ΖώδιαΚριός με Σκορπιό

29 Απριλίου, 20200

Home » Blog » Ζώδια » Κριός με Σκορπιό

 

Στο ζευγάρι Κριός με Σκορπιό, ο Σκορπιός θα εκτιμήσει δεόντως τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνειά του Κριού. Ο Κριός είναι ένας άνθρωπος δυναμικός, αποφασιστικός, ξεροκέφαλος μα πάνω από όλα διαθέτει ευθύτητα και απέραντη ντομπροσύνη.

Έρωτας – Κριός με Σκορπιό.

Ο Σκορπιός έχει μεγάλες ευαισθησίες και πλούσιο συναισθηματικό κόσμο. Διαθέτει μεθοδικότητα, έντονο μαγνητισμό και έχει σωστή κρίση. Για να κερδίσει τον Κριό θα σκαρφιστεί πολλά «τερτίπια» τα οποία θα του κινήσουν το ενδιαφέρον.

Στα αρχικά στάδια της γνωριμία του ζευγαριού Κριός με Σκορπιό, ο Σκορπιός θα αντιληφθεί ότι ο Κριός διαθέτει αυθορμητισμό και ότι ο σκοπός του δεν είναι να κρύψει κάτι στην μεταξύ τους σχέση. Όμως η επιπολαιότητα του Κριού και οι βιαστικοί ρυθμοί του, θα τον κάνουν να λειτουργεί πιο επιφυλακτικά και μαζεμένα απέναντί του. Αυτό θα συμβεί γιατί θα κρίνει ότι τα συναισθήματά του μπορεί και να είναι ένας απλός ενθουσιασμός της στιγμής. Ο Σκορπιός, δεν είναι το άτομο που θα καταφέρει  εύκολα ο Κριός να το πείσει για το κάθε τι. Πρώτα θα παρατηρήσει με κάθε λεπτομέρεια τις αντιδράσεις του Κριού και την συμπεριφορά του. Στη συνέχεια και εφ όσον βεβαιωθεί θα σου ανοίξει όλα του τα χαρτιά. Ο Κριός θα καταφέρει από την πλευρά του να τον κάνει πιο εξωστρεφή και δραστήριο. Μαζί θα απολαύσετε αυτό που προσδοκάτε και οι δύο, δηλαδή το πάθος και την ένταση.

Καθημερινότητα – Κριός με Σκορπιό.

Στο ζευγάρι δεν λείπουν όμως οι στιγμές που ο Σκορπιός, θα κουράσει με την καταπιεστική του αγάπη αλλά και με τις ζήλιες του. Ο Κριός είναι ένας άνθρωπος που από τη φύση του θέλεις να αισθάνεσαι ελεύθερος και ανεξαρτησία. Δεν μπαίνει εύκολα σε καλούπια. Ο Σκορπιός θέλει να ξέρει κάθε ώρα και στιγμή που βρίσκεται ο Κριός, αν του είναι πιστός, κάνει σκηνές και λειτουργεί υπερβολικά. Στην αρχή αυτή η συμπεριφορά, μπορεί να αρέσει στον Κριό, στην πορεία όμως, δεν θα μπορέσει να την ανεχτεί.

Συμπέρασμα  – Κριός με Σκορπιό.

Μπορεί να διαφέρετε σαν προσωπικότητες, οι ανάγκες όμως και των δύο στην ουσία είναι κοινές. Θέλετε δράση, περιπέτεια, ένταση και πάθος στον έρωτα. Απολαύστε λοιπόν τις δυνατές στιγμές που είναι στην ιδιοσυγκρασία σας, παραμερίζοντας τις διαφορές.

«Το ζευγάρι Κριός με Σκορπιό χαρακτηρίζετε από πάθος και ένταση στον έρωτα. Υπερβαίνουν τα όριά τους όμως οι διαφορές στην προσωπικότητά τους είναι μεγάλες και μπορεί να κοστίσουν …»

Δείτε με ποια άλλα ζώδια ταιριάζει ο Κριός

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Απαιτούμενα πεδία *

https://mystik.gr/wp-content/uploads/2020/09/planets_footer.png

Follow Us

Επικοινωνία
info@mystik.gr
Λεωφόρος Μεσογείων 2, Αθήνα, 115 27
Τρόποι Πληρωμής
paypal
mastercard
visa
Western Union

© 2019 Copyright. All rights reserved.

0
    Προϊόν Τιμή Ποσότητα Σύνολο

Σύνολα Καλαθιού

Υποσύνολο 0.00
ΦΠΑ 0.00
Σύνολο 0.00