ΖώδιαΚριός με Αιγόκερω

27 Απριλίου, 20200

Home » Blog » Ζώδια » Κριός με Αιγόκερω

 

Στο ζευγάρι Κριός με Αιγόκερω ο Κριός είναι ένας ανέμελος αλλά και παρορμητικός άνθρωπος. Απολαμβάνει με αυθορμητισμό αλλά και ρίσκο κάθε πρόκληση που θα προκύψει. Έχει έναν πολύ ανυπόμονο χαρακτήρα. Δεν θέλει να χάνει χρόνο σε ασήμαντα πράγματα. Και δεν τον ενοχλεί ακόμα και η σκέψη ότι μπορεί κάποιες από τις επιλογές ή τις κινήσεις που θα κάνει να έχουν κόστος. Η στάση αυτή πολλές φορές μπορεί να είναι αρκετά επιπόλαιη, αλλά δεν σε ενοχλεί. Διακρίνεται όμως για την τιμιότητα και την ειλικρίνειά του και κανείς δεν μπορεί να του αμφισβητήσει την ντομπροσύνη του.

Έρωτας – Κριός με Αιγόκερω

Η συμπεριφορά του Αιγόκερου στα ερωτικά του μπορεί να φαίνεται ψυχρή και απόμακρη.  Αυτό είναι κάτι που θα εξιτάρει τον Κριό, γιατί θα τον προκαλέσει να τον κάνει να ανοιχτεί. Η διαφορά με τον Κριό είναι ότι ο Αιγόκερως δεν ρισκάρει αν δεν είναι βέβαιος ότι η επιλογή που θα κάνει θα είναι και η σωστή. Προτιμά να ακολουθήσει το αργό μονοπάτι για να φτάσει στον προορισμό του. Σε αντίθεση με τον Κριό που θα σκεφτεί τον εύκολο και γρήγορο δρόμο!

Όταν δύο εκ διαμέτρου αντίθετες προσωπικότητες, όπως και οι δικές σας, προσπαθούν να συμβαδίσουν σε μία ερωτική σχέση, τότε είναι αναμενόμενο να υπάρξουν διαφωνίες αλλά και κενά. Στα μάτια του Αιγόκερω, μοιάζεις σαν το αθώο, άτακτο παιδί που πρέπει κάποια στιγμή να μπει σε σειρά.

Αυτή η επιπολαιότητά σου τον κουράζει. Εσύ από την πλευρά σου θα νιώσεις ότι ο σύντροφός σου παίρνει πολύ στα σοβαρά το κάθε τι και είναι σφιγμένο σαν το «καβούρι» στα πάντα.

Καθημερινότητα – Κριός με Αιγόκερω

Συχνά θα καταλήγετε να τσακώνεστε, οι αφορμές θα δίνονται από την πλευρά του Κριού, όμως παρόλο που γρήγορα ξεχνά τις διαφορές σας, ο Αιγόκερος δύσκολα θα βάζει νερό στο κρασί του.

Ο Αιγόκερος από την πλευρά του είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Διαθέτει όπως και ο Κριός, σιγουριά για τον εαυτό του, όμως δεν την εκδηλώνει όπως εκείνος. Από την αρχή της γνωριμίας σας θα διαπιστώσεις ότι διαθέτει πρακτικό τρόπο σκέψης, είναι η προσωποποίηση της λογικής και της υπευθυνότητας, συμπεριφέρεται με ωριμότητα και κάνει πάντα το σωστό. Όλοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο γι’ αυτόν.

Συμπέρασμα – Κριός με Αιγόκερω

Η σχέση σας όμως μπορεί να έχει καλή τροπή, αν οι υπόλοιποι τομείς του ωροσκοπίου σας συμβαδίζουν με καλύτερο τρόπο. Σκέψου ότι ο Αιγόκερως έχει έρθει στη ζωή σου, για να σε βοηθήσει να βάλεις τη ζωή σου σε μία σειρά, για να σε κάνει να διακρίνεις τις ευκαιρίες που έχεις γύρω σου και να σε στηρίξει μαθαίνοντας σου την υπομονή, την καρτερικότητα αλλά και την μεθοδικότητα. Εσύ μπορείς να μεταδώσεις στο Αιγόκερω  κέφι, αισιοδοξία, χαρά και να του ντοπάρεις τον εγωισμό του, επιβραβεύοντας τις προσπάθειές του!

Όταν το ρίσκο (Κριός), συναντά τη λογική (Αιγόκερως),  είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν τρομερά διλήμματα που αφορούν την πορεία σας.  Οι προσωπικότητές σας είναι εκ διαμέτρου αντίθετες, όμως η σχέση σας δεν είναι τυχαία, θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε!

Δείτε με ποια άλλα ζώδια ταιριάζει ο Κριός

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Απαιτούμενα πεδία *

https://mystik.gr/wp-content/uploads/2020/09/planets_footer.png

Follow Us

Επικοινωνία
info@mystik.gr
Λεωφόρος Μεσογείων 2, Αθήνα, 115 27
Τρόποι Πληρωμής
paypal
mastercard
visa
Western Union

© 2019 Copyright. All rights reserved.

0
    Προϊόν Τιμή Ποσότητα Σύνολο

Σύνολα Καλαθιού

Υποσύνολο 0.00
ΦΠΑ 0.00
Σύνολο 0.00