Μέντιουμ Νίκος

VIRGO
PISCES
AQUARIUS

Μέντιουμ Νίκος, γεννήθηκε στις 03 Σεπτεμβρίου 1976 στην Αθήνα. Αρχικά σπούδασε Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στη συνέχεια συνέχισε τις σπουδές του στην Αστρολογία και στην Αστρονομία. Μελέτησε σε βάθος και για πολλά χρόνια Αρχαιολογία, Ιστορία και Ανθρωπολογία.

Η εκ γενετής και το έμφυτο ταλέντο στην ενόραση έγινε ιδιαίτερα εμφανές στη παιδική του ηλικία. Φυσικό επακόλουθο ήταν να εξερευνήσει τα μονοπάτια της Αστρολογίας, της Χαρτομαντείας και της Μαγείας.

Αρχικά ταξίδεψε σε Αμερική, Βραζιλία, Ινδία, Τουρκία, Ρουμανία, Αίγυπτος και εργάστηκε μαζί με τους κορυφαίους Μάγους του κόσμου. Το αποτέλεσμα ήταν να διδαχθεί πανάρχαια μυστικά και τεχνικές από τους κορυφαίους του είδους και αυτό προσφέρει στους πελάτες του. Με άλλα λόγια το απόλυτο! Το μοναδικό! Το εξαιρετικό!

Συνταγές από Ξόρκια και τεχνικές Μαγείας που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Το αποτέλεσμα είναι εμφανές σε όλους τους πελάτες του. Απόλυτη ικανοποίηση!

Η εκ γενετής ιδιαιτερότητα του στην ενόραση είναι εκπληκτική και με απόλυτη ακρίβεια στις προβλέψεις του. Το Μέντιουμ Νίκος θα σε καθοδηγήσει με απόλυτη ακρίβεια με τις προβλέψεις του.

Μέντιουμ Νίκος Υπηρεσίες

Το Μέντιουμ Νίκος προσφέρει υπηρεσίες Χαρτομαντείας, Πανίσχυρα Ξόρκια, Ελιξήρια και υπηρεσίες Αστρολογίας. Για όσους επιμένουν στο καλύτερο!

Πανίσχυρα Ξόρκια
Ελιξήρια
Χαρτομαντεία
Υπηρεσίες Αστρολογίας

Το Μέντιουμ Νίκος είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα κορυφαία μέντιουμ της Ευρώπης με αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του και διεθνή βραβεία.

Με απόλυτη κατανόηση και εχεμύθεια στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Η κάθε περίπτωση αντιμετωπίζετε ξεχωριστά με απόλυτη κατανόηση στο πρόβλημα το οποίο έχετε και με συνεχή καθοδήγηση μέχρι την οριστική και αμετάκλητη λύση του προβλήματός σας!

Μίλησε μαζί μου Τώρα και άλλαξε τη Ζωή σου! Μέντιουμ Νίκος

https://mystik.gr/wp-content/uploads/2020/09/provlepseis-mystik.gr_-e1604428040425.jpg
Ancient witch book with magic spell, black candles and decorated bottles. Halloween, esoteric and occult background. No foreign text, all symbols on pages are fictional.
Medicinal Alchemy
https://mystik.gr/wp-content/uploads/2020/11/zafer-mystik.jpg
https://mystik.gr/wp-content/uploads/2020/09/planets_footer.png

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία
info@mystik.gr
Λεωφόρος Μεσογείων 2, Αθήνα, 115 27
Τρόποι Πληρωμής
paypal
mastercard
visa
Western Union

© 2021 Copyright. All rights reserved.