Ο χρόνος εκτέλεσης της παραγγελίας και ο χρόνος παραλαβής του δέματος

Τις παραγγελίες ετοιμάζουμε και στέλνουμε συνήθως μέσα σε 3 ημέρες. Σε περίπτωση πληρωμής με τραπεζική κατάθεση,η διάρκεια εκτέλεσης παραγγελίας παρατείνεται μέχρι το ποσό να πιστωθεί στον λογαριασμό μας.
Για κάθε στάδιο της εκτέλεσης παραγγελίας ενημερώνουμε μέσω email, τηλεφωνικώς ή μέσω messenger. Η κατάσταση της παραγγελίας μπορεί να ελεγχθεί συνδέοντας στον προσωπικό σας λογαριασμό. Η παράδοση διαρκεί 4-5 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της αποστολής του δέματος από την έδρα μας.

Προσοχή! Ο χρόνος εκτέλεσης και της παράδοσης των παραγγελιών δεν περιλαμβάνει τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις αργίες.

Μέθοδοι πληρωμής στο mystik.gr

Με ποιο τρόπο γίνεται η πληρωμή της παραγγελίας;

1. Τραπεζικό έμβασμα
Τα στοιχεία του λογαριασμού:

Τράπεζα: BANCA COMERCIALA ROMANA S.A
BIC: RNCBROBU
IBAN: RO 55RNCB 0179 1671 8736 0002
Δικαιούχος Λογαριασμού: WILL POWER CONSULTING SERVICES SRL

Σαν αιτιολογία πληρωμής παρακαλούμε δηλώστε το όνομά σας.

2. Πληρωμή με κάρτα μέσα από το site απο την εφαρμογή stripe

Το κόστος παράδοσης.

Το κόστος παράδοσης των προϊόντων υπολογίζετε αυτόματα κατά την διάρκεια της παραγγελίας σας, βάσει της διεύθυνσης παράδοσης που έχετε δηλώσει. Σε κάθε περίπτωση πριν πληρώσετε σας εμφανίζεται στην οθόνη το συνολικό κόστος όπως επίσης και το κόστος μεταφοράς του προϊόντος

Επιστροφή Προϊόντων

Σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατή η επιστροφή προϊόντων καθώς και χρημάτων. Όλα τα προϊόντα που εμπορευόμαστε είναι κατασκευασμένα ειδικά και ΜΟΝΟ για εσάς και για κανέναν άλλον. Συνεπώς είναι αδύνατη η χρησιμοποίηση του προϊόντος από μέρους μας σε κάποιον άλλον πελάτη.

Follow Us

Επικοινωνία
info@mystik.gr
+30 698 698 5898
Κόστος τηλεφωνικών κλήσεων
Newsphone χρέωση στ. 1,56€/1’ κιν. 1,59€/1’ συμπ/νου φπα. Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος κινητής τηλεφωνίας. Helpline 2109472166

© 2019 Copyright. All rights reserved.