδικότητα και την υπευθυνότητα. Θέλει επαγγελματική επιτυχία, οικονομική ασφάλεια και τη δημιουργία της τέλειας οικογένειας.

Για τα παιδιά του μπορεί να εργαστεί πολύ σκληρά, προκειμένου να μην τους λείψει τίποτα. Είναι σοφός και ήρεμος και σπάνια έχει νευρικά ξεσπάσματα, αφού η αντίδραση του είναι συνήθως ο καυστικός, σκληρός και ειρωνικός λόγος. Δεν εκφράζει εύκολα συναισθήματα αλλά έτσι κι αλλιώς τα αναπτύσσει κι αυτά, αφού πρώτα εγκριθούν από το μυαλό του. Αντιθέτως, όσον αφορά την οικογένεια, έχει τα βαθύτερα και αληθινότερα συναισθήματα από κάθε άλλο ζώδιο. Ο Αιγόκερως αντιλαμβάνεται άριστα την πραγματικότητα και μπορεί καλύτερα από τον καθένα να αντιμετωπίσει την όποια δυσκολία…

Αιγόκερος χαρακτηριστικά – Έρωτας

Ερωτεύεται πολύ δύσκολα ο Αιγόκερως. Κι αυτό, γιατί αξιολογεί προσεκτικά τον άλλο και ερωτεύεται τα προτερήματα του. Γι’ αυτόν ο έρωτας δεν είναι τυφλός αλλά λογικός. Το φλερτ του είναι συγκρατημένο αλλά γοητευτικό. Στις σχέσεις του είναι σταθερός και σωστός σύντροφος αλλά επηρεάζεται πολύ από την κοινή γνώμη, πράγμα που επιδρά πολύ στην πορεία της σχέσης. Επίσης ενώ δένεται πολύ με το ταίρι του, χαρακτηρίζεται κάποιες φορές ψυχρός και απόμακρος. Στο σεξ όμως αλλάζει πρόσωπο. Του αρέσει η ένταση και το χωρίς όρια σεξ. Η σεξουαλική του ζωή γίνεται όλο και καλύτερη μεγαλώνοντας. Ενώ σε θέματα πίστης, υπακούει σε κανόνες και νόμους, μπορεί να υπάρξει και άπιστος, για το λόγο ότι συχνά σκέφτεται μόνο τον εαυτό του χωρίς ενοχές. Σε περίπτωση χωρισμού ο Αιγόκερως απογοητεύεται αρκετά, όχι τόσο για συναισθηματικούς λόγους αλλά ως προσωπική του αποτυχία. Γι’ αυτό το λόγο, κάνει πολύ υπομονή, πριν το επιλέξει ο ίδιος.

Αιγόκερος χαρακτηριστικά – Φιλία

Ο Αιγόκερως έχει ελάχιστους φίλους, γιατί αφενός αγαπάει τη μοναξιά του, αφετέρου είναι πολύ επιλεκτικός. Όπως και να’ χει είναι λογικός και προστατευτικός φίλος, ακόμα κι αν μερικές φορές φέρεται ψυχρά, σκληρά και ίσως σνομπάρει τους φίλους του για τη δουλειά ή την οικογένεια του.

Αιγόκερος χαρακτηριστικά – Οικογένεια

Για τον Αιγόκερω η οικογένεια είναι το ύψιστο αγαθό. Την προστατεύει και την στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις και μπορεί να χρειαστεί να δουλέψει πολύ σκληρά αν προκύψουν οικονομικά προβλήματα μέσα στο σπίτι. Ως παιδί, πιθανόν να έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στο πατέρα του και ως γονιός, παρ όλη την αυστηρότητα του, θεωρείται πρότυπο.

Αιγόκερος χαρακτηριστικά – Επαγγελματικά

Ο Αιγόκερως είναι απόλυτα αφοσιωμένος επαγγελματίας, αγαπάει την δουλειά του όποια κι αν είναι αυτή, και δουλεύει σκληρά και με συνέπεια, χωρίς να τον ενοχλεί η κούραση. Κρατάει τυπικές σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες, ίσως και ψυχρές και γίνεται φιλικός μόνο αν τον συμφέρει. Είναι πολύ φιλόδοξος, δεν τα παρατάει ποτέ, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό το οποίο ασχολείται και δεν αφήνει κανέναν και τίποτα να του σταθεί εμπόδιο.

