ΖώδιαΚριός με Λέων

28 Απριλίου, 20200

Home » Blog » Ζώδια » Κριός με Λέων

 

Στο ζευγάρι Κριός με Λέων ο Κριός κυνηγά ερωτικά τον Λέων και του δίνει την επιβεβαίωση που ζητά.  Ο Κριός ένας δυναμικός, δραστήριος και αποφασιστικός άνθρωπος που όταν βάλει κάτι στο μυαλό σου κινεί γη και ουρανό για να το αποκτήσει . Ξέρει τι είναι αυτό που θέλει και πώς μπορεί να το κάνει δικό του. Η μαχητικότητα του και η διεκδίκηση είναι τα στοιχεία της προσωπικότητάς του και αυτά είναι που θαυμάζει ο Λέων σε αυτόν!

Έρωτας – Κριός με Λέων

Ο Λέων είναι ένα εξωστρεφή, γενναιόδωρο , δημιουργικό και έξω καρδιά ζώδιο που θέλει κάθε μέρα της ζωής του να είναι μία μοναδική εμπειρία! Διαθέτει αυτοπεποίθηση, ευγένεια, ειλικρίνεια και έχει ισχυρή θέληση. Τον Κριό τον εξιτάρει το γεγονός ότι ο Λέων διαθέτει τόλμη και λάμψη. Αισθάνεσαι ότι στο πλευρό του μπορεί πάντα να ανακαλύψει κάτι καινούριο που θα του εξάψει το ενδιαφέρον. Ο Λέων στα μάτια του Κριού φαντάζει ως μία μεγάλη πρόκληση. Αυτό συμβαίνει διότι διαθέτει χάρη, γοητεία αλλά και τσαγανό που τόσο πολύ λαχταρά σε έναν σύντροφο.

Καθημερινότητα – Κριός με Λέων

Ένα από τα κοινά στοιχεία της προσωπικότητάς του ζευγαριού Κριός με Λέων, είναι ο εγωισμός! Από την αρχή της σχέσης τους, έχουν και οι δύο μία δυσκολία από την πλευρά τους να παραδεχτούν όσα αισθάνονται ο ένας για τον άλλον. Συχνά δημιουργούν μεταξύ τους ένα ερωτικό παιχνίδι. Στο τέλος αποδέχονται και να ομολογούν κάθε ερωτικό συναίσθημα που νιώθουν. Τα παιχνιδάκια εγωισμού, μπορεί να γίνουν κουραστικά ή και υπερβολικά και θα αναγκαστούν και οι δύο να αναπτύξουν περισσότερο την υπομονή αλλά και την διάθεση για υποχώρηση. Βέβαια αυτά είναι και τα στοιχεία που λείπουν από την προσωπικότητά τους.

Το ύφος του Λέοντα, πολλές φορές θα εκνευρίσει τον Κριό. Όμως τις περισσότερες φορές θα τον πεισμώσει να δώσει ακόμα μεγαλύτερες μάχες για να κερδίσει την πρώτη θέση στην καρδιά του Λέων. Αρκεί και εκείνος να μην το παρατραβήξει και βαρεθεί.

Ο Κριός με τον παρορμητικό χαρακτήρα του αλλά και με την επιθυμία σου για φλερτ, η οποία δεν μπορεί εύκολα να κοπεί, θα πληγώσει κάποιες στιγμές τον εγωισμό του Λέων. Όμως ο Λέων έχει τον τρόπο να τον επαναφέρει στην τάξη! Μην ξεχνάς ότι ένας Λέων, είναι πιστός, αφοσιωμένος και σταθερός. Διαθέτει όμως πολλές κατακτήσεις και δεν μπορεί να αποδεχτεί εύκολα τα παιχνιδάκια του έρωτα του Κριού.  Από αντίδραση, θα τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Γι αυτό προσοχή φίλε μου Κριέ!

Συμπέρασμα – Κριός με Λέων

Όσες και να είναι οι μεταξύ τους διαφορές, ακόμα και αν προκύπτουν εκρηκτικοί καβγάδες που κάποιες στιγμές θα εξαντλούν την υπομονή και των δύο, το βέβαιο είναι ένα. Ο Κριός παίρνει δύναμη από τον Λέων και το αντίθετο. Η έλξη μεταξύ τους είναι έντονη και δύσκολα μπορούν να αντισταθούν στον φλογερό έρωτα που δημιουργείται ανάμεσά τους.

«Αυθεντικά ζώδια της φωτιάς και οι δύο. Με κοινά στοιχεία στην προσωπικότητά τους. Σύντομα δημιουργείται ανάμεσά τους μία ισχυρή έλξη, στην οποία δεν μπορούν θα μπορέσουν να  αντισταθούν»

Δείτε με ποια άλλα ζώδια ταιριάζει ο Κριός

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Απαιτούμενα πεδία *

https://mystik.gr/wp-content/uploads/2020/09/planets_footer.png

Follow Us

Επικοινωνία
info@mystik.gr
Λεωφόρος Μεσογείων 2, Αθήνα, 115 27
Τρόποι Πληρωμής
paypal
mastercard
visa
Western Union

© 2019 Copyright. All rights reserved.

0
    Προϊόν Τιμή Ποσότητα Σύνολο

Σύνολα Καλαθιού

Υποσύνολο 0.00
ΦΠΑ 0.00
Σύνολο 0.00