Ονειροκρίτης Καζαμίας

Ο πληρέστερος Ονειροκρίτης Καζαμίας με πάνω από 1700 αναλυτικές και συναρπαστικές ερμηνείες ονείρων!

Επιλέξτε αλφαβητικά το γράμμα με το οποίο ξεκινά η λέξη η οποία περιγράφει το όνειρό σας και ο Ονειροκρίτης Καζαμίας θα σας δώσει την ερμηνεία.

Τι είναι ο ονειροκρίτης – Καζαμίας; Τι είναι τα όνειρα;

Ο Ονειροκρίτης – Καζαμίας είναι το μέσο – ένα βιβλίο με το οποίο εξηγούμε την σημασία των ονείρων μας. Τα όνειρα είναι οι καταγραφές, αναπαραγωγές ή εναλλακτικές εκδοχές  της πραγματικότητας. Επίσης από την αρχαιότητα έως και σήμερα τα όνειρα πολλές φορές θεωρούνται προάγγελος πραγμάτων, γεγονότων και μελλοντικών συμβάντων. Ο Ονειροκρίτης – Καζαμίας δίνει εξηγήσεις ονείρων βάσει των παραδόσεων τα ήθη και τα έθιμα του κάθε λαού.

Επιστημονικά επιβεβαιωμένο ο άνθρωπος χρησιμοποιεί μόνο το 5% με 10% του εγκεφάλου του. Ενώ αντίθετα την ώρα που κοιμάται χρησιμοποιούνται περιοχές και τμήματα του εγκεφάλου τα οποία η επιστήμη ακόμη δεν έχει καταφέρει να διαπιστώσει τον ρόλο τους.

Γιατί να θέλω να εξηγήσω το όνειρό μου;

Σε καμία περίπτωση βέβαια οι ερμηνείες αυτές δεν μπορούν να θεωρηθούν αστρολογικές ή άλλους είδους προβλέψεις.

Ανεξάρτητα λοιπόν από την μόρφωση ή την κοινωνική τάξη του καθενός αρκετοί άνθρωποι νιώθουν την ανάγκη να ερμηνεύσουν τα όνειρά τους. Αυτή η ανάγκη χάνετε στα βάθη των αιώνων. Βασιλείς έπαιρναν σημαντικές αποφάσεις από οράματα. Δηλαδή όνειρα!

Αυτή η ανάγκη λοιπόν των ανθρώπων για ερμηνεία των ονείρων, οδήγησε τους λαούς στην δημιουργία του δικού τους ονειροκρίτη. Έτσι φτάσαμε στο σήμερα, όπου αρκετοί είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι νιώθουμε την ανάγκη να εξηγήσουμε το όνειρό μας. Αρκετοί παίρνουν ή δεν παίρνουν διάφορες αποφάσεις ανάλογα το όνειρο που είδαν το προηγούμενο βράδυ. Σωστό; Λάθος; Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα το καθορίσουν. Η πίστη του κάθε ανθρώπου είναι απόλυτα προσωπικό του δικαίωμα.

Εμείς στο mystik.gr πιστεύουμε στα όνειρα και με τον ονειροκρίτη που δημιουργήσαμε σας προσφέρουμε δωρεάν πάνω από 1700 ερμηνείες ονείρων. Ο μεγαλύτερος και πληρέστερος Ονειροκρίτης – Καζαμίας στο ελληνικό ίντερνετ!

Τι σημαίνουν αλήθεια τα όνειρα μας; Μήπως το υποσυνείδητό μας προσπαθεί να μας πει κάτι και εμείς δεν ακούμε;

Μιλάει το υποσυνείδητο;  Και αν ναι, τότε τι θέλει να μας πει; Και πως μου μιλάει; Μα φυσικά μέσω των ονείρων. Κατά την διάρκεια του ύπνου μας σταματά η επικράτηση του συνειδητού και ξεκινά η επικράτηση του ασυνείδητου. Τα συναισθήματα δεν περιορίζονται πλέον από την λογική με αποτέλεσμα να πλημυρίζουμε από σημάδια του υποσυνείδητου. Τέλειο;

Το πρόβλημα όμως είναι, πως αυτά τα σημάδια μπορούμε να τα αποκρυπτογραφήσουμε;  Πως μπορούμε να κατανοήσουμε σε μεγάλο βαθμό τι θέλει να πει το υποσυνείδητο; Σε μεγάλο βαθμό τα όνειρά μας αποτελούνται από σημάδια, ακατανόητη πλοκή, άλλες φορές είμαστε πρωταγωνιστές και άλλες όχι.

