Ζώδια - ωροσκόπος background. mystik.gr

Ταρώ

Ρίξτε ΔΩΡΕΑΝ τις κάρτες Ταρώ με αυτή την πανάρχαια μέθοδο των 4 καρτών.

Οι ερμηνείες των καρτών είναι από αριστερά προς τα δεξιά. Παρελθόν, παρών, μέλλον και η απάντηση στο ερώτημά σας.

Προσοχή, θα πρέπει πριν ρίξετε τις κάρτες να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην ερώτηση σας, όπως ένας επαγγελματίας.

Μην ρίχνετε ξανά και ξανά τις κάρτες Ταρώ, μία φορά αρκεί!

Ζώδια - ωροσκόπος background. mystik.gr

Η Αρχιέρεια

Πολύ σύντομα θα λύσετε ένα μυστήριο που σας απασχολούσε εδώ και αρκετό καιρό. Οι μάσκες θα πέσουν κι έτσι θα αποκαλυφθούν οι διπρόσωποι. Ευτυχώς εσείς έχετε την ικανότητα και την διαίσθηση να ξεχωρίζετε το καλό από το κακό. Το σίγουρο είναι πως έπειτα από αυτή την εμπειρία θα βγείτε διπλά κερδισμένοι.

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τον κοινωνικό σας περίγυρο και ιδιαίτερα με τις γυναίκες. Κάποια γυναίκα εποφθαλμιά την θέση σας, επαγγελματική ή κοινωνική. Υπάρχει περίπτωση να πληγωθείτε, γιατί αυτή η συμπεριφορά είναι κάτι που δεν περιμένατε. Μην πιστεύετε ότι σας λένε. Φανείτε λίγο επιφυλακτικοί.

Η Δικαιοσύνη

Πριν πάρετε μία σημαντική απόφαση, καλό θα ήταν να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά. Ευτυχώς για εσάς οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι προς όφελός σας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να τερματίσετε μία παλιά σχέση ή ένα μακροχρόνιο δεσμό σε οποιονδήποτε τομέα, επαγγελματικό ή συναισθηματικό.

Τον τελευταίο καιρό έχετε μάθει πράγματα που σας έχουν κάνει να νιώθετε πολύ άσχημα. Αισθάνεστε ότι είστε έτοιμοι να καταρρεύσετε με όλα αυτά τα προβλήματα που έχουν βγει στο προσκήνιο. Μία αδικία που θα γίνει εις βάρος σας θα σας χαλάσει τη διάθεση, ακόμη πιο πολύ. Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Ο Μάγος

Θα παρουσιαστούν κάποιες ξαφνικές ευκαιρίες στη ζωή σας. Ευτυχώς για εσάς, θα τις εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο και έτσι θα έχετε αίσιο αποτέλεσμα. Το πιθανότερο είναι ότι θα έχετε και επαγγελματική άνοδο, σε μορφή προαγωγής, κι αυτό είναι κάτι που το περιμένατε.

Δεν είναι καθόλου απίθανο να σταματήσετε κάποια δραστηριότητα ή εργασία λόγω της κακής διαχείρισης των πραγμάτων. Προσπαθήστε να κινηθείτε προσεκτικά αν θέλετε να μην υπάρξει κάποια οριστική ρήξη. Γενικότερα μην κάνετε κάποια ξαφνική κίνηση για την οποία θα μετανιώσετε.

Ο Κρεμασμένος

Έφτασε πλέον ο καιρός να μιλήσετε ξεκάθαρα με τον σύντροφό σας. Αυτά που τρομάζουν περισσότερο είναι τα λόγια που δεν έχουν ειπωθεί. Ίσως αυτή να είναι και η αιτία για τον χωρισμό, για τον οποίο βέβαια δεν θα μετανιώσετε! Πείτε έστω και για μία φορά τα πράγματα με το όνομά τους, όσο κι αν σας κοστίσει αυτό.

Καλώς ή κακώς θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα άμεσο δίλημμα και θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Το θέμα όμως είναι ότι εσείς θα αποφασίσετε να πάρετε τον εύκολο δρόμο, καθώς η προσπάθεια για το καλύτερο φαντάζει πολύ δύσκολη. Αν τελικά η μετριότητα είναι αυτή που σας καλύπτει ακολουθήστε τα πιο εύκολα μονοπάτια.

Δημοφιλέστερα

100% επιτυχία με την εγγύηση του mystik.gr

Εικόνα από το mystik.gr

Ξόρκι Δέσιμο & Φούντωμα Σχέσης - Αγάπης

149,99€

Ξόρκια mystik.gr

Ξόρκι Επανασύνδεσης - Επαναφοράς

99,99€

Εικόνα από το mystik.gr

Ξόρκι Υποταγής

99,99€

Ξόρκια mystik.gr

Ξόρκι Γάμου

99,99€

Πάρτε τις προσωπικές σας προβλέψεις !

Επιλέξτε ανάμεσα σε Προσωπικές Προβλέψεις, Αριθμολογία, Ταρωσοφία, Ενόραση, Χαρτομαντεία και βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε!

Άντα Λεούση. Προβλέψεις mystik.gr

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ – ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΤΑΡΩΣΟΦΙΑΆντα Λεούση

Με οδηγό μου το “κληρονομικό χάρισμα” της μητέρας μου σου δίνω τις προσωπικές σου προβλέψεις με 3 αναλυτικές Μεθόδους!

Αλίκη Νικολαιδου. Προβλέψεις mystik.gr

ΕΝΟΡΑΣΗ – ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ – ΤΑΡΩΑλίκη

Σου δίνω ξεκάθαρα όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματά σου! Τα πάντα σου είναι αβέβαια, το Μέλλον σου όμως ΟΧΙ γιατί έχω τη δύναμη και μπορώ να στο αποκαλύψω!

Μάρω η Σμυρνιά. Προβλέψεις mystik.gr

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣΜάρω η Σμυρνιά

Ανοίγω το χαρτί και βλέπω το μέλλον σου ….

Δεν χρειάζεται να πεις τίποτα, θα σου πω με το νι και με το σίγμα το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον ….

Όλες οι απαντήσεις σου δίνονται μόνο με 1 Τηλεφώνημα!

Πλανήτες footer απο το mystik.gr

Follow Us

Επικοινωνία
Bd. Tudor Vladimirescu 255, Biroul nr. 206, Etaj 2, Drobeta Turnu Severin, 220206 Mehedinti, Romania
info@mystik.gr
+40 352 086060
Κόστος τηλεφωνικών κλήσεων