ΖώδιαΚριός με Ταύρο

27 Απριλίου, 20200

Home » Blog » Ζώδια » Κριός με Ταύρο

 

Στο ζευγάρι Κριός με Ταύρο και οι δύο κάποια στιγμή θα νιώσουν ότι βαριούνται στο πλάι του συντρόφου τους. Θα αισθανθούν πώς κοντά του χάνουν κάτι από τον εαυτό τους.

Έρωτας – Κριός με Ταύρο.

Παρόλο που μεταξύ τους αναπτύσσονται συναισθήματα, αρκετές στιγμές θα νιώσουν ότι η σχέση τους, τους πιέζει. Το πείσμα, η επιμονή, οι ζήλιες αλλά και οι αργοί ρυθμοί του αισθησιακού σου Ταύρου, θα κάνουν τον Κριό πολλές φορές να νιώθει ότι ασφυκτιά μέσα από αυτή τη σχέση. Ο Ταύρος θέλει να υπάρχει τόσο στην καθημερινότητά του, όσο και στη ζωή του το πρόγραμμα, ενώ ο Κριός από την πλευρά του είναι λίγο «όπου φυσάει ο άνεμος».

Ο Κριός ερωτεύεται με πάθος, λειτουργεί παρορμητικά και δεν τον νοιάζει και τόσο πολύ οι συνέπειες. Απλά θέλει να ακολουθεί τις επιθυμίες της στιγμής και να κατακτά ότι βάζει στο μυαλό του!

Το εκρηκτικό του ταμπεραμέντο αλλά και αυτός ο έκδηλος αυθορμητισμός αλλά και η ειλικρίνειά του, είναι δύο από τα στοιχεία που αμέσως διέκρινε σε αυτόν ο Ταύρος και τα ξεχώρισε …!

Ο Ταύρος από την πλευρά του, κατάφερε με την γλυκύτητα, τον αισθησιασμό αλλά και την σιγουριά που εκπέμπει να κινήσει αμέσως το ενδιαφέρον του Κριού.

Καθημερινότητα – Κριός με Ταύρο.

Σε κάθε τομέα της ζωής του, ο Κριός βιάζεται να έχει εξελίξεις. Θέλεις διαρκώς να υπάρχει κάτι καινούριο που θα του εξιτάρει το ενδιαφέρον και θα τον βγάζει από την ρουτίνα. Η περιπέτεια αλλά και οι νέες εμπειρίες είναι δύο από τις κυρίαρχες επιθυμίες του. Η προσωπικότητά του, μπορεί να κριθεί από τον Ταύρο ως βιαστική, απόλυτη και αρκετά πιεστική. Είναι στη φύση του Κριού να θέλει ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, ότι βάλει στο μυαλό του. Ενώ ο Ταύρος έχει πιο ήρεμους και αργούς ρυθμούς και θέλει το χρόνο του για τα πάντα!

Ο Ταύρος χαρακτηρίζεται από σταθερότητα, είναι ένα υπεύθυνο, λογικό και πρακτικό ζώδιο. Θέλει κοντά στον Κριό να μπορεί να νιώσει την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη που τόσο πολύ έχει ανάγκη. Παρόλο που λειτουργεί επιφυλακτικά και συγκρατημένα, θα πρέπει ο Κριός να γνωρίζει ότι ο λόγος του είναι συμβόλαιο. Αν καταφέρει να βρει το κλειδί της καρδιάς του, σίγουρα θα του δοθεί δίχως όρια και φραγμούς.

Ο Ταύρος από την πλευρά του, δεν μπορεί να δεχτεί τις αρχηγικές τάσεις του Κριού, αλλά ούτε και τους εγωισμούς. Έχει τον τρόπο βέβαια να καταφέρνει να «κοντρολάρει» την εκρηκτική διάθεση του Κριού. Με έναν τρόπο μαγικό μπορεί να τον ηρεμεί και να τον γαληνεύει όταν τον πιάνουν τα νεύρα του. Δεν μπορεί όμως στιγμή να ανεχτεί την ανεξαρτησία της φύσης του και σίγουρα πάντα θα προσπαθεί να τον «δαμάσει» και να τον φέρει στα νερά του!

Συμπέρασμα – Κριός με Ταύρο.

Οι προσωπικότητες των δυο αυτών ζωδίων διαφέρουν και ξέρουν καλά και οι δύο πολύ καλά. Το σημαντικό όμως είναι ότι μέσα από αυτόν τον ερωτικό δεσμό μπορείτε και οι δύο να εξελιχθείτε ως προσωπικότητες. Ο Κριός, μπορεί να καταφέρεις στο πλάι του Ταύρου να γαληνέψει και να αποκτήσει έναν πιο λογικό και πρακτικό τρόπο προσέγγισης των καταστάσεων. Αυτό θα τον βοηθήσει όχι μόνο στα αισθηματικά του, αλλά και σε άλλους τομείς της ζωής του. Ο Ταύρος, επηρεαζόμενος από τον ενθουσιασμό που τον διακρίνει, θα καταφέρει να «ξεδιπλώσει» όλα τα κομμάτια της προσωπικότητάς του και θα βάλει στη ζωή του λίγη «τρέλα» και αυθορμητισμό. Εξ άλλου του είναι απαραίτητα για να ξεφεύγει κάποιες στιγμές από τα συνηθισμένα.

Η σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι Κριός με Ταύρο αν μη τι άλλο έχει σασπένς. Ο Κριός, πύρινος, παρορμητικός, αυθόρμητος και δυναμικός. Σε αντίθεση με τον σταθερό, αισθησιακό και πιο αργό στις αποφάσεις του Ταύρο   Οι ανάγκες όμως που έχουν από μία αισθηματική σχέση, διαφέρουν και αυτό είναι μία μεγάλη πρόκληση…

Δείτε με ποια άλλα ζώδια ταιριάζει ο Κριός

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Απαιτούμενα πεδία *

https://mystik.gr/wp-content/uploads/2020/09/planets_footer.png

Follow Us

Επικοινωνία
info@mystik.gr
Λεωφόρος Μεσογείων 2, Αθήνα, 115 27
Τρόποι Πληρωμής
paypal
mastercard
visa
Western Union

© 2019 Copyright. All rights reserved.

0
    Προϊόν Τιμή Ποσότητα Σύνολο

Σύνολα Καλαθιού

Υποσύνολο 0.00
ΦΠΑ 0.00
Σύνολο 0.00