Αιγόκερος χαρακτηριστικά – Ιδανικά επαγγέλματα
 • Αρχαιολόγος
 • Διευθυντής
 • Δάσκαλος
 • Βοσκός
 • Υπάλληλος/ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου
 • Πολιτικός
 • Σύμβουλος επιχειρήσεων
 • Δημόσιος υπάλληλος
 • Επιχειρηματίας
 • Ορθοπεδικός
 • Οδοντίατρος
 • Οδοντοτεχνίτης
Αιγόκερος χαρακτηριστικά – Οικονομικά 

Ο Αιγόκερως δίνει πολύ σημασία στο χρήμα. Είναι άριστος οικονομικός διαχειριστής και θέλει οπωσδήποτε να μην έχει χρέη και υποχρεώσεις και τα τακτοποιεί άμεσα. Δεν κάνει έξοδα, παρά μόνο τα αναγκαία ή μόνο για την οικογένεια του, ακόμα κι αν είναι άνετος οικονομικά. Πολλοί τον χαρακτηρίζουν τσιγκούνη αλλά είναι απλά μεθοδικός και προνοητικός.

Υδροχόος

Ιαν 20 - Φεβ 18
Υδροχόος χαρακτηριστικά – προσωπικότητα.

Υδροχόος χαρακτηριστικά, αντισυμβατική, αντικομφορμιστική και επαναστατική είναι η προσωπικότητα του Υδροχόου. Με κυβερνήτη πλανήτη του ζωδίου του τον Ουρανό, ο Υδροχόος είναι ένας απρόβλεπτος άνθρωπος, ο οποίος μπορεί πανεύκολα να κάνει μεγάλες ανατροπές στη ζωή του όπου και θα σοκάρει! Είναι ευγενικός, φιλικός και γίνεται συμπαθής από την πρώτη στιγμή. Είναι πολύ έξυπνος και μάλιστα το μυαλό του είναι πολύ πιο μπροστά από τα υπόλοιπα ζώδια, με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεται άψογα τι συμβαίνει ή τι θα συμβεί. Ρουφάει την γνώση σαν σφουγγάρι, σκέφτεται και απασχολεί την σκέψη του με τα πάντα, αλλά είναι αρκετά δύσπιστος και αντιδραστικός με ότι ακούει. Είναι ανθρωπιστής και αλτρουιστής και νοιάζεται πραγματικά για το κοινό καλό. Δίνει πολύ βάση στη φιλία και ταιριάζει με όλους γιατί σέβεται απόλυτα την μοναδικότητα και την ατομικότητα του άλλου. Δεν του αρέσουν οι παραδόσεις, τα όρια και τα δεσμά, ούτε για τον ίδιο, ούτε για τους άλλους. Ενώ είναι ζώδιο του σταθερού σταυρού και προτιμά τις μόνιμες σχέσεις, η ανάγκη του για ελευθερία τον κάνει να μην αντέχει την παραμικρή καταπίεση του συντρόφου και να διαλέγει τον δρόμο της φυγής. Είναι πολύ δημοφιλής και έχει πολλούς φίλους, αλλά η συνήθεια του να είναι μέσα σε όλα, απογοητεύει τους γύρω του, εφόσον δεν υπάρχει επαρκής χρόνος.  Επίσης οι νευρικές και σπασμωδικές του αντιδράσεις, αγχώνουν και πολλές φορές δεν είναι κατανοητές. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, οι ιδέες και οι σκέψεις του Υδροχόου, θα είναι πραγματικότητα στον κόσμο μετά από 100 χρόνια…

Υδροχόος χαρακτηριστικά – Έρωτας

Ο Υδροχόος συχνά μπερδεύει τον έρωτα με τη φιλία. Από το πρώτο κιόλας φλερτ, όσο πιο πολύ ταιριάζουν ως φίλοι, τόσο πιο εύκολα θα ερωτευτεί. Στις σχέσεις του είναι σταθερός αλλά ορισμένες φορές έχει απρόβλεπτες και ανατρεπτικές συμπεριφορές, που δημιουργούν ανασφάλεια στο σύντροφο. Η σχέση με έναν Υδροχόο είναι πολύ ευχάριστη, και ποτέ βαρετή, συνηθισμένη και προβλέψιμη. Στο σεξ είναι ξεχωριστός, δεν έχει ταμπού και μπορεί να δοκιμάσει τα πάντα προκειμένου να πετύχει την ερωτική απόλαυση. Ο Υδροχόος θα απιστήσει γιατί πολύ απλά δεν υπακούει σε νόμους και κανόνες και δεν βρίσκει λόγο να αντισταθεί, παρόλο που είναι σταθερός γενικά. Το χωρισμό ο Υδροχόος τον αντιλαμβάνεται τελείως διαφορετικά από τους υπόλοιπους. Τον δέχεται ή τον προκαλεί με ευκολία και είναι φανατικός οπαδός του «ας μείνουμε φίλοι».

Υδροχόος χαρακτηριστικά – Φιλία

Ο Υδροχόος είναι ο ιδανικός φίλος. Ευχάριστος, καλόψυχος, θυσιάζεται για τους φίλους του και τους βάζει πάντα προτεραιότητα. Έχει πολλές φιλίες και με άτομα που είναι αρκετά διαφορετικά από τον ίδιο. Οι φιλίες του κρατούν για πάντα!

