ΞόρκιαΠροστασία από Μαγεία

99.99

«Με την εργασία Προστασία από Μαγεία πετυχαίνουμε την ολοκληρωτική κάλυψη – προστασία από κάθε είδους μάγια. Βουντού, μαύρη μαγεία κλπ. Επίσης πλέον προστατεύεστε από γλωσσοφαγιά, κακό μάτι, αρνητικές επιρροές από τον Ουρανό αλλά και αρνητικές σκέψεις δικές σας. Προστατεύετε τον γάμο σας, την σχέση σας, προστατεύεστε από κατάρες, την οικογένεια σας!» Γι΄ όσους επιμένουν στο καλύτερο!

Περιγραφή

Προστασία από Μαγεία.

Άκρως αποτελεσματικό με θεαματικά και άμεσα αποτελέσματα ακόμη και σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις!

ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ

Με την εργασία Προστασία από Μαγεία πετυχαίνουμε την ολοκληρωτική κάλυψη – προστασία από κάθε είδους μάγια. Σολομωνική, Βουντού, μαύρη μαγεία κλπ.

Επίσης πλέον προστατεύεστε από γλωσσοφαγιά, κακό μάτι, αρνητικές επιρροές από τον Ουρανό αλλά και αρνητικές σκέψεις δικές σας.

Δημιουργούμε μία πανίσχυρη ασπίδα προστασίας ενάντια σε οποιανδήποτε μορφή κακόβουλης πράξης μαγείας, γλωσσοφαγιάς, κακό μάτι, αρνητικές επιρροές.

Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Μία πανίσχυρη εργασία που πραγματικά θα σας προστατεύσει από οποιανδήποτε μορφή μαγείας!

ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΜΑΓΙΑ

    1. Όνομα
    2. Όνομα μητέρας
    3. Ημερομηνία γέννησης ( δική σας, όχι της μητέρας σας )
    4. Φωτογραφία

π.χ Μαρία της Ιωάννας, 23/5/2000. Δεν χρειαζόμαστε επώνυμο. Η φωτογραφία θα πρέπει να είναι καθαρή και χωρίς γυαλιά ηλίου.

Τρόποι αποστολής των στοιχείων

Μέσω email, viber ή messenger.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Η εργασία Προστασία από Μάγια είναι κατάλληλη για όσους θέλουν να προστατεύσουν αποτελεσματικά, τον εαυτό τους, την σχέση τους, την οικογένεια τους από επιθέσεις μαγείας.

Μπορεί να γίνει και εργασία σε ζευγάρι για προστασία από εχθρούς που πιθανόν να θελήσουν να σας χωρίσουν. Πολλές φορές αντιμετωπίζουμε περιπτώσεις όπου έχουν γίνει εργασίες από φιλικά άτομα του ζευγαριού για να χωρίσουν.

Προστατεύστε την σχέση σας αποτελεσματικά και μην αφήσετε την κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου!

ΥΛΙΚΑ

Η εργασία Προστασία από Μαγεία είναι αποκλειστικά δικιά μας εργασία. Εξ άλλου δεν είναι ποτέ δυνατόν να πιστέψει κάποιος ότι μία τόσο σοβαρή εργασία μπορεί να γίνει από τον καθένα.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση της εργασίας είναι αυθεντικά και ανόθευτα.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται καθαγιάζονται και ξαστρίζονται ΜΟΝΟ σε βροχερές ημέρες πανσελήνου!

Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να πάρουμε από τα υλικά το μέγιστο των δυνατοτήτων τους Χ100 με αποτέλεσμα την μεγιστοποίηση της δύναμης που θα μας δώσουν! Το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό!

Προστασία μαγείας με αυγό, με ζάχαρη, με αλάτι, με θάλασσα, με μολύβι ή με αγιασμό  δεν υπάρχει. Είναι αστείο και μόνο να πιστέψει κάποιος ότι μπορεί να πετύχει κάποιος Προστασία μαγείας με αυγό, με αλάτι, με θάλασσα, με μολύβι ή με αγιασμό και μόνο…

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα αποτελέσματα της εργασίας είναι άμεσα. Μετά το πέρας της εργασίας το άτομο προστατεύετε  από Μάγια. Η προστασία από Μάγια διαρκεί για 3 χρόνια. Μετά το τέλος της 3ετιας και εφ όσον το άτομο το επιθυμεί μπορεί να γίνει ανανέωση της προστασίας.
Η προστασία καλύπτει όλα τα είδη μαγείας και όλες τις βαθμίδες. Σολομωνική, Αρνητικές επιρροές, κατάρες, γλωσσοφαγιά, κακό μάτι, βασκανία κ.α

ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

* Και όλα αυτά με εγγύηση επιστροφής χρημάτων! Είμαστε τόσο σίγουροι, ξέρουμε τι κάνουμε, πόσο δυνατή είναι η εργασία μας.

ΤΟ ΘΕΛΩ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ

Μα είναι πολύ απλό, αγοράζετε την εργασία Προστασία από Μαγεία και στη συνέχεια μας στέλνετε τα στοιχεία που χρειάζονται με τους εξής διαθέσιμους τρόπους. Email, viber, messenger.
Παραμένουμε πάντα δίπλα σας, θα είμαστε μαζί σε αυτόν τον αγώνα και μαζί θα τον κερδίσουμε!

Follow us Facebook Youtube Instagram

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη.

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Προστασία από Μαγεία”

https://mystik.gr/wp-content/uploads/2020/09/planets_footer.png

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία
info@mystik.gr
Λεωφόρος Μεσογείων 2, Αθήνα, 115 27
Τρόποι Πληρωμής
paypal
mastercard
visa
Western Union

© 2020 Copyright. All rights reserved.

0
    Προϊόν Τιμή Ποσότητα Σύνολο

Σύνολα Καλαθιού

Υποσύνολο 0.00
Σύνολο 0.00