ΞόρκιαΕργασία Ενεργειακός Καθαρισμός

99.99

«Η Εργασία Ενεργειακός Καθαρισμός πετυχαίνει τον οριστικό και βαθύ καθαρισμό από αρνητικές ενέργειες και επιρροές. Η Εργασία σας απαλλάσσει από Γλωσσοφαγιά, κακό μάτι, αρνητικές επιρροές από Ουρανό. Ένα ανεκτίμητο δώρο για εσάς ή την οικογένεια σας!» Η απάντηση στα όνειρά σας!

Περιγραφή

Ενεργειακός Καθαρισμός

Άκρως αποτελεσματική με θεαματικά και άμεσα αποτελέσματα ακόμη και σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις!

ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ

Η Εργασία Ενεργειακός Καθαρισμός πετυχαίνει τον οριστικό και βαθύ καθαρισμό από αρνητικές ενέργειες και επιρροές. Γλωσσοφαγιά, κακό μάτι, αρνητικές επιρροές από Ουρανό. Επίσης καθαρίζετε και η κατοικία σας.

Το άτομο που έγινε η εργασία, έχει μεγαλύτερη νοητική διαύγεια, είναι ποιο ήρεμο και έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Καθαρίζοντας ενεργειακά το χώρο όπου ζει κανείς, η ροή της ενέργειας γίνεται περισσότερο αρμονική, η αντίσταση απέναντι στις κακές σκέψεις και τα δυσάρεστα συμβάντα ισχυροποιείται και ο άνθρωπος που κατοικεί στο χώρο γίνεται σταδιακά πιο δυνατός, με αποτέλεσμα να συμβάλλει και ο ίδιος στην αρμονική ροή της ενέργειας στο χώρο του.

Πρώτα καθαρίζετε το άτομο και στην συνέχεια η κατοικία, διότι πάρα πολλές φορές η αρνητική ενέργεια μεταφέρετε στην κατοικία από το ίδιο το άτομο.

Μία πανίσχυρη εργασία που πραγματικά θα σας απελευθερώσει!

ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

    1. Όνομα
    2. Όνομα μητέρας
    3. Ημερομηνία γέννησης ( δική σας, όχι της μητέρας σας )
    4. Φωτογραφία

π.χ Μαρία της Ιωάννας, 23/5/2000. Δεν χρειαζόμαστε επώνυμο. Η φωτογραφία θα πρέπει να είναι καθαρή και χωρίς γυαλιά ηλίου.

Τρόποι αποστολής των στοιχείων

Μέσω email, viber ή messenger.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Η εργασία είναι μια εξαιρετικά δύσκολη εργασία και επίπονη για εμάς. Άρα δεν πρέπει να γίνετε απλά και μόνο γιατί κάποιος θέλει να υποβληθεί. Η Εργασία είναι απαραίτητη να γίνει ΜΟΝΟ σε όσους έχουμε διαπιστώσει ότι έχουν δεχθεί επίθεση. Δεν έχει καμία απολύτως παρενέργεια, είναι απόλυτα ασφαλής εργασία.

Η εργασία ενεργειακός καθαρισμός δεν έχει καμία απολύτως σχέση με λύσιμο μαγείας.

Κατά την διάρκεια της ζωής μας, όλοι οι άνθρωποι δεχόμαστε αρνητικές επιρροές, κατά κύριο λόγο από τον Ουρανό.

Αυτό έχει σαν συνέπεια την δημιουργία προβλημάτων σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Σε μία φυσιολογική κατάσταση αυτές οι αρνητικές επιρροές, έτσι όπως ξαφνικά ήρθαν, έτσι ξαφνικά μετά από 6 με 8 μήνες εξαφανίζονται. Αυτό συμβαίνει στο 80% των ανθρώπων.

Υπάρχει όμως και ένα 20% όπου οι αρνητικές αυτές επιρροές δεν φεύγουν ποτέ. Και όχι μόνο αυτό αλλά γίνονται όλο και ποιο ισχυρές, πιο έντονες.

Το αποτέλεσμα είναι η καθολική σχεδόν εξόντωση του ανθρώπου που δέχεται τις επιρροές αυτές. Επαγγελματικά, οικονομικά, καθημερινότητα, συναισθηματικά, όλα σχεδόν γίνονται απίστευτα δύσκολα.