Υδροχόος χαρακτηριστικά – Οικογένεια

Ο Υδροχόος δεν τα πάει πολύ καλά με τις οικογενειακές παραδόσεις και δεν έχει τυπικές σχέσεις με τους συγγενείς του! Διαθέτει όμως πολυ καλή σχέση με τα αδέρφια του αλλά και μία πρωτότυπη αλλά και φιλελεύθερη σχέση με τους γονείς και τα παιδιά του! Διατηρεί φιλική σχέση με τους δικούς του ανθρώπους αλλά ποτέ δεν θα τους επιτρέψει να τον περιορίσουν, ακόμα κι όταν είναι ακόμα παιδί. Ως γονιός δεν είναι καθόλου αυστηρός και προσπαθεί με εναλλακτικούς τρόπους να μυήσει τα παιδιά του στα «πρέπει» της ζωής.

Υδροχόος χαρακτηριστικά – Επαγγελματικά

Ο Υδροχόος είναι ένας πολύ έξυπνος, ευρηματικός και ικανός επαγγελματίας. Έχει πολλές και πρωτοποριακές ιδέες που οδηγούν σχεδόν πάντα στην επίλυση προβλημάτων και στην επιτυχία. Είναι φιλικός, ευγενικός και πολύ συμπαθής από συναδέλφους και συνεργάτες. Αντιλαμβάνεται τι πρέπει να κάνει, πριν ακόμα του ζητηθεί. Θα στηρίξει και τον εαυτό του αλλά και τους συναδέλφους του για τα επαγγελματικά τους δικαιώματα. Όμως, επειδή τον ενδιαφέρει περισσότερο η επιτυχία της επαγγελματικής ομάδας που ανήκει παρά η προσωπική, ίσως έχει απώλειες ο ίδιος.

Υδροχόος χαρακτηριστικά – ιδανικά επαγγέλματα

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Κοινωνικός λειτουργός
 • Τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών
 • Επιστήμονας
 • Ανταποκριτής
 • Γιατρός
 • Εξερευνητής
 • Αστρολόγος
 • Ρεσεψιονίστ
 • Καθηγητής
 • Κοινωνιολόγος
 • Νομοθέτης
Υδροχόος χαρακτηριστικά – Οικονομικά

Ο Υδροχόος ξοδεύει πάρα πολύ, δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα και γενικά θεωρεί πολύ πεζούς αυτούς που σκέφτονται συνεχώς και αγχώνονται για το χρήμα. Χαλάει τα χρήματα του για διάφορους λόγους, χωρίς να το σκεφτεί και είναι αξιοσημείωτη η συνήθεια του να προσφέρει συνεχώς στους άλλους. Όπως είναι φυσικό, ξεμένει ορισμένες φορές από χρήματα, αλλά δεν τον ενοχλεί κι ούτε χαλάει η διάθεση του.

 

Ιχθύες

Φεβ 19 - Μαρ 20

Προσωπικότητα – Χαρακτηριστικά Ιχθύες

Χαρακτηριστικά Ιχθύες. Πρόκειται για ένα ευαίσθητο, ονειροπόλο και πολύ συναισθηματικό πλάσμα ο Ιχθύς. Δεν λειτουργεί με τη λογική, οδηγείται καθαρά από το συναίσθημα, θέλει να εμβαθύνει τα πράγματα και δεν μένει ποτέ στην επιφάνεια των πραγμάτων. Είναι τόσο τρωτός ψυχικά και τόσο συμπονετικός, που συχνά μελαγχολεί ή γίνεται θύμα των άλλων. Η αφηρημάδα του είναι σημαντικό χαρακτηριστικό του και πολλές φορές εκνευρίζει η τάση του να «ζει στο κόσμο του». Έχει την ασυνείδητη ανάγκη να εξαρτάται από τους άλλους, και να παίρνει λίγη από τη δύναμη τους, αλλιώς νιώθει εντελώς ανίσχυρος. Νευριάζει εύκολα, με απότομες αντιδράσεις , είναι αρκετά εύθικτος, γεγονός που οφείλεται στην υπερβολική ευαισθησία του. Η έντονη φαντασία του και η ανάγκη του για αγάπη, τον κάνουν να λέει αρκετά ψέματα και να παρουσιάζει τελείως διαφορετική εικόνα από αυτό που πραγματικά είναι. Είναι το μοναδικό ζώδιο που μπορεί μέσα σε μια στιγμή να ξεφύγει από την σκληρή καθημερινότητα και να μεταφέρεται στο δικό του φανταστικό ιδανικό κόσμο…Με κυβερνήτη πλανήτη του τον Ποσειδώνα, είναι ένα άτομο με έντονη διαίσθηση, κλίση προς την τέχνη, όμως συχνά διχάζεται, μπερδεύεται και δεν μπορεί να εφαρμόσει πρακτικά τις ιδέες που έχει στο μυαλό του!

