Χαρτομαντεία

Αλάνθαστες προβλέψεις με ακρίβεια στις απαντήσεις μας!

Απαντήσεις με ακρίβεια στις ερωτήσεις που μας θέτετε! Με ειλικρίνεια και σεβασμό από απόλυτα καταρτισμένους μελλοντολόγους!

 1. Αγοράζετε την μέθοδο Χαρτομαντείας που σας αρέσει.
 2. Μας στέλνετε στο viber ή στο messenger ή στο info@mystik.gr τις ερωτήσεις που θέλετε να σας απαντήσουμε, τα στοιχεία ( όνομα, και ημ γέννησης ) και μία μικρή ιστορία της υπόθεσης για να καταλάβουμε τι ψάχνουμε να βρούμε.
 3. Σε 1 με 2 ώρες σας έχουμε απαντήσει με απόλυτη ειλικρίνεια και ακρίβεια σε αυτά που μας έχετε ρωτήσει!
 4. Αν το ζήτημα αφορά δύο πρόσωπα δλδ ερωτικό τότε τα στοιχεία θα πρέπει να είναι και από τα δύο πρόσωπα.
https://mystik.gr/wp-content/uploads/2020/09/astrologikos-xartis-mystik-e1604428101768.jpg
ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ;
Τσιγγάνικη Τράπουλα
Τα φίλτρα τους ισχυρά αλλά ακόμη πιο ισχυρό ήταν το αίσθημα της διαίσθησης που είχαν…

Για πολλούς αιώνες στην Χαρτομαντεία οι τσιγγάνοι έπαιξαν ένα σημαντικό ρόλο στην μαντεία αλλά και σε άλλες μεθόδους μαγείας…Πριν οι τσιγγάνοι κάνουν κάποια κίνηση συμβουλεύονταν πάντα τα χαρτιά τους.

Ουσιαστικά η τράπουλα πού έριχναν είναι η απλή τράπουλα που ρίχνουμε όλοι στα σπίτια μας.  Όμως κανείς δεν ξέρει τα μυστικά της και το τι πραγματικά συμβόλιζε το κάθε φύλλο… Η τσιγγάνικη τράπουλα για την χαρτομαντεία μας δείχνει παρελθόν παρόν και μέλλον ενώ συνοδεύεται από αρχικό άνοιγμα και τέσσερα κύρια ερωτήματα που θέλουμε να θέσουμε!

Ερωτήσεων Τράπουλα

Στη συγκεκριμένη τράπουλα ο ενδιαφερόμενος κάνει 10 συγκεκριμένες ερωτήσεις για όλους τους τομείς της ζωής του που τον ενδιαφέρουν και παίρνει 10 συγκεκριμένες απαντήσεις. Στη συγκεκριμένη τράπουλα δεν υπάρχει αρχικό άνοιγμα!

Μασσαλίας Τράπουλα
Τις συγκεκριμένες κάρτες τις έβγαλε ο Νικόλα Κουβέρ το 1861.

Η αυθεντική τράπουλα υπάρχει ακόμη και τώρα μέσα στην εθνική βιβλιοθήκη του Παρισιού! Στη χαρτομαντεία τη συγκεκριμένη τράπουλα την ρίχνουμε περισσότερο στο κλασικό σχήμα Σταυρού και την συνοδεύει αρχικό άνοιγμα και 5 κύρια ερωτήματα!

Ταρώ Τράπουλα

Στη χαρτομαντεία το Ταρώ είναι μία τράπουλα δυνατή σε ενέργεια που είναι πάρα πολύ γνωστή σε όλους γι αυτό τα πολλά λόγια είναι περιττά αλλά λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να τη ρίξουν… Χρειάζεται δυνατή σκέψη και ηρεμία…συνοδεύεται από αρχικό άνοιγμα και 5 ερωτήσεις!

Λένορμαν Τράπουλα
Η Λένορμαν ήταν από τις πιο δυνατές Μάγισσες Γαλλίδες για αυτό και η συγκεκριμένη τράπουλα για την χαρτομαντεία είναι πάρα πολύ σημαντική.

Μας δίνει πάρα πολλές πληροφορίες καθώς είναι πολύ ισχυρή στις προβλέψεις της… Η τράπουλα Λένορμαν μας δίνει την επιλογή για αρχικό άνοιγμα και να θέσουμε συγκεκριμένα 6 ερωτήματα και είναι έτοιμη να απαντήσει σε όλα!

Μεσαιωνική Τράπουλα
Είναι φτιαγμένη στα χρόνια του Μεσαίωνα και από αυτήν συμβουλεύονταν οι Βασιλιάδες για τις κινήσεις που έπρεπε να κάνουν.