Ο μεγαλύτερος και πληρέστερος Ονειροκρίτης – Καζαμίας στο ελληνικό ίντερνετ σε περιμένει να τον εξερευνήσεις!

Ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα είναι ότι μόνο το 20% των ονείρων μας θυμόμαστε το πρωί που θα ξυπνήσουμε. Κάθε φορά που κοιμόμαστε βλέπουμε όνειρα, απλά τα πιο πολλά από αυτά αδυνατούμε να τα θυμηθούμε το πρωί με αποτέλεσμα να νομίζουμε ότι δεν έχουμε δει!

Στο mystik.gr δημιουργήσαμε τον μεγαλύτερο ελληνικό ονειροκρίτης – Καζαμία με απίστευτες ερμηνείες ονείρων! Πάνω από 1700 ερμηνείες ονείρων σε περιμένουν για να σου δώσουν τις απαντήσεις που ψάχνεις.  Εύκολα και γρήγορα μέσα από την αλφαβητική σειρά.  Επιλέγεις το γράμμα με το οποίο ξεκινά η λέξη που χαρακτηρίζει το όνειρό σου και στη συνέχεια την λέξη που χαρακτηρίζει το όνειρό σου. Πχ. Φόρεμα.  Επιλέγω το γράμμα Φ και στη συνέχεια την λέξη φόρεμα.

7 Βασικές κατηγορίες ονείρων που θα βρείτε στον πληρέστερο ονειροκρίτης – Καζαμία.

Τα προφητικά όνειρα.

Είναι τα όνειρα που προφητεύουν τι θα γίνει στο μέλλον. Χωρίς βέβαια να θεωρούμε απόλυτα ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί και στην πραγματικότητα.  Δεν βγαίνουν όλα τα όνειρα πραγματικά.  Όταν ξυπνήσουμε οι πρώτες μας κινήσεις που θα πρέπει να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να θυμηθούμε – νιώσουμε πια ήταν η γεύση, τι συναίσθημα μας άφησε το όνειρο το οποίο είδαμε. Είναι πολύ σημαντικό όσο καλό ή κακό ήταν το όνειρο που είδαμε να θυμόμαστε την επίγευση που μας άφησε το όνειρο. Επόμενη κίνηση μας πρέπει να είναι η όσο το δυνατόν ακριβέστερη καταγραφή του ονείρου μας, σημείωση σε ένα χαρτί τις βασικές λέξεις που χαρακτηρίζουν σημαντικά γεγονότα, σημάδια το όνειρό μας. Τέλος, ο ονειροκρίτης – καζαμίας θα σας δώσει ακριβείς ερμηνείες.

Τα όνειρα που επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά.

Πολλές φορές τυγχάνει να βλέπουμε τα ίδια όνειρα ξανά και ξανά. Και μάλιστα συμβαίνουν τα ίδια γεγονότα και με την ίδια σειρά! Δεν μπορεί όλοι τα έχετε δει, έτσι δεν είναι; Το πιο καταπληκτικό όμως που πιθανόν δεν έχετε συνειδητοποιήσει είναι ότι το συναίσθημα είναι το ίδιο πάντα που μας αφήνει! Και αυτό που πιθανόν να μην έχετε σκεφθεί ποτέ είναι ότι το συναίσθημα είναι πάντα κακό, φόβος, τρόμος κλπ. Σωστά; Και όμως έτσι είναι! Μην πανικοβάλλεσαι ο λόγος είναι ότι το υποσυνείδητο σου, σου στέλνει μηνύματα ότι κάποιος ενδόμυχος φόβος, ένα πρόβλημα, μία ανησυχία η οποία στην καθημερινότητα σου σε απασχολεί  χρειάζεται εξερεύνηση για βρεθεί η κατάλληλη λύση. Πίσω από αυτά τα όνειρα σχεδόν πάντα κρύβονται ψυχοσυναισθηματικές αιτίες. Καιρός λοιπόν για εξερεύνηση. Και τι καλύτερο από το να ξεκινήσεις από το mystik.gr  Ο ονειροκρίτης – καζαμίας θα σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις!

