ΖώδιαΚριός με Παρθένο

3 Μαΐου, 20200

Home » Blog » Ζώδια » Κριός με Παρθένο

 

Η σχέση του ζευγαριού Κριός με Παρθένο μπορεί να λειτουργήσει αποδοτικά μόνο αν υπάρχουν οι αμοιβαίες διαθέσεις για συμβιβασμό. Ο Κριός, μέσα από την σχέση του με τον Παρθένο θα δει τη ζωή από μία εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Αυτό θα  τον βοηθήσει να τιθασεύσει όλη την παρορμητικότητα που πολλές φορές του βγαίνει σε κακό. Τις στιγμές που παρεκτρέπεται ο Παρθένος θα εμφανίζεται ως «φύλακας άγγελος» για να τον βάζει και πάλι στον ίσιο δρόμο.

Έρωτας – Κριός με Παρθένο.

Για τον Παρθένο, ο Κριός θα είναι πάντα το άτακτο παιδί, που θα πρέπει τιμωρήσει και να το επαναφέρει στην τάξη. Η συμπεριφορά του κρίνετε επιπόλαιη, και όλη αυτή η παρορμητικότητα που σε διακρίνει του φωνάζει να τρέξει μακριά ….

Ο Κριός από την πλευρά του, μέσα από την σχέση του με τον Παρθένο, θα νιώσει ότι δεν μπορεί να εκφράσει με αυθορμητισμό όλα αυτά τα στοιχεία της προσωπικότητάς του. Το αποτέλεσμα θα είναι να μην νιώθει ότι είναι ο εαυτός του !

Νομίζω ότι με απατά. Πιστεύω ότι έχει άλλη. Δεν με αγαπά πια όπως παλιά.

Όλες οι ερωτήσεις σου θα απαντηθούν σίγουρα και με ακρίβεια από την Μάρω την Σμυρνιά!

Ένα τηλεφώνημα και θα διαπιστώσεις και εσύ γιατί είναι ένα από τα κορυφαία μέντιουμ της Ελλάδας! 90 11 900 168

Καθημερινότητα – Κριός με Παρθένο.

Ο Κριός είναι ένας άνθρωπος δραστήριος, υπερκινητικός, αποφασιστικός και αρκετά δυναμικός. Η ζωή του είναι δράση, περιπέτεια και ακολουθεί πολύ γρήγορους ρυθμούς στην καθημερινότητά του. Δεν σκέφτεται τόσο πολύ το μέλλον, κοιτάζει μόνο το παρόν, τη στιγμή. Λατρεύει το ρίσκο και δεν τον νοιάζει το κόστος που μπορεί να έχει, γιατί σκέφτεται πως και τα λάθη είναι για τους ανθρώπους!

Ο Παρθένος είναι ένας άνθρωπος της λογικής. Θέλει πάντα να ακολουθεί τα σωστά μονοπάτια και συμπεριφέρεται αρκετά συγκροτημένα αλλά και επιφυλακτικά μπροστά σε κάθε απόφαση της ζωής του. Έχει πρακτικό τρόπο σκέψης. Θέλει σε όλους τους τομείς της ζωής του να επικρατεί η τάξη, η ασφάλεια και η οργάνωση. Η συμπεριφορά του μπορεί να γίνει αρκετά κτητική και πολλές φορές παίρνει το ρόλο του αυστηρού «κριτή», απέναντι σε κάθε τι που δεν  θεωρεί πρέπον!

Όταν ο Κριός γίνεται ένα με την Παρθένο, τότε προκαλείται έντονη πυρκαγιά. Είτε θα κάνετε ουσιαστικές αλλαγές και θα προσπαθήσετε να βάλετε νέες βάσεις και επιθυμίες στη ζωή σας. Είτε τα «θέλω» σας θα είναι διαφορετικά και θα καταστρέψετε τα συναισθήματα που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσά σας.

Συμπέρασμα – Κριός με Παρθένο.

Ο Παρθένος μέσα από τη σχέση σας, μπορεί να αποκτήσει μεγαλύτερο αυθορμητισμό και μπορεί πραγματικά να αφεθεί και να χαρεί και αυτός από την πλευρά του κάποιες ξεχωριστές εμπειρίες που μέχρι τώρα «μπλόκαρε» τον εαυτό του να μην τις βιώσει!

Εστιαστείτε στα θετικά που μπορεί να σας προσφέρει η σχέση σας. Κρατήστε μακριά από το μυαλό σας τα αρνητικά, για να αποφύγετε τον χωρισμό.

Δείτε με ποια άλλα ζώδια ταιριάζει ο Κριός

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Απαιτούμενα πεδία *

https://mystik.gr/wp-content/uploads/2020/09/planets_footer.png

Follow Us

Επικοινωνία
info@mystik.gr
Λεωφόρος Μεσογείων 2, Αθήνα, 115 27
Τρόποι Πληρωμής
paypal
mastercard
visa
Western Union

© 2019 Copyright. All rights reserved.

0
    Προϊόν Τιμή Ποσότητα Σύνολο

Σύνολα Καλαθιού

Υποσύνολο 0.00
ΦΠΑ 0.00
Σύνολο 0.00