fbpx
 

Ταρώ

Ρίξτε ΔΩΡΕΑΝ τις κάρτες Ταρώ με αυτή την πανάρχαια μέθοδο των 4 καρτών.

Οι ερμηνείες των καρτών είναι από αριστερά προς τα δεξιά. Παρελθόν, παρών, μέλλον και η απάντηση στο ερώτημά σας.

Προσοχή, θα πρέπει πριν ρίξετε τις κάρτες να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην ερώτηση σας, όπως ένας επαγγελματίας.

Μην ρίχνετε ξανά και ξανά τις κάρτες Ταρώ, μία φορά αρκεί!

Ζώδια, ωροσκόπος. mystik.gr

Η Σελήνη

Αν έχετε μία μακροχρόνια σχέση, στο άμεσο μέλλον θα ζήσετε μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής σας. Η σχέση σας θα περάσει στο επόμενο στάδιο με τη μορφή μίας επισημοποίησης ή πιο απλά ενός γάμου. Το σίγουρο είναι πως το μέλλον το δικό σας και του συντρόφου σας είναι κοινό.

Δυστυχώς τα όνειρα που κάνετε εδώ και καιρό δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από ψευδαισθήσεις. Πάψτε να ονειροβατείτε και φροντίστε να δείτε τα πράγματα λίγο πιο ρεαλιστικά. Μην δείχνετε εμπιστοσύνη σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί το πιθανότερο είναι ότι θα σας βλάψουν.

Ο Ήλιος

Είναι καιρός να αρχίσετε να πραγματοποιείτε τα σχέδιά σας για μία κοινή πορεία με τον σύντροφό σας, τώρα που τα αισθηματικά σας πάνε από το καλό στο καλύτερο. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κάποια επισημοποίηση στη σχέση σας. Να είστε έτοιμοι να απαντήσετε θετικά.

Προσπαθήστε να μην φτάνετε τα πράγματα στα άκρα, ακόμη κι αν οι καταστάσεις δεν εξελίσσονται ακριβώς όπως τις θέλετε. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στον αισθηματικό τομέα. Μην πιέζετε τον σύντροφό σας, γιατί τα πράγματα μπορεί να έχουν διαφορετική πορεία από αυτή που φανταστήκατε. Διατηρήστε τις ισορροπίες όσο καλύτερα μπορείτε.

Η Κρίση

Έφτασε πλέον η στιγμή για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα και τις ιδέες σας πράξεις. Αν το κάνετε αυτό θα χαροποιήσετε τόσο τον εαυτό σας, όσο και τους γύρω σας. Αν πρέπει να πάρετε κάποια απόφαση, το σίγουρο είναι ότι όποια κι αν είναι αυτή, τα αποτελέσματα της θα είναι θετικά.

Αν και δεν είναι καθόλου ευχάριστο, καλά θα κάνετε να είστε προετοιμασμένοι γιατί είναι πάρα πολύ πιθανή μία αποτυχία. Επικεντρωθείτε στο πρόβλημα που υπάρχει αν θέλετε να βρείτε τη λύση σου. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα σε βάθος και μην βλέπετε μόνο την επιφάνεια.

Ο Διάβολος

Αν είστε ελεύθεροι πολύ σύντομα θα βρεθεί στο δρόμο σας το άλλο σας μισό. Αν όμως είστε παντρεμένοι ή έστω δεσμευμένοι, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί είναι πάρα πολύ πιθανό να δημιουργήσετε μία παράνομη σχέση. Παρόλα αυτά, παράνομη ή μη, αυτή η σχέση θα είναι γεμάτη από έντονο πάθος.

Θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή γιατί τα πράγματα στην σχέση σας ή στο γάμο σας δεν πάνε και τόσο καλά. Ο σύντροφος σας δεν είναι πλέον αυτός που ήταν. Αργά ή γρήγορα θα δημιουργηθούν καβγάδες και παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, αν δεν θέλετε να χάσετε αυτό που έχετε.

Δημοφιλέστερα

100% επιτυχία με την εγγύηση του mystik.gr

xorkia-mystik.gr
Πανίσχυρο ξόρκι για Δέσιμο και Φούντωμα σχέσης με εγγυημένα αποτελέσματα κατασκευασμένο από πανάρχαιες συνταγές 450 ετών αποκλειστικά στα στοιχεία σας με άμεσα αποτελέσματα ακόμη και στις ποιο δύσκολες περιπτώσεις !
149.99
xorkia-mystik.gr
Πανίσχυρο ξόρκι για Επανασύνδεση - Επαναφορά σχέσης με εγγυημένα αποτελέσματα κατασκευασμένο από πανάρχαιες συνταγές 450 ετών αποκλειστικά στα στοιχεία σας με άμεσα αποτελέσματα ακόμη και στις ποιο δύσκολες περιπτώσεις !
199.99
xorkia-mystik.gr
Πανίσχυρο ξόρκι Υποταγής με εγγυημένα αποτελέσματα κατασκευασμένο από πανάρχαιες συνταγές 450 ετών αποκλειστικά στα στοιχεία σας με άμεσα αποτελέσματα ακόμη και στις ποιο δύσκολες περιπτώσεις !
149.99

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣΠάρτε τις προσωπικές σας προβλέψεις !

Επιλέξτε ανάμεσα σε Προσωπικό Αστρολογικό Χάρτη, Προσωπική Ερωτική Συναστρία και Προσωπικές Αστρολογικές Μηνιαίες Προβλέψεις. Λάβετε τις προσωπικές αναλύσεις στο email σας.

erotiki-synastria-mystik.gr
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
Προσωπικός Αστρολογικός Χάρτης με εύρεση ωροσκόπου στον γενέθλιο χάρτη σας και αναλυτική ερμηνεία των πλανητών και Οίκων !
9.99
erotiki-synastria-mystik.gr
ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ
Σύγκριση των δύο γενέθλιων χαρτών. Εσάς και του συντρόφου σας με ανάλυση των πλανητών και οίκων. Μάθετε για γάμο, διάρκεια σχέσης, συμπεριφορά συντρόφου, γνωρίστε τα θετικά και αρνητικά σημεία της σχέσης αυτής και οδηγηθείτε σε μία καλύτερη κατανόηση του συντρόφου σας !
9.99
erotiki-synastria-mystik.gr
ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Ετήσια συνδρομή η οποία περιλαμβάνει :
Μηνιαίες προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις.
Ερωτική συναστρία.
Αστρολογικό Χάρτη.
Προσωπική Αριθμολογική πρόβλεψη
99.99
Πλανήτες footer απο το mystik.gr

Follow Us

Επικοινωνία
Bd. Tudor Vladimirescu 255, Biroul nr. 206, Etaj 2, Drobeta Turnu Severin, 220206 Mehedinti, Romania
info@mystik.gr
+40 352 086060
Κόστος τηλεφωνικών κλήσεων