fbpx
 

ΖώδιαΚριός με Δίδυμο

May 3, 20200

Στο ζευγάρι Κριός με Δίδυμο το κοινό τους σημείο δεν είναι άλλο από την επιθυμία και των δύο, να μπορούν να διατηρήσουνε την ελευθερία και την ανεξαρτησία τους!  Έχουν και οι δύο αρκετά ενδιαφέροντα. Επιθυμούν να αφιερώνουν χρόνο για τον εαυτό τους και για όλα όσα τους γεμίζουν. Οι ζήλιες, οι κτητικότητες  αλλά και οι υπερβολικές απαιτήσεις από μία σχέση, δεν τους ταιριάζουν και τις αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι.

Έρωτας – Κριός με Δίδυμο.

Ο Κριός μαζί με τον Δίδυμο, θα ζήσει ξέφρενες στιγμές και θα γευτεί νέες εμπειρίες. Η σχέση τους θα αποτελέσει έναν εκπληκτικό «σταθμό» που τον προορισμό  μπορούν να τον καθορίσουν αυτοί, αρκεί να μην βιαστούν.

Ο Δίδυμος, κοντά στον Κριό θα αφεθεί ακόμα περισσότερο. Θα ακολουθήσει πολλές φορές τις αποφάσεις της στιγμής, χωρίς να σκεφτεί και να αναλύσει το πριν, το μετά, το χθες, το τώρα και το αύριο!

Οι αποφάσεις του Κριού μπορεί να κριθούν επιπόλαιες και απερίσκεπτες από τον Δίδυμο, που θεωρεί πολλές φορές ότι έχει γνώση για τα πάντα.  Είναι γνωστό ότι η συμπεριφορά του γίνεται πολλές φορές έκρυθμη και δεν «σηκώνει κουβέντα» και αυτό θα ενοχλεί το Δίδυμο.

Καθημερινότητα – Κριός με Δίδυμο.

Ο Κριός είναι ένας δυναμικός, δραστήριος αλλά και αρκετά αποφασιστικός άνθρωπος. Δεν διστάζει να διεκδικεί αλλά και να κυνηγά τους στόχους του, ιδιαίτερα αυτούς που σχετίζονται με την αισθηματική του ζωή.  Το φλερτ είναι το αγαπημένο του ερωτικό παιχνίδι. Θέλει διαρκώς να επιβεβαιώνει το «εγώ» του και βαριέται πάρα πολύ εύκολα. Η παρορμητικότητά του δεν τον αφήνει να σκεφτεί και να αναλύσει. Βιάζεται για ΔΡΑΣΗ  και ΕΞΕΛΙΞΗ, γι’ αυτό και πολλές φορές  «τρώει τα μούτρα» του, όμως γρήγορα καταφέρνει να στέκεται και πάλι στα πόδια του!

«Υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία στην προσωπικότητα του ζευγαριού Κριός με Δίδυμο. Η βαθύτερη ανάγκη  και των δύο  από την σχέση να λειτουργείται  ελεύθερα και ανεξάρτητα. Ο Δίδυμος όμως έχει μεγαλύτερη ανάγκη για ανάλυση και επικοινωνία,  ενώ ο Κριός επιθυμεί δράση…»

Ο Δίδυμος από την πλευρά του, είναι ένας κοινωνικός, ευχάριστος αλλά και πανέξυπνος άνθρωπος. Είναι για πάντα το «αιώνιο παιδί»!  Αναζητά νέες εμπειρίες και τον εξιτάρουν οι προκλήσεις.  Έχει ένα χάρισμα, δημιουργεί εύκολα και γρήγορα ένα ζεστό και άνετο κλίμα σε όλες τις επαφές του. Γι’ αυτό εξάλλου και πολύ γρήγορα σου άναψε το «πράσινο φως» και σε έκανε να νιώσεις κοντά του.  Είναι ο άνθρωπος που θα σε συνεπάρει με τις γνώσεις του και θα σε παρασύρει με τον αυθορμητισμό του!

Συμπέρασμα – Κριός με Δίδυμο.

Ο Δίδυμος έχει ανάγκη κάποιες στιγμές να χάνετε σε κουβέντες που δεν έχουν τελειωμό, αναλύει και συζητάει τα πάντα, σε σημείο που πολλές φορές γίνετε φλύαρος!

Συχνά προκύπτουν «διαμάχες» μεταξύ τους, γιατί πιστεύουν και οι δύο ότι έχουν δίκιο … Ο Δίδυμος προσπαθεί επιχειρηματολογώντας, να σε πείσει για το αντίθετο και εσύ στο τέλος κουράζεσαι από την πολυλογία του και εκρήγνυσαι σαν ηφαίστειο!

Δείτε με ποια άλλα ζώδια ταιριάζει ο Κριός

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Πλανήτες footer απο το mystik.gr

Follow Us

Επικοινωνία
Bd. Tudor Vladimirescu 255, Biroul nr. 206, Etaj 2, Drobeta Turnu Severin, 220206 Mehedinti, Romania
info@mystik.gr
+40 352 086060
Κόστος τηλεφωνικών κλήσεων