Όνειρα προειδοποίησης.

Τα όνειρα αυτά μας προειδοποιούν – μας στέλνουν μήνυμα ότι πιθανόν να αντιμετωπίσουμε κάποιο κίνδυνο ή διατρέχουμε κάποιο κίνδυνο και θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε.

Reality dreams ή όνειρα πραγματικότητας.

Τα όνειρα αυτά μας δείχνουν την συνέχεια ενός προβλήματος που ήδη βιώνουμε. Ένα σοβαρό ή μη πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε αλλά εμάς μας αγχώνει ιδιαίτερα. Το όνειρο αυτό θα σου δείξει την επιτυχή ή μη κατάληξη του προβλήματος αυτού. Π.χ Προσπαθείτε να αγοράσετε ένα ακίνητο που τόσο πολύ θέλετε, είστε σε διαπραγματεύσεις.  Βλέπετε το βράδυ στο όνειρό σας ότι σας τηλεφωνεί ο ιδιοκτήτης του ακινήτου και σας ζητά να υπογράψετε το συμβόλαιο αγοράς!  Δίνετε κάποιου είδους εξετάσεις, και πάρα πολλά άλλα παραδείγματα.

Έχω έμπνευση!

Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε δει την λύση σε ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί στο όνειρό σας; Εγώ τουλάχιστον αρκετές φορές, και μάλιστα κατά τις πρωινές ώρες. Τα όνειρα αυτά μας δίνουν ιδέες για δουλειές, συνεργασίες, λύσεις σε προβλήματα που μας ταλαιπωρούν. Η  Google και η γεννήτρια εναλλασσόμενου ρεύματος είναι ιδέες και λύσεις που είδαν οι εφευρέτες τους στα όνειρά τους!

Ο μεγαλύτερος και πληρέστερος Ονειροκρίτης – Καζαμίας στο ελληνικό ίντερνετ σε περιμένει να τον εξερευνήσεις!

Το παρελθόν είναι εδώ!

Εδώ έχουμε να κάνουμε ξεκάθαρα με όνειρα τα οποία μας δείχνουν τι έχει συμβεί στο παρελθόν και έμεινε βαθειά χαραγμένο  στη μνήμη μας, στη ψυχή μας. Τα όνειρα αυτά δεν έχουν προφητικό χαρακτήρα, αλλά είναι όνειρα που μας δείχνουν, το υποσυνείδητο μας,  μας λέει να προχωρήσουμε. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός! Και ναι έφτασε πλέον το πλήρωμα του χρόνου για να αφήσεις πίσω μια και καλή αυτή την τραυματική εμπειρία που είχες! Πολλές φορές μπορεί να βλέπουμε στο όνειρο μας τα γεγονότα τα ίδια ξανά και ξανά και κάθε φορά με διαφορετική αντίδραση από την πλευρά μας. Και διαφορετικό τέλος! Ανάλογα της αντίδρασης! Αυτό συμβαίνει διότι ενδόμυχα έχουμε την αγωνία, την απορία, αν είχα πάρει διαφορετική απόφαση, τι θα είχε συμβεί;

Δες τι λέει για τα όνειρά σου ο ονειροκρίτης – καζαμίας!


Όνειρα με ανθρώπους ή ζώα που έχουν πεθάνει.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει ονειρευτεί κάποιο δικό του πολυαγαπημένο πρόσωπο. Δεν έχει λαχταρήσει λίγες στιγμές ακόμη μαζί του ακόμη και στα όνειρα.  Αυτό συμβαίνει για τρεις λόγους.

1ον έχουμε μια βαθειά ανάγκη να επικοινωνήσουμε με αυτό το πρόσωπο και η επιθυμία μας αυτή γίνετε πράξη μέσω των ονείρων.

2ον Αντιμετωπίζουμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα ή βρισκόμαστε μπροστά σε ένα δίλλημα και απαιτείτε να λάβουμε μία σοβαρή απόφαση.  Χρειαζόμαστε λοιπόν την συμβουλή τους, την καθοδήγησή τους.

