ΖώδιαΚριός με Υδροχόο

2 Μαΐου, 20200

Home » Blog » Ζώδια » Κριός με Υδροχόο

 

Το ζευγάρι Κριός με Υδροχόο ανήκει σε διαφορετικά στοιχεία ζωδίων. Η σχέση τους μπορεί να έχει πολύ όμορφη τροπή, γιατί έχουν ερωτική ταύτιση. Αυτό σημαίνει ότι μαζί θα ανακαλύψουν ότι οι ανάγκες τους λίγο ή πολύ μοιάζουν.

Έρωτας – Κριός με Υδροχόο.

Έχετε ανάγκη και οι δύο να δημιουργήσετε μία σχέση που δεν θα καταπατά την προσωπικότητά σας. Θα αισθάνεστε ο εαυτό σας και θα μπορείτε παράλληλα να διατηρείτε τις ελευθερίες σας, χωρίς να στερείστε τα ενδιαφέροντά σας και τις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Αυτό είναι και το σημείο που θα σας κάνει να είστε μαζί!

Η ερωτική σας ζωή δεν μπορεί να γίνει βαρετή, αφού ο Κριός θα δείξει σεβασμό αλλά και μεγάλο ενδιαφέρον για τον Υδροχόο. Ο Υδροχόος από την πλευρά του, στο πλάι σου θα αισθάνεται ότι πάντα θα ζει μία νέα, πρωτότυπη εμπειρία αφού πάντα θα ανταποκρίνεται θετικά στις προτάσεις του Κριού!

Ο Κριός έχει την ανάγκη να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Αναζητά έναν σύντροφο που να τον θαυμάζει και να τον αφήνει να είναι ο «αρχηγός» της σχέσης. Ο Υδροχόος είναι της άποψης ότι σε μία σχέση πρέπει να υπάρχει ισότητα. Επίσης δεν μπορεί να μην δείξει τον θαυμασμό του και για ένα νέο άτομο που μπορεί να τον εντυπωσίασε. Επιπλέον αρκετές στιγμές έχει την επιθυμία να κουβεντιάσει μαζί σου, πολλά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα, την πολιτική και την κοινωνία. Ο Κριός από την πλευρά του αισθάνεται πολύ βαρετές τέτοιου είδους συζητήσεις.

Καθημερινότητα – Κριός με Υδροχόο.

Ο Κριός είναι ένας παρορμητικός, δυναμικός, εξωστρεφής αλλά και ανεξάρτητος άνθρωπος. Η αμεσότητα, η ευθύτητα και η ειλικρίνειά του τον κάνουν να ξεχωρίζει. Ενώ δεν τον τρομάζει η ιδέα να πάρει πρωτοβουλίες, να ρισκάρει και να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να κατακτήσει τους στόχους του. Πολλές φορές συμπεριφέρεται επιπόλαια γιατί δεν σκέφτεται πριν δράσει, όμως όλοι έχουν να του αναγνωρίσουν ότι έχει την καρδιά μικρού παιδιού.

Ο Υδροχόος από την πλευρά του είναι ένας απρόβλεπτος και εκρηκτικός τύπος. Με κυβερνήτη του τον Ουρανό, δεν διστάζει να κάνει αλλαγές και είναι αρκετά ανατρεπτικός. Ο ‘Ήλιος στο ζώδιο του Υδροχόου, φανερώνει ότι ερωτεύεται κεραυνοβόλα και με πάθος. Όμως όλος αυτός ο εκρηκτικός ενθουσιασμός μπορεί να κρατήσει πολύ λίγο, αν νιώσει ότι πιέζεται από τα δεσμά της σχέσης. Ακόμα και στον έρωτα για αυτόν μετρά πάνω από όλα η φιλία. Μπορεί να μην είναι ο καλύτερος ερωτικός σύντροφος, σίγουρα όμως θα καταλάβεις ότι έχεις κερδίσει έναν μόνιμο φίλο.

 

Συμπέρασμα – Κριός με Υδροχόο.

Μπορείτε να τα πάτε καλά, αν καταφέρετε να χτίσετε την επικοινωνία σας. Εστιάστε στους τομείς που έχετε ταύτιση, και αυτοί δεν είναι άλλοι από την διασκέδαση, την κοινωνική ζωή αλλά και το … «κρεβάτι»!

«Όταν ο ατίθασος, δυναμικός Κριός, συναντά τον εκρηκτικό και απρόβλεπτο Υδροχόο, τότε αναπτύσσεται ανάμεσά στο ζευγάρι Κριός με Υδροχόο μία φλογερή, εκρηκτική και παθιασμένη σχέση, που μπορεί να έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη»

 

Δείτε με ποια άλλα ζώδια ταιριάζει ο Κριός

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Απαιτούμενα πεδία *

https://mystik.gr/wp-content/uploads/2020/09/planets_footer.png

Follow Us

Επικοινωνία
info@mystik.gr
Λεωφόρος Μεσογείων 2, Αθήνα, 115 27
Τρόποι Πληρωμής
paypal
mastercard
visa
Western Union

© 2019 Copyright. All rights reserved.

0
    Προϊόν Τιμή Ποσότητα Σύνολο

Σύνολα Καλαθιού

Υποσύνολο 0.00
ΦΠΑ 0.00
Σύνολο 0.00