fbpx
 

ΖώδιαΚριός με Ζυγό

April 26, 20200

Στο ζευγάρι Κριός με Ζυγό θα λέγαμε ότι έχουμε την απόλυτη ταύτιση! Ατίθασος και παρορμητικός ο Κριός. Είναι ένας δραστήριος, δυναμικός αλλά και αποφασιστικός άνθρωπος, με ιδιαίτερο ταλέντο στο φλερτ αλλά και στην κατάκτηση. Δεν υπάρχει περίπτωση να βάλει έναν στόχο και να μην κάνει τα πάντα για να τον κατακτήσει. Ζει την κάθε στιγμή της ζωής του σαν να είναι τελευταία. Του αρέσει να αποκτά νέες εμπειρίες και φημίζεται για την ειλικρίνειά του.

Έρωτας – Κριός με Ζυγό

Ο Ζυγός από την πλευρά του, είναι ένας άνθρωπος με φιλική, ήρεμη αλλά και διπλωματική προσωπικότητά. Διαθέτεις γοητεία, έχεις εξαίρετο γούστο και φροντίζεις πολύ την εμφάνισή σου. Η ευγένεια σου και οι καλοί σου τρόποι σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Ενώ η υποχωρητικότητα σου αλλά και ο αισθησιακό σου τρόπος, μπορείς άνετα να κλέψεις τις εντυπώσεις από τα πρώτα στάδια μιας γνωριμίας. Στον Ζυγό αρέσουν η διασκέδαση, η καλή ζωή, η μόδα και η τέχνη. Έχει πολλούς φίλους και μαζί του μπορείς να χαρείς την ξέφρενη κοινωνική ζωή.

Το άσχημο σημείο της προσωπικότητας του Ζυγού, είναι ότι διακρίνεται από αναποφασιστικότητα και δειλία. Όμως αυτό δεν τον πτοεί τον Κριό. Αντίθετα το βρίσκει αρκετά κολακευτικό, γιατί σου δίνει εσένα πάντα τον πρώτο λόγο σε όλα. Έτσι λοιπόν πλάι στον Ζυγό, ικανοποιείται η ανάγκη του να έχει πάντα την πρωτιά, είναι αυτός που θα αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και βρίσκεται από θέση ισχύος και αυτό είναι κάτι που πραγματικά του αρέσει. Ο Ζυγός όταν είναι κοντά στον Κριό, νιώθει τη σιγουριά αλλά και την ηρεμία ότι υπάρχει στο πλάι του ένας άνθρωπος που είναι πιο δυνατός και αποφασιστικός από εκείνον και χαλαρώνει!

Καθημερινότητα – Κριός με Ζυγό.

Σίγουρα ο Κριός μπορεί να παραδεχτεί, ότι δεν είναι και από τους πιο ήρεμους ανθρώπους. Τσαντίζεται εύκολα και με το παραμικρό, ξεσπά τα νεύρα της ημέρας με έντονο τρόπο και ώρες – ώρες δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Όλο αυτό το εκρηκτικό ταμπεραμέντο σου, δεν συμβαδίζει με την αρμονική και γαλήνια φύση του Ζυγού. Με την διπλωματικότητα που τον διακρίνει αλλά και με την υποχωρητική του στάση, έχει τον τρόπο να σε αποφορτίζει από τα νεύρα και την ένταση. Έτσι λοιπόν τις στιγμές που προκύπτει μία διαφωνία μεταξύ σας και εσύ βρίσκεσαι σε φάση έκρηξης, μένει στην άκρη του μέχρι να σου περάσει και μετά προσπαθεί με υποχωρήσεις και με χαλαρότητα να σε επαναφέρει στους ρυθμούς σου.

Συμπέρασμα – Κριός με Ζυγό.

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πως η θέση του Ήλιου στα ωροσκόπια σας, σας βοηθά να μπορείτε να ταιριάξετε με άνεση σε μία όμορφη σχέση. Ο ένας συμπληρώνει την προσωπικότητα του άλλου και υπάρχει ταύτιση. Το σημείο όμως που πρέπει να προσέξετε είναι ότι ο Ζυγός, έστω και αν φαίνεται ήρεμος, πράος και υποχωρητικός, αν αγανακτήσει, από την επιβλητική και οξύθυμη συμπεριφορά σου, μπορεί να μη μιλήσει, αλλά σίγουρα θα σε αντικαταστήσει!

Ο Ήλιος στο ζευγάρι Κριός με Ζυγό βρίσκεται σε αντίθεση. Αυτό σημαίνει ότι είστε εκ διαμέτρου αντίθετοι. Όμως οι σημαντικές διαφορές της προσωπικότητάς σας, είναι και ο λόγος που δημιουργείται ανάμεσά σας αυτή η έντονη έλξη. Μην ξεχνάμε πως τα ετερώνυμα έλκονται!

Δείτε με ποια άλλα ζώδια ταιριάζει ο Κριός

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Πλανήτες footer απο το mystik.gr

Follow Us

Επικοινωνία
Bd. Tudor Vladimirescu 255, Biroul nr. 206, Etaj 2, Drobeta Turnu Severin, 220206 Mehedinti, Romania
info@mystik.gr
+40 352 086060
Κόστος τηλεφωνικών κλήσεων