3ον  όταν κάποιος βρίσκεται βαριά άρρωστος έχει παρατηρηθεί ότι βλέπει συγγενείς που έχουν φύγει από τη ζωή. Αδέρφια, πατέρα, μάνα. Συνήθως αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό μήνυμα ότι και αυτός που τα βλέπει σύντομα θα αφήσει αυτόν τον μάταιο κόσμο. Και θα συναντήσει τους αγαπημένους του εκεί ψηλά στον ουρανό.

Δεν υπάρχει όνειρο που να μην έχει την αντίστοιχη ερμηνεία ο ονειροκρίτης καζαμίας του mystik.gr!

Γιατί όμως βλέπω όνειρα; Τι συμβαίνει;

Το ερώτημα αυτό απασχολεί τον άνθρωπο αιώνες τώρα. Χρόνιες επιστημονικές μελέτες για τα όνειρα και την λειτουργία του εγκεφάλου, όσον αφόρα αυτά, δεν έχουν αποδώσει ακόμα απόλυτα βάσιμο συμπέρασμα.

Κάποιοι θεωρούν, κυρίως όσοι ανήκουν στο χώρο της ψυχολογίας και της ψυχιατρικής, ότι τα όνειρα αποτελούν δημιουργήματα του υποσυνειδήτου. Αυτό ισχύει, αφού ερεθίσματα ή γεγονότα της ημέρας ή βιώματα όλης μας της ζωής έχουν άμεσα αντίκτυπο στο προϊόν των ονείρων μας, όπως και η αναβίωση αναμνήσεων, φαινομενικά ξεχασμένων.

Ωστόσο, παρά τις εικασίες ή κάποιες μελέτες μένει ανεξήγητο το πώς και γιατί βλέπουμε όνειρα κατά την διάρκεια του ύπνου. Επίσης γιατί μερικά τα θυμόμαστε καθαρά ή θολά ή δεν τα θυμόμαστε καθόλου, αφού οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ονειρευόμαστε σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του ύπνου.

Με πάνω από 1700 καταπληκτικές ερμηνείες ονείρων αυτός ο ονειροκρίτης καζαμίας θα σε ξετρελάνει!

Η ύπαρξη τους όμως, εξυπηρετεί κάποιο βιολογικό, ψυχολογικό ή μεταφυσικό μηχανισμό;

Είναι μια απλή λειτουργία του εγκεφάλου που επεξεργάζεται πληροφορίες, αποτελούν κάποια ένδειξη σχετικά με την ψυχολογική μας κατάσταση ή κάποια προμήνυμα για το μέλλον;

Ακόμα και σήμερα, καμία περίπτωση δεν έχει επικρατήσει των υπολοίπων, αλλά και καμία δεν έχει απορριφθεί. Εμείς πιστεύουμε στα όνειρα και ο ονειροκρίτης – καζαμίας μας δίνει τις απαντήσεις που ψάχνουμε!

Δες μερικές απίστευτες αλήθειες που είμαστε σίγουροι ότι δεν γνωρίζεις!

  1. Οι τυφλοί άνθρωποι βλέπουν περισσότερα όνειρα από ανθρώπους που έχουν κανονική όραση!
  1. Τα όνειρα που βλέπουμε κατά την διάρκεια του ύπνου μας επηρεάζονται άμεσα, εάν προηγουμένως έχουμε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ!
  1. Όσο μεγαλώνουμε τόσο τα όνειρα μειώνονται!
  1. Πάνω από το 90% των ονείρων που έχουμε δει, δεν τα θυμόμαστε καν το πρωί!
  1. Περισσότεροι από τους μισούς ανθρώπους που βλέπουμε σε ένα όνειρο, είναι γνωστοί αυτού που ονειρεύεται!
  1. Δεν μπορούμε να ονειρευτούμε ότι διαβάζουμε ένα βιβλίο!
  1. Η Google αλλά και η γεννήτρια εναλλασσόμενου ρεύματος είναι ιδέες που γεννήθηκαν σε όνειρο! Απίθανο;
  1. Sex! Κατά την διάρκεια του ύπνου ένας άντρας έχει μέχρι και 20 φορές πλήρη στύση!

Με πάνω από 1700 καταπληκτικές ερμηνείες ονείρων αυτός ο ονειροκρίτης καζαμίας θα σε ξετρελάνει!

