ΞόρκιαΛύσιμο Μαγείας & Προστασία

199.99

«Η εργασία Λύσιμο Μαγείας & Προστασία πετυχαίνει την οριστική απελευθέρωση από τα Μάγια που σας ταλαιπωρούν ακόμα και σε πάρα πολύ δύσκολες περιπτώσεις. Απαλλαγείτε οριστικά από τη μαγεία που έχετε και ζήστε μία καινούργια ζωή!» Τώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζεστε αυτή την εργασία!

Περιγραφή

Λύσιμο Μαγείας.
Προστασία από Μαγεία.
2 σε 1!

Άκρως αποτελεσματική εργασία με θεαματικά και άμεσα αποτελέσματα ακόμη και σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις!

Οριστικό λύσιμο με αδιαπέραστη ασπίδα προστασίας!

ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ

Η εργασία Λύσιμο Μαγείας πετυχαίνει την οριστική απελευθέρωση από τα Μάγια που σας ταλαιπωρούν ακόμα και σε πάρα πολύ δύσκολες περιπτώσεις. Το άτομο επανέρχεται σταδιακά σε φυσιολογικά επίπεδα.

Η εργασία Λύσιμο Μαγείας λύνει οριστικά και αμετάκλητα όλα τα είδη μαγείας: Σολομωνική, Αρνητικές επιρροές, κατάρες, γλωσσοφαγιά, κακό μάτι, βασκανία, Voudou  κ.α.

Το άτομο που υποβλήθηκε σε Λύσιμο μαγείας δεν χρειάζεται ενεργειακό καθαρισμό διότι περιλαμβάνετε στην εργασία!

Την εργασία Προστασία από Μαγεία προστατεύει το ατόμο από ενδεχόμενο να προσπαθήσουν να του ξανά κάνουν κακό. Η ασπίδα που δημιουργούμε στο άτομο είναι αδιαπέραστη για 3 χρόνια.

Η εργασία Λύσιμο Μαγείας είναι πανίσχυρη και άκρως αποτελεσματική. Γίνετε σε 2 δόσεις για βαθύ και οριστικό καθαρισμό από Μάγια και για ενεργειακό καθαρισμό!

Το ποσοστό επιτυχίας είναι 100% ακόμη και σε πάρα πολύ δύσκολες περιπτώσεις, όποια και αν είναι η μορφή της επίθεσης που δεχτήκατε.

Η διάρκεια της εργασίας είναι 49 ημέρες!

Μία πανίσχυρη εργασία για Λύσιμο Μαγείας που πραγματικά θα σας απελευθερώσει από οποιανδήποτε μορφή μαγείας είστε κυριευμένος! Τώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζεστε αυτή την εργασία! Χρειάζεται ταλέντο, ικανότητες και γνώση και εμείς τα έχουμε, όλα!

ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΛΥΣΙΜΟ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

    1. Όνομα
    2. Όνομα μητέρας
    3. Ημερομηνία γέννησης ( δική σας, όχι της μητέρας σας )
    4. Φωτογραφία

π.χ Μαρία της Ιωάννας, 23/5/2000. Δεν χρειαζόμαστε επώνυμο. Η φωτογραφία θα πρέπει να είναι καθαρή και χωρίς γυαλιά ηλίου.

Τρόποι αποστολής των στοιχείων

Μέσω email, viber ή messenger.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Η εργασία Λύσιμο Μαγείας & Προστασία είναι μια εξαιρετικά δύσκολη εργασία και επίπονη για εμάς. Άρα δεν πρέπει να γίνετε απλά και μόνο γιατί κάποιος θέλει να υποβληθεί σε λύσιμο.

Η Εργασία είναι απαραίτητη να γίνει ΜΟΝΟ σε όσους έχουμε διαπιστώσει ότι έχουν δεχθεί επίθεση με μάγια. Δεν έχει καμία απολύτως παρενέργεια, είναι απόλυτα ασφαλής εργασία.

ΥΛΙΚΑ

Η εργασία Λύσιμο Μαγείας & Προστασία είναι αποκλειστικά δικιά μας εργασία. Εξ άλλου δεν είναι ποτέ δυνατόν να πιστέψει κάποιος ότι μία τόσο σοβαρή εργασία μπορεί να γίνει από τον καθένα.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση της εργασίας είναι αυθεντικά και ανόθευτα.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται καθαγιάζονται και ξαστρίζονται ΜΟΝΟ σε βροχερές ημέρες πανσελήνου!

Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να πάρουμε από τα υλικά το μέγιστο των δυνατοτήτων τους Χ100 με αποτέλεσμα την μεγιστοποίηση της δύναμης που θα μας δώσουν! Το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό!

Λύσιμο μαγείας με αυγό, με ζάχαρη, με αλάτι, με θάλασσα, με μολύβι ή με αγιασμό  δεν υπάρχει.

Είναι αστείο και μόνο να πιστέψει κάποιος ότι μπορεί να πετύχει κάποιος λύσιμο μαγείας με αυγό, με αλάτι, με θάλασσα, με μολύβι ή με αγιασμό και μόνο…

ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ

Πριν την εκτέλεση της εργασίας και πριν πληρώσετε, διενεργούμε ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο προκειμένου να διαπιστώσουμε το μέγεθος ή όχι του προβλήματος.. Δεν απαιτείτε η συμμετοχή σας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα αποτελέσματα της εργασίας είναι άμεσα. Μετά το πέρας της εργασίας το άτομο σταδιακά επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα, απαλλαγμένο από τα Μάγια που τον ταλαιπωρούσαν.

Η προστασία από Μάγια διαρκεί για 3 χρόνια. Μετά το τέλος της 3ετιας και εφ όσον το άτομο το επιθυμεί μπορεί να γίνει ανανέωση μόνο της προστασίας.

Η προστασία καλύπτει όλα τα είδη μαγείας και όλες τις βαθμίδες. Σολομωνική, Αρνητικές επιρροές, κατάρες, γλωσσοφαγιά, κακό μάτι, βασκανία κ.α

ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

* Και όλα αυτά με εγγύηση επιστροφής χρημάτων! Είμαστε τόσο σίγουροι, ξέρουμε τι κάνουμε, πόσο δυνατή είναι η εργασία μας.

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΑΓΙΑ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Καταρχήν ψυχραιμία, μόνο το 25% από όσους μας λένε ότι πιθανόν να έχουν δεχτεί κάποια επίθεση μαγείας είναι πράγματι έτσι.

Επικοινωνήστε μαζί μας, θα το συζητήσουμε ήρεμα και θα πραγματοποιήσουμε ένα Δωρεάν έλεγχο για την διαπίστωση ή όχι μαγείας.

Η εργασία Λύσιμο Μαγείας & Προστασία είναι μακρά, όπως είπαμε διαρκεί 49 ημέρες, θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή, κατά την διάρκεια της εργασίας αρκετοί ανέφεραν ότι νιώθουν πολύ καλύτερα.

Εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας να συζητάμε ότι σας απασχολεί. Θα ενημερώνεστε συνεχώς για την πορεία της εργασίας καθώς επίσης και για τα ευρήματα.

Να είστε σίγουροι ότι μετά το τέλος της εργασίας η ζωή σας θα έχει αλλάξει οριστικά. Θα έχετε αφήσει πίσω την περίοδο που ήσασταν με μάγια και δεν μπορούσατε να κάνετε τίποτα.

Η περίοδος της αποτυχίας έχει παρέλθει οριστικά και αμετάκλητα για εσάς.

Πλέον ανοίγει μπροστά σας ένας καινούργιος δρόμος ελευθερίας, το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να τον περπατήσετε!

Λύσιμο Μαγείας.
Προστασία από Μαγεία.
2 σε 1!

(2)

199,99€

Follow us Facebook Youtube Instagram

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη.

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Λύσιμο Μαγείας & Προστασία”

https://mystik.gr/wp-content/uploads/2020/09/planets_footer.png

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία
info@mystik.gr
Λεωφόρος Μεσογείων 2, Αθήνα, 115 27
Τρόποι Πληρωμής
paypal
mastercard
visa
Western Union

© 2020 Copyright. All rights reserved.

0
    Προϊόν Τιμή Ποσότητα Σύνολο

Σύνολα Καλαθιού

Υποσύνολο 0.00
Σύνολο 0.00