ΖώδιαΚριός με Τοξότη

4 Μαΐου, 20200

Το ζευγάρι Κριός με Τοξότη έχει πολλά κοινά στοιχεία και μπορεί πολύ εύκολα να καταλάβει ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Είναι βέβαιο ότι βρήκες τον μάστορά σου… Τι εννοούμε; Μα φυσικά τον Τοξότη.

Έρωτας – Κριός με Τοξότη.

Ο Κριός θα θαυμάσει την πολύπλευρη προσωπικότητα του Τοξότη και όταν είναι στο πλάι του θα νιώσει ζεστασιά και οικειότητα. Σαν αυτόν τον άνθρωπο να τον ήξερε από πάντα, σαν να είναι το άλλο σου μισό. Και είναι…  Οι ιδέες του και οι προτάσεις θα ενθουσιάσουν τον Κριό και θα τον διατηρούν διαρκώς σε εγρήγορση. Αυτό είναι απαραίτητο για να καταφέρει να διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον του.

Νομίζω ότι με απατά. Πιστεύω ότι έχει άλλη. Δεν με αγαπά πια όπως παλιά.

Όλες οι ερωτήσεις σου θα απαντηθούν σίγουρα και με ακρίβεια από την Μάρω την Σμυρνιά!

Ένα τηλεφώνημα και θα διαπιστώσεις και εσύ γιατί είναι ένα από τα κορυφαία μέντιουμ της Ελλάδας! 90 11 900 168

Ο Τοξότης από την πλευρά του, θα βρει έναν κοινό συνοδοιπόρο, που θα σέβεται τις ανάγκες. Θα διαθέτει περισσότερη αποφασιστικότητα από εκείνον και θα τον βοηθά να μην χάνει ευκαιρίες. Με τον δυναμισμό και την επιθυμία του Κριού για πρωτοβουλία, είναι βέβαιο ότι θα βγάλει τον Τοξότη πολλές φορές από την δύσκολη θέση και θα του δείξει το δρόμο, για νέα σχέδια που κάνει για το μέλλον…

Καθημερινότητα – Κριός με Τοξότη.

Ο Κριός παρορμητικός και ενθουσιώδης, είναι στον τύπο του να διψά για εμπειρίες και στον έρωτα να λειτουργεί αυθόρμητα, ανάλαφρα αλλά και άκρως διεκδικητικά. Δεν του αρέσει να μπαίνει σε καλούπια και δύσκολα κάποιος μπορεί να του στερήσει την χαρά της ανεξαρτησίας, που του είναι άκρως απαραίτητη για να αισθάνεται ευτυχία. Είναι γνωστό και πλέον το παραδέχεται ότι βαριέται πολύ εύκολα και δεν μπορεί εύκολα να διακόψει το παιχνίδι του φλερτ, που λειτουργεί σαν ανανεωτικό ντοπάρισμα στον «εγωισμό» του!

Ο Τοξότης, ευδιάθετος, αισιόδοξος αλλά και φιλόδοξος. Με έντονη κοινωνική ζωή αλλά και πάρα πολλές γνώσεις. Λατρεύει τις περιπέτειες, τα ταξίδια, την διασκέδαση και την ξέφρενη ζωή. Δεν του αρέσουν οι δεσμεύσεις, το ίδιο εξ άλλου και εσύ και σέβεται απόλυτα την προσωπική ζωή του ανθρώπου που έχει δίπλα του. Είναι της άποψης πως όσο ερωτευμένος και να είναι, κανείς δεν είναι κτήμα κανενός. Τέλειο;

 

«Ένας πύρινος έρωτας αναπτύσσετε με κοινό στόχο την περιπέτεια, την γνώση, την εμπειρία και την έντονη κοινωνική ζωή. Ο Κριός μεταδίδει στον Τοξότη, ακόμα περισσότερο κέφι και ενθουσιασμό. Ο Τοξότης φροντίζει να ανοίγει νέους ορίζοντες στον Κριό εμπειριών που θα τον συναρπάσουν»

 

Οι κοινές δραστηριότητες του ζευγαριού Κριός με Τοξότη, τα εφάμιλλα χόμπι, η ξέφρενη κοινωνική ζωή και τα ταξίδια είναι μερικά σημεία της σχέσης που θα τους φέρουν ακόμα πιο κοντά και θα τους κάνουν αχώριστους.

Συμπέρασμα – Κριός με Τοξότη.

Μπορεί η προσωπικότητά τους να έχει κοινά χαρακτηριστικά, υπάρχει όμως ένα σημείο που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξουν. Ο εγωισμός είναι ένα μεγάλο εμπόδιο στη σχέση σας. Ο Κριός θέλει πάντα να περνάει το δικό του και ο Τοξότης νομίζει ότι πάντα έχει δίκιο. Ε εκεί είναι που δημιουργείται ανάμεσά σας μία μάχη για το ποιος θα υπερισχύσει. Του Κριού είναι στον τύπο του να νευριάζει, να φωνάζει και να λέει λόγια παρορμητισμού τα οποία είναι και σκληρά. Ο Τοξότης σίγουρα μπορεί πολλές φορές να καταφέρει να τον «αποστομώσει» , όμως δεν θα μπορέσει να ανεχτεί τα ξεσπάσματά του, έστω και αν κρατούν για λίγο, γρήγορα θα τα βαρεθεί.

Μην αφήσετε λοιπόν τον εγωισμό και την ένταση που διακρίνει την προσωπικότητα σας να σταθεί εμπόδιο στην πορεία που μπορεί να χαράξει μία τόσο δυνατή σχέση! Εξ άλλου μιλάμε για το τέλειο ζευγάρι. Κριός με Τοξότη.

Δείτε με ποια άλλα ζώδια ταιριάζει ο Κριός

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Απαιτούμενα πεδία *

https://mystik.gr/wp-content/uploads/2020/09/planets_footer.png

Follow Us

Επικοινωνία
info@mystik.gr
Λεωφόρος Μεσογείων 2, Αθήνα, 115 27
Τρόποι Πληρωμής
paypal
mastercard
visa
Western Union

© 2019 Copyright. All rights reserved.

0
    Προϊόν Τιμή Ποσότητα Σύνολο

Σύνολα Καλαθιού

Υποσύνολο 0.00
ΦΠΑ 0.00
Σύνολο 0.00