  1. Οι γυναίκες ονειρεύονται πιο πολύ εσωτερικούς χώρους και διακόσμηση και οι άντρες εξωτερικούς χώρους και επιθετικά όνειρα!
  1. Αϋπνία, υπνική άπνοια ή λήψη υπνωτικών σκευασμάτων επηρεάζει άμεσα και σε μεγάλο βαθμό τα όνειρα!
  1. Εμπειρίες ή πρόσωπα που υπήρξαν στην καθημερινότητα μας, 5-7 μέρες πριν ή την ίδια ημέρα, έχουν πολύ περισσότερες       πιθανότητες να ανέλθουν στο όνειρο μας, από αντίστοιχες, των τελευταίων 2-4 ημερών!
  1. Σύμφωνα με τους νευροεπιστήμονες, η ταχεία κίνηση των ματιών στη φάση του ύπνου, προδίδει το σημείο που το άτομο αρχίζει να ονειρεύεται!
  1. Σύμφωνα με την ψυχολογία, το άτομο που ονειρεύεται, με ειδικά τεχνάσματα, μπορεί να ελέγχει τα όνειρα του και να τα δρομολογήσει όπως αυτός επιθυμεί.
  1. Αν και οι επιστήμονες αρνούνται κατηγορηματικά την ιδιότητα των ονείρων να προβλέπουν το μέλλον, υπάρχουν αποδεδειγμένες περιπτώσεις ατόμων που όντως ονειρεύτηκαν μελλοντικό συμβάν. Όπως ο Αβραάμ Λίνκολν, που ονειρεύτηκε την δολοφονία του!
  1. Όταν τα όνειρα συνοδεύονται και από υπνοβασία, μπορεί να συμβούν τα πιο περίεργα αλλά και επικίνδυνα γεγονότα. Σπουδαία παραδείγματα αποτελούν η περίπτωση ενός νοσηλευτή, που υπνοβατούσε ενώ ονειρευόταν ότι είναι ζωγράφος και δημιούργησε στην πραγματικότητα καταπληκτικά πορτρέτα, η περίπτωση κάποιου που οδήγησε ενώ κοιμόταν, ταξίδεψε και σκότωσε τον ξάδερφό του αλλά και περιπτώσεις σεξουαλικών οργιών ή αυτοκτονιών, που συνέβησαν λόγω υπνοβασίας!

Είναι τα όνειρα προειδοποιήσεις ή μηνύματα;

Τα όνειρα είναι, είτε όπως ορισμένοι υποστηρίζουν, αγγελιοφόροι ψυχολογικών μηνυμάτων, είτε όπως κάποιοι άλλοι θεωρούν, είναι προειδοποιήσεις ή προμηνύματα κάποιου μελλοντικού συμβάντος.
Στην πρώτη περίπτωση, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα μηνύματα των ονείρων μας ως ένα είδος αυτοψυχανάλυσης, ερμηνεύοντας τα, αναγνωρίζοντας την ψυχολογική μας κατάσταση εκείνη την περίοδο και βοηθώντας τον εαυτό μας να έρθει σε ψυχική ισορροπία. Ο ονειροκρίτης – καζαμίας είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο ερμηνείας ονείρων!

Πως μπορώ να το καταφέρω αυτό; Τι πρέπει να κάνω;

