Αστρολογικές υπηρεσίεςΑστρολογικός Χάρτης

9.99

Περιγραφή

Ο Αστρολογικός Χάρτης ή Γενέθλιος Χάρτης είναι μια καταπληκτική επαγγελματική ανάλυση με πλήρη αναλυτική ερμηνεία του Ζωδιακού σας κύκλου, Πλανήτες και Οίκοι.

Ανάλυση των όψεων Σύνοδος, Τετράγωνο, Τρίγωνο και Αντίθεση. 10 κυβερνήτες Ήλιος, Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Δίας, Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας, Πλούτωνας. 12 Οίκοι.

Πάντα πριν την απόκτηση μιας Συναστρίας  πρέπει να προηγείται η απόκτηση ενός Αστρολογικού Χάρτη. Ο Γενέθλιος Χάρτης θα μας δώσει πλούσια στοιχεία για τις προτιμήσεις αλλά και την προδιάθεση του προσώπου στις σχέσεις του. Θα μας απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα όπως Τι είδους ανθρώπους ελκύω και με ελκύουν; Πως συμπεριφέρομαι στις σχέσεις μου; Οι άνθρωποι είναι εξαιρετικά δύσκολο ορισμένες φορές να αντιληφθούν πως ακριβώς συμπεριφέρονται. Αυτές οι συμπεριφορές όταν αποκαλύπτονται και αποδέχονται από το άτομο, τότε είναι εύκολο να διορθωθούν. Το αποτέλεσμα είναι να μην επαναλαμβάνονται στην επόμενη σχέση μας. Ο Αστρολογικός Χάρτης είναι μια βαθειά ενδοσκόπηση του ίδιου μας του εαυτού. Ποιος δεν θα ήθελε να έχει στα χέρια του μια τέτοια ανάλυση για τον ίδιο του τον εαυτό;

Ο Αστρολογικός Χάρτης ή Γενέθλιος Χάρτης μας απαντά σε κρίσιμα ερωτήματα της συμπεριφοράς μας. Μέσα από αυτές τις απαντήσεις και σε συνδυασμό με μία Συναστρία μπορούμε να αποφύγουμε κρίσιμα λάθη σε μια σχέση που θα μας οδηγούσαν σε ένα βέβαιο χωρισμό. Είσαι σίγουρη/ος ότι δεν χρειάζεσαι έναν Γενέθλιο Χάρτη στο συρτάρι σου;

 

Αποστολή στοιχείων.

Μετά την αγορά της υπηρεσίας Αστρολογικός Χάρτης στείλτε μας τα στοιχεία που χρειαζόμαστε Όνομα, Ημ. γέννησης ( ημέρα, μήνας, έτος ), ώρα γέννησης π.χ 09.00 ή 15.00 αν δεν γνωρίζετε ακριβή ώρα γέννησης το γράφετε, Χώρα γέννησης και πόλη γέννησης, σας στο messenger ή στο viber (698 698 58 98 )!

Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε τα στοιχεία στο info@mystik.gr

Εντός 1 ώρας ο Αστρολογικός Χάρτης σας θα παραδοθεί εκεί που θέλετε, messenger, viber ή στο email σας!

Ακολουθήστε μας στο youtube, facebook, instagram και στο twitter

Πανίσχυρα ελιξήρια Εσθίρ και Σεβνταλέ

Συνδυάστε τον Αστρολογικό Χάρτη με μία Συναστρία

Κριτικές

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη.

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Αστρολογικός Χάρτης”

https://mystik.gr/wp-content/uploads/2020/09/planets_footer.png

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία
info@mystik.gr
Λεωφόρος Μεσογείων 2, Αθήνα, 115 27
Τρόποι Πληρωμής
paypal
mastercard
visa
Western Union

© 2021 Copyright. All rights reserved.