Έρωτας και Σχέσεις – Χαρακτηριστικά Ιχθύες 

Ο Ιχθύς όντας πολύ συναισθηματικό ζώδιο, πιστεύει στον έρωτα και παραδίνεται με όλο το ρομαντισμό και την ευαισθησία που τον διακατέχουν. Από την αρχή κιόλας μίας γνωριμίας μιλά ποιητικά, δένεται ψυχικά και φλερτάρει κάθε φορά σαν να έχει βρει την αδερφή ψυχή του. Του αρέσει να προσφέρει όλο του το είναι στο ταίρι του και ζει τη σχέση του με ρομαντισμό και πάθος. Συχνά απογοητεύεται γιατί εξιδανικεύει τον σύντροφο, δένεται ψυχικά και φτιάχνει σενάρια για ιδανικό κοινό μέλλον. Στο σεξ είναι ασυγκράτητα παθιασμένος και εκφράζει όλα του τα συναισθήματα στο κρεβάτι. Είναι μάλλον άπιστος, αφού παρασύρεται πολύ εύκολα από πάθη και συναισθήματα, και δεν ακούει ποτέ τη λογική. Η ευαίσθητη ψυχή του δεν δέχεται καθόλου εύκολα το χωρισμό, και μπορεί να έχει και συνέπειες μελαγχολίας ή κατάθλιψης. Ακόμα κι αν είναι δική του επιλογή, οι αναμνήσεις ενός χαμένου έρωτα θα τον πονάνε για πάντα.

Φιλία – Χαρακτηριστικά Ιχθύες

Ως φίλος ο Ιχθύς είναι πολύ τρυφερός, συμπονετικός και αγαπάει υπερβολικά τους φίλους του και τους κάνει πάντα να αισθάνονται σημαντικοί. Η ευαισθησία του όμως τον καθιστά ορισμένες φορές εύθικτο και προκαλούνται συγκρούσεις.

Οικογένεια – Χαρακτηριστικά Ιχθύες

Ο Ιχθύς αγαπάει πολύ την οικογένεια γιατί εκεί ξεχνάει τις ανασφάλειες του και εκφράζεται συναισθηματικά. Νιώθει προστασία και αγάπη και αυτό του αρκεί. Ακόμα και τις στιγμές που χάνεται στο δικό του κόσμο, το τελικό του καταφύγιο θα είναι οι δικοί του άνθρωποι. Η υπερβολική ευαισθησία του ωστόσο, και η οξυθυμία του, μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στο σπίτι.

Επαγγελματικά – Χαρακτηριστικά Ιχθύες 

Ο Ιχθύς είναι ένας χαρισματικός και δημιουργικός επαγγελματίας. Η δύναμη της φαντασίας του, τον βοηθάει πολύ στην δουλειά του. Ακόμα και η ανασφάλεια του μπορεί να λειτουργήσει θετικά, αφού προσπαθεί παραπάνω για να πετύχει και να αναγνωριστεί. Δεν είναι φιλόδοξος ιδιαίτερα, αλλά θα αγαπήσει πολύ την δουλειά του και θα δεθεί συναισθηματικά με κάποιους συναδέλφους και συνεργάτες και αυτό θα τον εξελίξει. Βασικό αρνητικό για την καριέρα του είναι η αφηρημάδα του, η οποία ευθύνεται στο να κάνει συχνά λάθη.

Ιδανικά Επαγγέλματα – Χαρακτηριστικά Ιχθύες
 • Ψυχολόγος
 • Ψυχίατρος
 • Χορευτής
 • Αλλεργιολόγος
 • Ομοιοπαθητικός
 • Νοσηλευτής
 • Ναυαγοσώστης
 • Μουσικός
 • Μοναχός
 • Υπάλληλος/ιδιοκτήτης γηροκομείου
 • Ποιητής
 • Αλιεύς
 • Βιολόγος
 • Ναυτικός
 • Καπετάνιος
 • Ιερέας
 • Σωφρονιστικός υπάλληλος
Οικονομικά – Χαρακτηριστικά Ιχθύες

Ο Ιχθύς αγχώνεται πολύ με τα οικονομικά ζητήματα. Για το λόγο αυτό προσπαθεί να κάνει σωστούς προϋπολογισμούς και συνετή διαχείριση χρημάτων, ώστε να καλύπτει όλες του τις υποχρεώσεις. Όμως πολλές φορές η αφηρημάδα του και η κακή του μνήμη δεν τον καθιστούν ιδιαίτερα ικανό σε αυτό. Έχει την τάση, χωρίς δεύτερη σκέψη, να ξοδεύει πολλά χρήματα για τους ανθρώπους που αγαπά.