ΞόρκιαΜαγεία – Ξόρκια

12 Αυγούστου, 20202
https://mystik.gr/wp-content/uploads/2020/08/mageia-xorkia-mystik.gr_.jpg
[wpseo_breadcrumb]

Τι είναι η Μαγεία – Ξόρκια ; Πιάνουν πάντα; Είναι επικίνδυνα; Δεκάδες ερωτήματα βασανίζουν το μυαλό σας σχετικά με την μαγεία – ξόρκια. Ας τα πάρουμε όμως ένα – ένα για να τα ξεκαθαρίσουμε όλα.

Η Μαγεία – Ξόρκια είναι το ίδιο και το αυτό. Είτε Ξόρκια λέμε είτε Μαγεία είναι το ίδιο πράγμα. Η Μαγεία διαχωρίζετε σε τρεις κύριες βαθμίδες.

1. Ξόρκια Επίκλησης

Είναι τα Ξόρκια όπου γίνετε επίκληση σε συγκεκριμένες Κοσμικές Δυνάμεις ( Πνεύματα). Είναι τα δυσκολότερα, τα ποιο ισχυρά, αλλά άκρως επικίνδυνα και με πολύ υψηλό τίμημα ( χρηματικό αλλά και προσωπικό…)

Γίνονται από πολύ μυημένους ανθρώπους ( ελάχιστοι είναι στον κόσμο ) όπου καλούν συγκεκριμένα Πνεύματα για ασυνήθιστες εργασίες. Το πρόβλημα είναι ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων η επίκληση αυτών των Πνευμάτων γυρνάει πίσω σε κακό και σε αυτόν που εκτελεί την Μαγεία – Ξόρκια αλλά και σε αυτόν που την παραγγέλνει.

2. Ξόρκια Συμπατικά

Είναι τα Ξόρκια όπου απευθύνονται σε γενικές μορφές Δυνάμεων και εντελώς ακίνδυνα. Χρησιμοποιούνται ΜΟΝΟ για θέματα Αγάπης όπως Επανασύνδεσης Συντρόφου, Λύσιμο και Προστασία από Μαγεία, Χωρισμό, Άνοιγμα Τύχης, Δέσιμο Σχέσης, Φούντωμα Σχέσης κ.λ.π.

Είναι σχεδόν εξίσου πανίσχυρα με τα Ξόρκια Επίκλησης. Η διαφορά με τα Ξόρκια Επίκλησης είναι ότι στα Επίκλησης ζητάμε ασυνήθιστες επιθυμίες και είναι πολύ επικίνδυνα ενώ στα Συμπατικά μόνο συνηθισμένες και πολύ πολύ συγκεκριμένες και ακίνδυνα.

Αλάνθαστες προβλέψεις με Χαρτομαντεία μέσω email. Απόλυτη ακρίβεια στις απαντήσεις μας!

3. Ξόρκια Ευχής

Είναι Ξόρκια απλά όπου υπάρχουν άφθονα στο διαδίκτυο συνήθως δωρεάν και περιέχουν προσευχές. Η δυνατότητα τους είναι εξαιρετικά περιορισμένη με πολύ μικρο ποσοστό επιτυχίας 10% έως  20%. Χρησιμοποιούνται μόνο για καθημερινή χρήση π.χ να έχουμε μια καλή μέρα κλπ.

Σε καμία περίπτωση ένα ξόρκι ευχής δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εργασία π.χ επανασύνδεσης.

Μαγεία - Ξόρκια. Πόσο πιθανόν είναι σε κάποια εργασία να εμφανιστεί ένα πνεύμα;

Εξαιρετικά δύσκολο. Στην περίπτωση 2 και 3 δλδ στα Συμπατικά και Ευχής Ξόρκια δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση, απλά δεν γίνετε. Στη 1η περίπτωση δλδ στα Ξόρκια Επίκλησης είναι πάρα πολύ δύσκολο και έχει να κάνει καθαρά με την ικανότητα αυτού που κάνει την εργασία.

Ξόρκια λόγια από το mystik.gr

Μαγεία - Ξόρκια. Πιάνουν τα Ξόρκια;

Τα Ξόρκια Ευχής έχουν πολύ μικρή πιθανότητα να πετύχουν 10% έως  20%, τα Συμπατικά Ξόρκια έχουν πολύ μεγάλη πιθανότητα να πιάσουν πάνω από 90% όπως και τα Ξόρκια Επίκλησης.

Τα Ξόρκια που χρησιμοποιούμε στο mystik.gr είναι μόνο Συμπατικά, με εξαιρετικής ποιότητας συνταγές και υλικά διαλεγμένα ένα – ένα όλα εισαγωγής από σχεδόν όλο τον Κόσμο. Τουρκία, Ινδία, Πακιστάν, Αφρική είναι μόνο μερικές από τς χώρες όπου κάνουμε εισαγωγή πρώτων υλών!

Οι συνταγές από τα Ξόρκια μας είναι ότι το καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στον κόσμο σε Μαγεία – Ξόρκια Συμπατικά. Τα υλικά μας είναι όλα ξαστρισμένα μόνο σε βροχερές μέρες έτσι ώστε η Δύναμη που δέχονται να είναι η μέγιστη δυνατή!

Η Μαγεία – Ξόρκια λοιπόν είναι μία εξαιρετικά ασφαλής διαδικασία εφ όσον μιλάμε για Ξόρκια Συμπαντικά ή Ευχής. Στο mystik.gr είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τα πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας μας.

Δες όλα τα Ξόρκια που προσφέρουμε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο youtube, facebook, instagram και στο twitter!

Δείτε επίσης Εργασία Προστασία από Μαγεία

2 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Απαιτούμενα πεδία *

https://mystik.gr/wp-content/uploads/2020/09/planets_footer.png

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία
info@mystik.gr
Λεωφόρος Μεσογείων 2, Αθήνα, 115 27
Τρόποι Πληρωμής
paypal
mastercard
visa
Western Union

© 2021 Copyright. All rights reserved.