Εάν ένας άνθρωπος θα έπρεπε να καταβάλει την 1χ προσπάθεια για να πετύχει κάτι, εσείς που δέχεστε τις επιρροές αυτές, πρέπει να καταβάλετε 10χ για να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα. Απίστευτο; Ρωτήστε και αυτούς που το βιώνουν…

Και έχουμε και συνέχεια, διάλυση όλων όσων έχετε πετύχει ξαφνικά, χωρίς λόγο και αιτία… Γκαντεμιά, λένε πολλοί. Γκαντεμιά όμως για πόσο καιρό, ένα χρόνο, δύο χρόνια; Κάποια στιγμή θα πρέπει η γκαντεμιά να σταματήσει. Έλα μου όμως που δεν σταματά και συνεχίζει…

Ενεργειακός καθαρισμός λοιπόν αφού πρώτα προηγηθεί ένας δωρεάν έλεγχος για να διαπιστώσουμε ότι πράγματι έτσι είναι τα πράγματα και δεν είναι η φαντασία μας.

ΥΛΙΚΑ

Η εργασία Ενεργειακός καθαρισμός είναι αποκλειστικά δικιά μας εργασία. Εξ άλλου δεν είναι ποτέ δυνατόν να πιστέψει κάποιος ότι μία τόσο σοβαρή εργασία μπορεί να γίνει από τον καθένα.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση της εργασίας είναι αυθεντικά και ανόθευτα.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται καθαγιάζονται και ξαστρίζονται ΜΟΝΟ σε βροχερές ημέρες πανσελήνου!

Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να πάρουμε από τα υλικά το μέγιστο των δυνατοτήτων τους Χ100 με αποτέλεσμα την μεγιστοποίηση της δύναμης που θα μας δώσουν! Το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό!

Ενεργειακός καθαρισμός με αυγό, με ζάχαρη, με αλάτι, με θάλασσα, με μολύβι ή με αγιασμό  δεν υπάρχει. Είναι αστείο και μόνο να πιστέψει κάποιος ότι μπορεί να πετύχει κάποιος καθαρισμό με αυγό, με αλάτι, με θάλασσα, με μολύβι ή με αγιασμό και μόνο…

ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ

Πριν την εκτέλεση της εργασίας και πριν πληρώσετε, διενεργούμε ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο προκειμένου να διαπιστώσουμε το μέγεθος ή όχι του προβλήματος.. Δεν απαιτείτε η συμμετοχή σας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα αποτελέσματα της εργασίας είναι άμεσα. Μετά το πέρας της εργασίας το άτομο σταδιακά επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα, απαλλαγμένο από τις αρνητικές επιρροές που τον ταλαιπωρούσαν. Ο καθαρισμός είναι μόνιμος.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

* Και όλα αυτά με εγγύηση επιστροφής χρημάτων! Είμαστε τόσο σίγουροι, ξέρουμε τι κάνουμε, πόσο δυνατή είναι η εργασία μας.

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΝΕΡΕΓΕΙΑΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Καταρχήν ψυχραιμία, μόνο το 25% από όσους μας λένε ότι πιθανόν χρειάζονται ενεργειακό καθαρισμό είναι πράγματι έτσι.

Επικοινωνήστε μαζί μας, θα το συζητήσουμε ήρεμα και θα πραγματοποιήσουμε ένα Δωρεάν έλεγχο για την διαπίστωση ή όχι του προβλήματος.

Η εργασία διαρκεί 7 ημέρες, θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή, κατά την διάρκεια της εργασίας αρκετοί ανέφεραν ότι νιώθουν πολύ καλύτερα. Εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας να συζητάμε ότι σας απασχολεί. Θα ενημερώνεστε συνεχώς για την πορεία της εργασίας καθώς επίσης και για τα ευρήματα.

Να είστε σίγουροι ότι μετά το τέλος της εργασίας η ζωή σας θα έχει αλλάξει οριστικά. Θα έχετε αφήσει πίσω την περίοδο που ήσασταν κάτω από αρνητικές επιρροές και δεν μπορούσατε να κάνετε τίποτα. Η περίοδος της αποτυχίας έχει παρέλθει οριστικά και αμετάκλητα για εσάς. Πλέον ανοίγει μπροστά σας ένας καινούργιος δρόμος ελευθερίας, το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να τον περπατήσετε!

Ενεργειακός Καθαρισμός Ατόμου Κατοικίας

99,99€

Follow us Facebook Youtube Instagram

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη.

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Εργασία Ενεργειακός Καθαρισμός”

https://mystik.gr/wp-content/uploads/2020/09/planets_footer.png

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία
info@mystik.gr
Λεωφόρος Μεσογείων 2, Αθήνα, 115 27
Τρόποι Πληρωμής
paypal
mastercard
visa
Western Union

© 2020 Copyright. All rights reserved.

0
    Προϊόν Τιμή Ποσότητα Σύνολο

Σύνολα Καλαθιού

Υποσύνολο 0.00
Σύνολο 0.00