Είναι μία τράπουλα ισχυρή που θα σου δώσει απάντηση σε όλα τα προβλήματά σου… Αυτή η τράπουλα μας δίνει την δυνατότητα στη χαρτομαντεία για αρχικό άνοιγμα και 6 ακόμα ερωτήσεις που θέλουμε να θέσουμε σε αυτήν!

Κρόουλι Τράπουλα
Τη συγκεκριμένη τράπουλα την έφτιαξε ο γνωστός μεταφυσικός Κρόουλι ο οποίος ήταν γνωστός για τη δύναμη που είχε.

Για αυτό στη χαρτομαντεία η συγκεκριμένη τράπουλα είναι μία πάρα πολύ δυνατή τράπουλα….7 είναι οι ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις σε αυτήν την τράπουλα μαζί με αρχικό άνοιγμα για να πάρεις τις απαντήσεις που θες!

Σίβυλλα Τράπουλα
Αυτή η τράπουλα είναι αφιερωμένη στη γνωστή πριγκίπισσα Sivyl της Ιταλίας η οποία είχε τη δύναμη να προβλέπει το μέλλον.

Μέσα σε αυτή την τράπουλα κρύβονται στοιχεία από τη ζωή αυτή της πριγκίπισσας. Είναι μία τράπουλα η οποία θα σε βοηθήσει για να βάλεις σε μία σειρά την ζωή σου. Μπορεί στη χαρτομαντεία να σου απαντήσει και μέχρι και 8 ερωτήματα μαζί με αρχικό άνοιγμα!

Νεφερτίτη Τράπουλα
Η συγκεκριμένη τράπουλα είναι αφιερωμένη στη Βασίλισσα Νεφερτίτη της Αιγύπτου.

Ήταν γνωστή για το κάλλος της, τη δυναμικότητα της, την λατρεία που είχε στη χαρτομαντεία αλλά και στις παραφυσικές δραστηριότητες. Είναι γνωστό εξ άλλου πως τότε οι Αιγύπτιοι είχαν έναν από τους πρωταρχικούς ρόλους σε αυτό το κομμάτι…Η τράπουλα της Νεφερτίτη συνοδεύεται με 9 ερωτήματα και αρχικό άνοιγμα!

Κινέζικη Τράπουλα
Μία από τις πιο παλιές κινέζικες τράπουλες στην χαρτομαντεία.

Σε ελληνική μετάφραση σημαίνει νεκρό φεγγάρι …. Μπορεί να είναι λίγο μακάβριο σαν ονομασία όμως είναι μία πολύ όμορφη τράπουλα που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις το μέλλον και θα σε βοηθήσει στα προβλήματά σου…συνοδεύεται από 10 ερωτήματα και αρχικό άνοιγμα!

Εκκρεμές
Με το Εκκρεμές μας μπορούμε να θέσουμε μέχρι 10 συγκεκριμένα ερωτήματα για θέματα που μας απασχολούν…

Καλό είναι με τα 10 ερωτήματα αυτά να είμαστε συγκεκριμένοι γιατί το εκκρεμές μας δίνει τις απαντήσεις με ένα ναι ή με ένα όχι καθώς την απάντηση την παίρνουμε από τις κινήσεις που κάνει το εκκρεμές. Κυκλικές ή οριζόντιες!

Σφαίρα
Η Σφαίρα είναι γνωστή σαν μία τσιγγάνικη μέθοδος.

Και αυτή λίγα άτομα με χάρισμα μπορούν να την κάνουν, ουσιαστικά μπορούμε να δούμε το μέλλον μέσα από μία σφαίρα. Χρειάζεται ισχυρή ενόραση και συγκέντρωση ενώ μπορεί να μας δείξει μέχρι 20 ερωτήματα. Όσο περισσότερα ερωτήματα τόσο και πιο δύσκολη γίνεται η πρόβλεψη!

https://mystik.gr/wp-content/uploads/2020/09/planets_footer.png

Ακολουθήστε μας

Ένα σχόλιο

 • Βουλα Τζουανου

  30 Δεκεμβρίου, 2020 at 3:43 μμ

  Θα ηθελα μια προβλεψη ποια τραπουλα ειναι η πιο αναλυτικη;

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Απαιτούμενα πεδία *

https://mystik.gr/wp-content/uploads/2020/09/planets_footer.png

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία
info@mystik.gr
Λεωφόρος Μεσογείων 2, Αθήνα, 115 27
Τρόποι Πληρωμής
paypal
mastercard
visa
Western Union

© 2020 Copyright. All rights reserved.

0
    Προϊόν Τιμή Ποσότητα Σύνολο

Σύνολα Καλαθιού

Υποσύνολο 0.00
Σύνολο 0.00