ΖώδιαΚριός με Ιχθείς

4 Μαΐου, 20200

Home » Blog » Ζώδια » Κριός με Ιχθείς

Στην αρχή της σχέσης του ζευγαριού Κριός με Ιχθείς θα νιώσουν και οι δύο πανέμορφα με τον χρόνο που θα περνάνε μαζί. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Κριός έχει την ευκαιρία να πάρει πρωτοβουλίες και να παίρνει τον πρώτο λόγο των αποφάσεων για τη σχέση τους. Ο Ιχθείς, θα νιώσει στο πλάι του σιγουριά και ασφάλεια. Θα του δείχνει κάθε ώρα και στιγμή το ενδιαφέρον του και τον θαυμασμό του, εξυψώνοντας όμως τον εγωισμό του.

Έρωτας – Κριός με Ιχθείς.

Η έντονη κοινωνική ζωή του Κριού αλλά και η επιθυμία του για ερωτική επιβεβαίωση και φλερτ, θα προκαλούν αβεβαιότητα και ανασφάλεια στον Ιχθύ, αφού θα ζηλεύει και θα τον υποψιάζεται. Οι γκρίνιες και τα παράπονα που θα του κάνει για τις συχνές εξόδους που μπορεί να πραγματοποιεί χωρίς την δική του συντροφιά , θα τον κουράσουν. Είναι δύσκολο ο Ιχθείς να καταφέρει να κατανοήσει την επιθυμία του Κριού για ελευθερία. Ο Ιχθείς από την πλευρά του είναι αδύνατον να μην αισθανθεί καταπίεση, από όλο αυτόν τον έκδηλο και υπερβολικό συναισθηματισμό του συντρόφου του.

Η βαθύτερη ανάγκη του στον έρωτα, είναι να έχει στο πλάι του έναν άνθρωπο που η κάθε μέρα μαζί του θα είναι μία μοναδική εμπειρία. Θέλει την ανεξαρτησία του και την απαιτεί. Όταν ένας ερωτικός δεσμός αρχίζει να γίνεται απαιτητικός, τότε χάνει το ενδιαφέρον του … Σε γενικές γραμμές το ζευγάρι Κριός με Ιχθείς είναι μία καταστροφή σε αναμονή, αλλά πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις.

 

«Όταν ο δυναμικός Κριός συναντά τον ευαίσθητο Ιχθύ, νιώθει αμέσως την ανάγκη να τον προστατεύσει και να τον αγκαλιάσει.  Η σχέση σας μπορεί να χαρακτηριστεί  «κούρσα μετ’ εμποδίων»  πολύ απλά γιατί οι προσωπικότητές σας είναι εκ διαμέτρου αντίθετες»

Η συνέχεια της σχέσης όμως του ζευγαριού Κριός με Ιχθείς, θα φανεί ιδιαίτερα προβληματική εξαιτίας της ασυμφωνίας των προσωπικοτήτων σας…

Καθημερινότητα – Κριός με Ιχθείς.

Ο Κριός είναι ένας άνθρωπος που διψά για ζωή, για περιπέτεια, για δράση αλλά και για έρωτα. Ακολουθεί στην καθημερινότητά του το ρίσκο και του αρέσουν πάντα οι γρήγοροι ρυθμοί σε κάθε τομέα της ζωής του. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είσαι  ατίθασος, βιαστικός, ειλικρινής, αυθόρμητος αλλά και κάποιες στιγμές επιπόλαιος.

Ο Ιχθείς από την πλευρά του, είναι ο άνθρωπος που πάνω από όλα βάζει το συναίσθημα. Επιθυμεί να έχει κοντά του έναν ερωτικό σύντροφο στον οποίο θα ακουμπήσει και θα γίνουν ένα. Είναι ευαίσθητος και ρομαντικός. Πολλές φορές δραματοποιεί τα καβγαδάκια που προκύπτουν στην σχέση του, αντί να κατανοήσει ότι είναι στη φύση του Κριού να ξεσπά και να φωνάζει.

Θα έχεις επιτέλους την πολυπόθητη επανασύνδεση που θες;

Όλες οι απαντήσεις που ψάχνεις είναι εδώ!

Τηλεφώνησε Τώρα στην Άντα Λεούση και θα σου δώσει όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις με ένα τηλεφώνημα! 90 11 900 110

Συμπέρασμα – Κριός με Ιχθείς.

Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε μόνο στα θετικά. Ο Κριός πρέπει να ρουφήξει σαν σφουγγάρι όλο αυτό το συναίσθημα και την αγάπη που θα του μεταδώσει ο Ιχθείς. Ο Ιχθείς από την πλευρά του πρέπει να  προσπαθήσει να του μεταδώσει λίγο από τον δυναμισμό του.

 

Δείτε με ποια άλλα ζώδια ταιριάζει ο Κριός

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Απαιτούμενα πεδία *

https://mystik.gr/wp-content/uploads/2020/09/planets_footer.png

Follow Us

Επικοινωνία
info@mystik.gr
Λεωφόρος Μεσογείων 2, Αθήνα, 115 27
Τρόποι Πληρωμής
paypal
mastercard
visa
Western Union

© 2019 Copyright. All rights reserved.

0
    Προϊόν Τιμή Ποσότητα Σύνολο

Σύνολα Καλαθιού

Υποσύνολο 0.00
ΦΠΑ 0.00
Σύνολο 0.00