  1. Δες το κάθε όνειρο και την παραμικρή λεπτομέρεια μέσα σε αυτό, ως ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη. Το κάθε αντικείμενο, φυτό, ζώο ή πρόσωπο κάτι συμβολίζει στην ψυχοσύνθεση σου. Σημείωσε τα όνειρα σου και παρατήρησε τι επαναλαμβάνεται σε αυτά και ποια η ψυχολογική σου κατάσταση σε εκείνες τις περιόδους και κάνε την αυτοκριτική σου, ώστε να μπορέσεις να εξελιχθείς. Ο ονειροκρίτης – καζαμίας θα σε βοηθήσει σε αυτό αρκετά!
  2. Δώσε μεταφορική έννοια σε αυτά που βλέπεις. Μπορεί να δεις ας πούμε, ένα κόκκινο αυτοκίνητο και να μην σημαίνει φαινομενικά για σένα κάτι. Κόκκινο αυτοκίνητο όμως μπορεί π.χ. να είχε ο πατέρας σου που μένει μακριά, κατά την διάρκεια της  παιδικής σου ηλικίας, όπου και το όνειρο σημαίνει έντονη υποσυνείδητη επιθυμία να τον δεις ή ότι σου έλειψε.
  3. Όσο πιο συχνά βλέπεις στον ύπνο σου, τον εαυτό σου, διαφορετικό από την πραγματικότητα, είτε εμφανισιακά, είτε το φύλο, είτε ως προσωπικότητα, τόσο περισσότερο πρέπει να επικεντρωθείς στην πραγματικότητα σε ριζικές αλλαγές που πρέπει να κάνεις στη ζωή σου. Ο ονειροκρίτης καζαμίας του mystik.gr είναι εδώ για να σε βοηθήσει να βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις!
  4. Χρησιμοποίησε τους εφιάλτες για καλό! Οι εφιάλτες συνήθως δηλώνουν συγκαλυμμένα πάθη και εχθρότητες,  φόβους και άγχη. «Διάβασε» τους και καταπολέμησε τα!

Ο μεγαλύτερος και πληρέστερος Ονειροκρίτης – Καζαμίας στο ελληνικό ίντερνετ σε περιμένει να τον εξερευνήσεις!

  1. Όσο περισσότερο δεν μπορείς να πάρεις τον έλεγχο του ονείρου στα χέρια σου και γίνεσαι υποχείριο του, τόσο μεγαλύτερο το χάος και η σύγχυση στην καθημερινή σου ζωή. Παρατήρησε το και πράξε ανάλογα!Επίσης κάποια όνειρα, ερμηνεύοντας τα ψυχολογικά, προδίδουν την κατάσταση της αισθηματικής μας αλλά και της κοινωνικής μας ζωής και μας βοηθούν να κρατήσουμε ισορροπίες. Ο ονειροκρίτης – καζαμίας είναι εδώ για να σε βοηθήσει να δώσεις σωστές ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης - Καζαμίας. 8 Σύμβολα που βλέπεις συχνά σε ένα όνειρο και τι σημαίνουν:

Είναι κάποια συγκεκριμένα σύμβολα σε αυτού του είδους τα όνειρα, όπου η συνηθέστερη σημασία τους είναι η εξής:

1. Φιλί: Δεν έχει σημασία ποιον φιλάς. Το όνειρο δηλώνει ότι η αισθηματική και κοινωνική ζωή σου, βρίσκεται σε καλό δρόμο και μπορείς να την καλυτερεύσεις ακόμα περισσότερο. Τουλάχιστον αυτό μας λέει ο ονειροκρίτης – καζαμίας του mystik.gr
2. Συγκέντρωση κόσμου: Είτε το όνειρο αφορά μία μεγάλη παρέα, είτε ένα πάρτι ή γιορτή, δηλώνει καλή κοινωνική ζωή και αγάπη για και προς τους ανθρώπους.Δες το στον ονειροκρίτης καζαμίας του mystik.gr
3. Σκύλος: Ο σκύλος στο όνειρο, όσο πιο άγριος, κακός ή απωθητικός είναι, τόσο περισσότερο έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη μεταξύ εσένα και του συντρόφου ή κάποιου φίλου. Ίσως πρέπει να ψάξεις όλα τα ενδεχόμενα εκτενέστερα.
4. Φίλοι που δεν φαίνεται ή δεν βλέπεις πρόσωπο: Υποσυνείδητα ξέρεις ότι αυτό το άτομο δεν παίζει με ανοιχτά χαρτιά ή κάποια πράξη του σε έκανε να το νιώθεις αυτό. Εξακρίβωσε το!
5. Διαδρομή: Όταν όσα διαδραματίζονται σε ένα όνειρο έχουν έναν συγκεκριμένο προορισμό, στον οποίο δεν φτάνεις ποτέ αλλά παραμένεις στη διαδρομή, τότε το όνειρο μιλά για μία φάση της ζωής σου, όπου βάζεις τα πράγματα σε τάξη, μέχρι την τελική ευτυχία.

Ο μεγαλύτερος και πληρέστερος Ονειροκρίτης – Καζαμίας στο ελληνικό ίντερνετ σε περιμένει να τον εξερευνήσεις!

6. Φαγητό και ποτό: Η κατανάλωση φαγητού και ποτού στο όνειρο είναι αισιοδοξία, πληρότητα και απόλαυση από την παρούσα κατάσταση της ζωής σου. Ο ονειροκρίτης – καζαμίας του mystik.gr δύσκολα θα σου δώσει λανθασμένη ερμηνεία ονείρου!
7. Ξαφνική ερήμωση: Ένα κατεστραμμένο σπίτι ή μία πόλη από φωτιά, βόμβα κτλ, δηλώνει ότι μία σχέση ερωτική ή φιλική έχει έρθει στο τέλος της, χωρίς να ήταν αυτό το επιθυμητό αποτέλεσμα.
8. Χαμένος έλεγχος οχήματος: Όταν στο όνειρο, οδηγώντας ένα όχημα και συνεχώς χάνεις τον έλεγχο του σε επικίνδυνο σημείο, τότε σου δηλώνει την έντονη ανησυχία σου για μία σχέση που οδεύει προς την καταστροφή.

Ονειροκρίτης - Καζαμίας. Τα 25 όνειρα που βλέπουμε ποιο συχνά!

Σχολείο, διαγώνισμα, τάξη, δάσκαλος 
2. Κυνηγημένος
3. Σεξουαλικές εμπειρίες
4. Πτώση
5. Καθυστερήσεις, εμπόδια, αποτυχία ολοκλήρωση ς κάποιου στόχου μετά από προσπάθεια
6. Πρόσωπο ζωντανό, το όποιο στην πραγματικότητα είναι νεκρό ή το αντίστροφο
7. Επίθεση, απόπειρα δολοφονίας, φόνος από και προς αυτόν που ονειρεύεται
8. Γύμνια και ντροπή
9. Παγιδευμένος, φυλακισμένος ή δεμένος
10. Φαγητό
11. Κολύμπι
12. Έντομα ή φίδια 
13. Δόντια που πέφτουν ή χαλάνε ή κουνιούνται
14. Μαλλιά που πέφτουν
15. Παιδική ηλικία
16. Χάνοντας τον έλεγχο κατά την διάρκεια της οδήγησης
17. Φωτιά
18. Τέρατα, θηρία, διάβολος, φαντάσματα
19. Πλημμύρες ή μεγάλα κύματα 
20. Είδωλο σε καθρέφτη
21. Πνιγμός
22. Συντριβή αεροπλάνου ή άλλου ιπτάμενου οχήματος
23. Σεισμός
24. Εξωγήινοι
25. Τρομακτικές εμπειρίες εντός ανελκυστήρα

Follow us Facebook Youtube Instagram

Ancient witch book with magic spell, black candles and decorated bottles. Halloween, esoteric and occult background. No foreign text, all symbols on pages are fictional.

Πανίσχυρα Ξόρκια!

Άκρως αποτελεσματικά με Θεαματικά και Άμεσα αποτελέσματα ακόμη και σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις!
Γι αυτούς που επιμένουν στο καλύτερο. Χρειάζεται ταλέντο, ικανότητες, γνώση και εμείς τα έχουμε, όλα! Θα ορκίζεστε στο όνομά μας!

Medicinal Alchemy

Θαυματουργά Ελιξήρια!

Πανίσχυρα, αυθεντικά και ανόθευτα! Μια επένδυση για το μέλλον με άμεσα αποτελέσματα! Μια έξυπνη επιλογή!
Hand holding tarot card with candlelight on the darkness background for Astrology Occult Magic illustration / Magic Spiritual Horoscopes and Palm reading fortune teller concept

Χαρτομαντεία - Προβλέψεις!

Αλάνθαστες προβλέψεις με ακρίβεια στις απαντήσεις μας! Τώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται να γνωρίζετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον! Και εμείς μπορούμε...
https://mystik.gr/wp-content/uploads/2020/09/planets_footer.png

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία
info@mystik.gr
Λεωφόρος Μεσογείων 2, Αθήνα, 115 27
Τρόποι Πληρωμής
paypal
mastercard
visa
Western Union

© 2020 Copyright. All rights reserved.

0
    Προϊόν Τιμή Ποσότητα Σύνολο

Σύνολα Καλαθιού

Υποσύνολο 0.00
Σύνολο 0.00